Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια χαιρετω και εγω.Επειδη διαβασα τις προηγουμενες σελιδες ενθουσιαστικα και συμφωνα με αυτα που ακουω θελω να βαλω μακ.Ο υπολογιστης μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα Intel® pentium® D cpu 3.4 Ghz και ram 512 mg.Τωρα για καρτα γραφικων μια ATI εχω αλλα τι ακριβως δεν ξερω.Επειδη δεν ειμαι και techno freak(με την καλη εννοια παντα)δεν ξερω πολυ απο αυτα οποτε ρωταω ευθεως μπορω να βαλω mac?? ποιο μπορω να βαλω και τι πρεπει να κανω??Ξερω οτι το τι πρεπει να κανω σηκωνει βαρια κουβενατα οποτε μπορειτε να δωσετε κανα λινκ οπου μπορω να δω αναλυτικα τι πρεπει να κανω??tnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες πέρασα mac στο pc μου, τα snow leopard 10.6.3 αν δεν κάνω λάθος. Όλα οκ με το πισί απλά με δυσκολεύει λίγο κάτι. Χρειάζομαι drivers (ή μάλλον kexts) για την κάρτα γραφικών μου, palit 9600gt. Την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα... απλά κάνει αυτό το μικρό "σπάσιμο" πολλές φορές και αργεί όπως κάνουν και τα windows όταν δεν έχουν τους drivers. Έψαξα λίγο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι... ούτε στην nvidia ούτε στην palit ούτε καν στην apple. Βρήκα κάτι σχετικά με bootcamp αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν το πολυκατάλαβα.... ξέρει κανείς κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη κάρτα μήπως βοηθήσει λίγο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

το Mac Os είναι λειτουργικό σύστημα όπως είναι και τα Windows. Επίσης οταν συνήθως λέμε Mac μπορεί να εννοούμε και τους υπολογιστές που τρέχουν το συγκεκριμένο λειτουργικό.

εξαρτάται απο τι hardware έχεις στο pc σου και αν είναι συμβατό με το mac os, συνήθως οι υπολογιστές αυτοί αναφέρονται και ως hacintosh.

Επίσης το μακραν καλύτερο απο τα windows εξαρτάται πολύ από τη χρήση κάνεις στο pc σου και σίγουρα τα windows 7 είναι ενα εξαιρετικό λειτουργικό.

Μάθε τι ακριβώς έχει ο υπολογιστής σου. Επεξεργαστή/Μητρική/Κάρτα γραφικών και τυχόν περιφεριακά.

Κυρίως η μητρική είναι το θέμα και η κάρτα γραφικών.

Ενημερωτικά πολλά περιφεριακά δε δουλεύουν όπως δουλεύουν στα windows. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να δουλέψει σωστά η καμερά μου και το headset.

Απο τι καταλαβαίνω απο αυτα που γραφεις δεν εισαι και πολυ εξοικιωμενος με τους υπολογιστες..Οποτε το να βαλεις mac στο pc σου θα σου ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις μονος σου..Εγω σου πρωτεινω πηγαινε δες απο κοντα τους mac υπολογιστες δες το περιβάλλον και προχώρα στην αγορά κάποιού αν σε ενδιαφέρει οχι απαραίτητα καινούργιου και οχι απαραιτητα ακριβου..Πραγματικα θα μπλεξεις να βαλεις mac στο pc σου διοτι ειναι ανορθόδοξο και δεν υποστηριζεται kai απο την ιδια εταιρια..

intel pentioum 4 3.00ghz 2.99 ghz 1,75 gb ram

nvidia 9400gt 1gb rm

η μητρικη ειναι της hp

αυτα δεν ειπατε;τοσο δυσκολο ειναι να βαλω;μου ειπαν ομως οτι τα μακ ειναι πολυ πιο ευκολα στον χειρισμο.

ρε παιδια 1000 ευχαριστω για την βοηθεια σας ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...