yiankap Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σαν να ρίχνω πετρούλα στην θάλασσα !!!!!! Άρα έχει τα CI/QE ενεργοποιημένα.
yiankap Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σαν να ρίχνω πετρούλα στην θάλασσα !!!!!! Άρα έχει τα CI/QE ενεργοποιημένα.
dpilio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σαν να ρίχνω πετρούλα στην θάλασσα !!!!!! Άρα έχει τα CI/QE ενεργοποιημένα. Απολαυσέ το!!!
dpilio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σαν να ρίχνω πετρούλα στην θάλασσα !!!!!! Άρα έχει τα CI/QE ενεργοποιημένα. Απολαυσέ το!!!
msakis01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? έχω τον εξής υπολογιστή: mb gigabyte p55-us3l cpu i5 780 ram 4 gb 1600 hd wd 640 gb vga gigabyte 5670 1gb ddr5 Εδω και μία εβδομάδα παλεύω να το το κάνω μακ και δεν τα καταφέρνω , να ενημερώσω επίσης πως δοκίμασα με το iboot for ati έγινε μια χαρά η εγκατάσταση και μετά απ τον σκληρό δεν μπαίνει παρά μόνο απ το iboot.Κρίμα να μην υποστιρίζει το kakewalk η μητρική μου!!!
msakis01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? έχω τον εξής υπολογιστή: mb gigabyte p55-us3l cpu i5 780 ram 4 gb 1600 hd wd 640 gb vga gigabyte 5670 1gb ddr5 Εδω και μία εβδομάδα παλεύω να το το κάνω μακ και δεν τα καταφέρνω , να ενημερώσω επίσης πως δοκίμασα με το iboot for ati έγινε μια χαρά η εγκατάσταση και μετά απ τον σκληρό δεν μπαίνει παρά μόνο απ το iboot.Κρίμα να μην υποστιρίζει το kakewalk η μητρική μου!!!
DJ_Duker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα. Εγκατέστησα iAtkos S3 v3 σε ένα HP Pavilion DV6356ea. Σύμφωνα με όσα βλέπω δουλεύουν όλα οκ εκτός από USB (που δεν βρίσκει για παράδειγμα το φλασάκι που συνδέω (FAT32)) και το Wireless. Το χω για την ώρα με το καλώδιο ethernet για να έχω νετ. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα τα κάνω να δουλέψουν;
DJ_Duker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα. Εγκατέστησα iAtkos S3 v3 σε ένα HP Pavilion DV6356ea. Σύμφωνα με όσα βλέπω δουλεύουν όλα οκ εκτός από USB (που δεν βρίσκει για παράδειγμα το φλασάκι που συνδέω (FAT32)) και το Wireless. Το χω για την ώρα με το καλώδιο ethernet για να έχω νετ. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα τα κάνω να δουλέψουν;
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καινούριος, χθεσινός οδηγός (με ότι αυτό συνεπάγεται σε update/hardware/τρόπο εγκατάστασης) από το lifehacker... κλικ
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καινούριος, χθεσινός οδηγός (με ότι αυτό συνεπάγεται σε update/hardware/τρόπο εγκατάστασης) από το lifehacker... κλικ
padarofe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 παιδια χαιρετω και εγω.Επειδη διαβασα τις προηγουμενες σελιδες ενθουσιαστικα και συμφωνα με αυτα που ακουω θελω να βαλω μακ.Ο υπολογιστης μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα Intel® pentium® D cpu 3.4 Ghz και ram 512 mg.Τωρα για καρτα γραφικων μια ATI εχω αλλα τι ακριβως δεν ξερω.Επειδη δεν ειμαι και techno freak(με την καλη εννοια παντα)δεν ξερω πολυ απο αυτα οποτε ρωταω ευθεως μπορω να βαλω mac?? ποιο μπορω να βαλω και τι πρεπει να κανω??Ξερω οτι το τι πρεπει να κανω σηκωνει βαρια κουβενατα οποτε μπορειτε να δωσετε κανα λινκ οπου μπορω να δω αναλυτικα τι πρεπει να κανω??tnx
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες πέρασα mac στο pc μου, τα snow leopard 10.6.3 αν δεν κάνω λάθος. Όλα οκ με το πισί απλά με δυσκολεύει λίγο κάτι. Χρειάζομαι drivers (ή μάλλον kexts) για την κάρτα γραφικών μου, palit 9600gt. Την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα... απλά κάνει αυτό το μικρό "σπάσιμο" πολλές φορές και αργεί όπως κάνουν και τα windows όταν δεν έχουν τους drivers. Έψαξα λίγο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι... ούτε στην nvidia ούτε στην palit ούτε καν στην apple. Βρήκα κάτι σχετικά με bootcamp αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν το πολυκατάλαβα.... ξέρει κανείς κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη κάρτα μήπως βοηθήσει λίγο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
tarantino2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.4#NVIDIA Μπορεί να βοηθηθείς...
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 τον βρήκα και εγώ αυτόν τον πίνακα φίλε μου αλλά δεν τον πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια! thanks για την απάντηση πάντως.
panosvolvo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει.το mac ειναι προγραμμα σαν τα windows ή προγραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις