leukonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τα πρώτα 6 links σίγουρα θα σε βοηθήσουν http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1366&bih=575&q=mac+os+x86&aq=f&aqi=g3&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=9693dfed604a501e Βεβαια για να μην παιδεύεσε ο θείος έχει έτοιμα images οπότε ψάξε λιγάκι στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Στην κατηγορία MacOs που ανήκει το ερώτημα σου, υπάρχει sticky το παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 είναι ίδια διαδικασία, εκτός του ότι χρειάζεσαι πιο καινούργια έκδοση Macos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 εγω πάντως παιδεύομαι με vmware workstation 7 και LEOPARD 10.6.3(ORIGINAL DVD) με το μήνυμα Invalid front-side bus frequency 66000000 Hz. Disabling the CPU ... Η mobo υποστηριζει Vt και ειναι enabled ,η cpu ειναι intel , αλλα με τίποτα... καποιες λυσεις στο net που βρηκα δεν βοηθησαν ... any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα σας παρακαλώ λίγο την βοήθεια σας. Έχω την motherboard gigabyte P35-DS4. Και έχω κάνει εγκατάσταση τα win7 και μετά έκανα τα iATKOS S3 v2.0 Από κάποιους έχω δει ότι λένε να κάνω ένα συγκεκριμένο setup στο bios Όπου της μισές φορές το έχω κάνει και της άλλες όχι και στις δυο πάντως το setup τέλειωνε και στο τέλος έβλεπα και τα 2 λειτουργικά όλα οκ. Στα win7 δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα καλά βάζοντας EasyBCD έκανα να έχω και επιλογή να πηγαίνω στα iATKOS S3. Λοιπόν εδώ iATKOS S3 έχω κάποια προβλήματα. Όπως δεν έχω ήχο όπου ψάχνοντας έχω βρει τους οδηγούς για να τους βάλω. Και επίσης δεν έχω από την κάρτα την σωστή ανάλυση, έχω την ati5770 και αυτό με βάζει μέχρι 1024 ανάλυση. Τώρα κάνοντας εγκατάσταση για την κάρτα τους νέους οδηγούς ένα έτυμο install όπου βρήκα για την μητρική μου στην επανεκκίνηση με βγάζει panic και πλέων δεν φορτώνει. Εδώ να πω ότι κάπου έχω διαβάσει ότι υπάρχει τρόπος σβήνοντας τα kexts από το boot μπορείς να ξαναμπείς αλλά επειδή δεν ξέρω τον τρόπο πάλι έκανα setup. Άρα σας παρακαλώ ας με εξηγήσει κάποιος τη κάνω σε αυτή την περίπτωση, γιατί τα αγγλικά μου είναι χάλια και ότι βρίσκω το βρίσκω από μετάφραση. Πήγα και έκανα update σε 10.6.4 από την 3 που είχα και πάλι εκεί το ίδιο,panic, το έκανα το update γιατί εκεί λένε ότι βλέπει την κάρτα γραφικών την σειρά 5χχχ. Ενώ έχω βρει τους νέους οδηγούς για ati δεν ξέρω πως να τους περάσω να κάνω install Τους νέους kexts . 1. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το bios AHCI mode 2. Αν με βγάλει panic κατά την επανεκκίνηση πως διαπιστώνω τι έχει φταίξει και να το βγάλω με αποτέλεσμα σε επόμενη επανεκκίνηση να φορτώσει? 3. Για την κάρτα ati5770 έχω βρει νέους kexts. Πως τους περνώ, υπάρχει κάποιος installer για kexts 4. Μέσα στης επιλογές του setup iatkos έχει default διάφορα στα modified kernel δεν έχει τίποτα εκεί βάζουμε κάτι εγώ και αν βάλω και αν όχι εγκατάσταση κάνει. Αυτά σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας με δώσει κάποιες απαντήσεις. http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-p35-ds4_20.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 1. Εγώ έτσι το έχω. 2. Στην εκκίνηση, εκεί που φορτώνει η μπάρα στα γρήγορα (Chameleon bootloader) πατάς ένα κουμπί για να σου δώσει γραμμή εντολών, και εκκινείς γράφοντας -x. Εκεί που θα κολλήσεις λόγω του kernel panic μπορείς να δεις από τα logs ποια συσκευή φταίει. 3. Kext Helper 4. Αμα δεν έχει, δεν έχει. Τι να κάνεις... Προφανώς και φορτώνει κάποιον kernel από μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 1. Εγώ έτσι το έχω.2. Στην εκκίνηση, εκεί που φορτώνει η μπάρα στα γρήγορα (Chameleon bootloader) πατάς ένα κουμπί για να σου δώσει γραμμή εντολών, και εκκινείς γράφοντας -x. Εκεί που θα κολλήσεις λόγω του kernel panic μπορείς να δεις από τα logs ποια συσκευή φταίει. 3. Kext Helper 4. Αμα δεν έχει, δεν έχει. Τι να κάνεις... Προφανώς και φορτώνει κάποιον kernel από μόνο του. Ναι ωραία, μπαίνω έτσι εκεί, υπάρχει τρόπος να δω παράδειγμα ότι φταίει το kexts του ήχου, ωραία πως θα το βάλω το προηγούμενο και να επαναφερω την κατάσταση όπως πριν γίνετε από εκεί μέσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι ωραία, μπαίνω έτσι εκεί, υπάρχει τρόπος να δω παράδειγμα ότι φταίει το kexts του ήχου, ωραία πως θα το βάλω το προηγούμενο και να επαναφερω την κατάσταση όπως πριν γίνετε από εκεί μέσα ? Κάνεις boot με το cd της εγκατάστασης, αλλά αντί για εγκατάσταση θα πας στα Utilities και ανοίξεις το Terminal. Απο κει πας και σβήνεις το "κακο" kext. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Στο συστημα της υπογραφης μου εχω windows 7.Με το VMWare καταφερα να κανω Install το iatkos v7 κανει boot ο chameleon και μετα κολαει στο σημειο που εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading...Υπαρχει καποια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πάρε ένα MAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Απλα θελω να δω πως ειναι τo MacOS τιποτα περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Στο συστημα της υπογραφης μου εχω windows 7.Με το VMWare καταφερα να κανω Install το iatkos v7 κανει boot ο chameleon και μετα κολαει στο σημειο που εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading...Υπαρχει καποια λυση? Έλα λίγο; εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading Αυτό σημαίνει ότι ψάχνει για τον σκληρό δίσκο τώρα πως θα τον κάνεις να φανεί δεν ξέρω ίσος αν τον μετατρέψεις στο filesystem που έχουν τα mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εχω κανει partition σε filesystem των mac κανονικα.Λοιπον μετα απο αυτο: εμφανιζει αυτο και κολαει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 vmware tools υπάρχουν πουθενά; Από ότι διαβάζω επίσημα δεν υπάρχουν από την εταιρία. Αλλά δουλειά έτσι ρε παιδιά δεν γίνεται... Σέρνεται το vm πάνω σε 6πύρηνο και 4 gb ram που το χω δώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 vmware tools υπάρχουν πουθενά; Από ότι διαβάζω επίσημα δεν υπάρχουν από την εταιρία. Αλλά δουλειά έτσι ρε παιδιά δεν γίνεται... Σέρνεται το vm πάνω σε 6πύρηνο και 4 gb ram που το χω δώσει... Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 4πύρηνο και 8gb ram και έχω απογοητευτεί.Σέρνεται απίστευτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 τα κατάφερα επιτέλους μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και 2 ξενύχτια, ήθελα να πετύχω το καλύτερο. τώρα έχω ένα σύστημα boot win7 leopard 10.6.4 vanill. σας είπα ότι έριξα δουλεία και το πέτυχα. και πράγματι σε τέτοια κατάσταση το μηχάνημα νομίζω ότι είναι άλλο απίστευτο. θα γράψω σε λίγες μέρες το τι έκανα μήπως και κανένας στο μέλλον θέλει να δει τα βήματα με την p35-ds4 ati5700 and ssd ozc60 gb ευχαριστώ πάντως και σε λίγες μέρες ο οδηγός τι έκανα και έφτασα ως εδώ bb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις