profitis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Το μηχανηματάκι που ήρθε στα χέρια μου έχει άγνωστο root password καθως κανείς δεν θυμότανε τι του είχανε βάλει. Οπότε προσπάθησα να κάνω reset το password κάνοντας τα εξής: Στο boot menu->F8 -> -s ->mount -uw / -> passwd δίνω το νέο password και την επιβέβαιωση του και θεωρητικά όλα καλα. Μόλις όμως μέσα από το λειτουργικό κάνω sudo -s και δίνω το pass μου το απόρριτει! Κάνω κάτι λάθος στη διαδικασία; Παρακαλώ όποιος μπορεί τα φώτα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο κωδικός άλλες επιτυχώς όμως το hacintosh ατύχησε στα χέρια μου Eίχα βρε ένα .kext για να φτιάξω τους drivers της κάρτας γραφικών. Το φόρτωσα αλλα το αποτέλεσμα ήταν να πάρω την απεικόνιση του hackinotsh στο χέρι...Μολις γίνεται το boot χάνεται το σήμα προς την οθόνη που σημαίνει ότι πήδηξ@ τους οδηγούς... Υπάρχει καμια ιδέα για να το επαναφέρω ή ας προσπαθήσω μια και καλή για μια πιο φρέσκια εγκατάσταση hackintosh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο κωδικός άλλες επιτυχώς όμως το hacintosh ατύχησε στα χέρια μου Eίχα βρε ένα .kext για να φτιάξω τους drivers της κάρτας γραφικών. Το φόρτωσα αλλα το αποτέλεσμα ήταν να πάρω την απεικόνιση του hackinotsh στο χέρι...Μολις γίνεται το boot χάνεται το σήμα προς την οθόνη που σημαίνει ότι πήδηξ@ τους οδηγούς... Υπάρχει καμια ιδέα για να το επαναφέρω ή ας προσπαθήσω μια και καλή για μια πιο φρέσκια εγκατάσταση hackintosh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο κωδικός άλλες επιτυχώς όμως το hacintosh ατύχησε στα χέρια μου Eίχα βρε ένα .kext για να φτιάξω τους drivers της κάρτας γραφικών. Το φόρτωσα αλλα το αποτέλεσμα ήταν να πάρω την απεικόνιση του hackinotsh στο χέρι...Μολις γίνεται το boot χάνεται το σήμα προς την οθόνη που σημαίνει ότι πήδηξ@ τους οδηγούς... Υπάρχει καμια ιδέα για να το επαναφέρω ή ας προσπαθήσω μια και καλή για μια πιο φρέσκια εγκατάσταση hackintosh; Μπορείς να μπεις σε safe mode (-x νομίζω στο boot, δεν είμαι σίγουρος) και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να μπεις σε safe mode (-x νομίζω στο boot, δεν είμαι σίγουρος) και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι από κει. Ούτε καν στο safe mode δεν μπήκε...Πρέπει να πήρε τους drivers στο χέρι το μηχάνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ούτε καν στο safe mode δεν μπήκε...Πρέπει να πήρε τους drivers στο χέρι το μηχάνημα... Ε τότε ξανακάνε ένα clean install για να μην ταλαιπωρήσε τσάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα!!! Με το hackintosh η πρώτη μου εμπειρία με OSX που με έκανε να πάρω και το πρώτο μου macbook ήταν πριν 2 χρόνια και είχα βάλει διανομή ideneb. επειδή μου έχει μείνει hw στην άκρη και θέλω ένα μικρό server για το σπίτι για NAS , Downloads, Lightweight WebServer & Time Machine Backup και Streaming το οποίο να το είπα να βάλω Snow Leopard Server. Tο μηχάνημα είναι το εξής: MSI 945GM2 nVidia 8600 Silent 2x512GB Supertalent 1 MAXTOR ATA 120GB (για το OSX) 2xWD Caviar Green 1TB (για Storage σε Software RAID) Κατέβασα το Retail Snow Leopard Server Έκανα boot με empire EFI, η εγκατάσταση κύλησε υπέροχα, κανονικά με error στο τέλος, επανεκκίνηση πάλι από το Empire EFI μου άνοιξε το Welcome Screen, είδε δίκτυο, δεν είδε ήχο και τα γραφικά είχαν χαμηλή ανάλυση. Στο πρώτο αυτό boot με το welcome message, είχα κανονικά internet, εντόπισε δηλαδή τη κάρτα δικτύου κτλ. Πέρασα με το myHack τα διάφορα patches αλλά μετά το restart κολλάει στη γρι οθόνη με το μήλο. Όταν δοκίμασα να μπουτάρω με το Empire EFI, φόρτωσε όπως πριν με τη διαφορά ότι δεν έβλεπε ούτε κάρτα δικτύου πλέον. Δοκίμασα να εγκαταστήσω και το Camelaion, με installer και manually... αλλά τζίφος, πάλι κολλάει στο μήλο. κάποιο hint??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ε τότε ξανακάνε ένα clean install για να μην ταλαιπωρήσε τσάμπα. Προσπάθησα να κάνω clean install ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό... http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html Το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν παταγώδης αποτυχία! Μόλις φόρτωνε το iBoot και έβαζα το dvd του snowLeopard (δεν ξέρω αν εφταιξε οτι ηταν "demo" από κάπου στο internet) η εγκατάσταση κόλλαγε με bad sector errors τη μία φορα (με το iBoot nvidia) και την άλλη με mismath error μεταξύ του iBoot supported και του επεξεργαστή. Επειδή δεν ξέρω καλά το spor, κάποιος φίλος μου μου έλεγε για fake bios Κτλ κτλ. Χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα extra απ' αυτά π.χ. που περιγράφονται στο παραπάνω link ή υποτιθεται πως η διαδικασία είναι πλήρης; Και ένα άλλο dvd hackintosh που βρήκα που υποτίθεται πως ήταν αυτόνομο, πάλι κολλαγε στο τέλος της εγκατάστασης. Να δοκιμάσω με VM ή θα με απογοητευσει η ταχύτητα τελειως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα!!! Με το hackintosh η πρώτη μου εμπειρία με OSX που με έκανε να πάρω και το πρώτο μου macbook ήταν πριν 2 χρόνια και είχα βάλει διανομή ideneb. επειδή μου έχει μείνει hw στην άκρη και θέλω ένα μικρό server για το σπίτι για NAS , Downloads, Lightweight WebServer & Time Machine Backup και Streaming το οποίο να το είπα να βάλω Snow Leopard Server. Tο μηχάνημα είναι το εξής: MSI 945GM2 nVidia 8600 Silent 2x512GB Supertalent 1 MAXTOR ATA 120GB (για το OSX) 2xWD Caviar Green 1TB (για Storage σε Software RAID) Κατέβασα το Retail Snow Leopard Server Έκανα boot με empire EFI, η εγκατάσταση κύλησε υπέροχα, κανονικά με error στο τέλος, επανεκκίνηση πάλι από το Empire EFI μου άνοιξε το Welcome Screen, είδε δίκτυο, δεν είδε ήχο και τα γραφικά είχαν χαμηλή ανάλυση. Στο πρώτο αυτό boot με το welcome message, είχα κανονικά internet, εντόπισε δηλαδή τη κάρτα δικτύου κτλ. Πέρασα με το myHack τα διάφορα patches αλλά μετά το restart κολλάει στη γρι οθόνη με το μήλο. Όταν δοκίμασα να μπουτάρω με το Empire EFI, φόρτωσε όπως πριν με τη διαφορά ότι δεν έβλεπε ούτε κάρτα δικτύου πλέον. Δοκίμασα να εγκαταστήσω και το Camelaion, με installer και manually... αλλά τζίφος, πάλι κολλάει στο μήλο. κάποιο hint??? Δώσε ένα -v στην εκκίνηση να δούμε που ακριβώς κολλάει. Προσπάθησα να κάνω clean install ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό... http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html Το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν παταγώδης αποτυχία! Μόλις φόρτωνε το iBoot και έβαζα το dvd του snowLeopard (δεν ξέρω αν εφταιξε οτι ηταν "demo" από κάπου στο internet) η εγκατάσταση κόλλαγε με bad sector errors τη μία φορα (με το iBoot nvidia) και την άλλη με mismath error μεταξύ του iBoot supported και του επεξεργαστή. Επειδή δεν ξέρω καλά το spor, κάποιος φίλος μου μου έλεγε για fake bios Κτλ κτλ. Χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα extra απ' αυτά π.χ. που περιγράφονται στο παραπάνω link ή υποτιθεται πως η διαδικασία είναι πλήρης; Και ένα άλλο dvd hackintosh που βρήκα που υποτίθεται πως ήταν αυτόνομο, πάλι κολλαγε στο τέλος της εγκατάστασης. Να δοκιμάσω με VM ή θα με απογοητευσει η ταχύτητα τελειως; Σου απάντησα στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Eπιτέλους το leopard εγκατασταθηκε κανονικά. Βέβαια για να γινει το Boot απαιτεί να υπάρχει μέσα στο dvd rom το iBoot αλλά δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα. Το μοναδικο που μένει είναι οι drivers για ethernet, audio και graphics ώστε το μηχάνημα να είναι πλήρες! Γνωρίζεται μήπως κάποιον αναλυτικό οδηγό ή site ώστε να μην τα κάνω μαντάρα όπως στη προηγούμενη εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δώσε ένα -v στην εκκίνηση να δούμε που ακριβώς κολλάει. ξέρω ότι δεν βοηθάει η ανάλυση αλλα φαίνεται κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά μαύρη οθόνη. το δίκτυο το κατάφερα και παίζει συνεχεια, η κάρτα γραφικών 8600gts κάνει σπασίματα (πιάνω αναλύσεις αλλα δεν έχει performance) kai akoma to provlima me to boot... mono apo to chameleon του empire - efi gmt ... μήπως φταίει που είναι ΙDE και όχι S-ATA ο δίσκος;;; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2010 από WizeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Θα πρέπει να κολλήσει κάπου, δε μπορεί... εκτός και αν τραβάει reset και επανεκίνηση το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikachukaki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια καλησπερα ειπα και εγω να βαλω mac στο pc χωρις τυχη...δοκιμασα το distro tou leo hazzard με -v busratio=20 γτ εγω amd αλλα με δινει ρεσταρτ μετα απο 3-4 σειρες!!!εχω gigabyte ga-ma785gt-ud3h kai amd phenom x4 955 αν καποιος μπορει να βοηθησει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με τα μύρια όσια κατάφερα και ανέβασα την ανάλυση στα 1600χ1200...ελα όμως που πλέον το μηχάνημα κρασάρει ενώ είναι περίπου 10 με 15 λεπτά ανοιχτό σε κάθε περίπτωση, ότι και να κανω... Φταίει μήπως οτι άλλαξα bootloader ή παίζει η μαμά apple να κάνει ελέγχους περιοδικά και να ελέγχει αν είναι πάνω σε PC το λειτουργικο και όχι σε ΜAC ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το ξερω οτι ειναι παρανομη η εγκατασταση λειτουργικου της apple σε pc και επιφυλασομαι αλλα θελω να ρωτησω καποιες οδηγειες απο καποιον πως στο καλο μπορω να βαλω σε vmware snow leopard υποψην εχω το αυθεντικο cd απο το macbook pro μου θα ημουν υποχρεος σε οποιον θα μπορουσε να με βοηθεισει Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις