Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δέν ξέρω αν είναι η κατάλληλη κατηγορία αλλά θέλω να φτιάξω μια σύνθεση υπολογιστή Desktop Pc και να του βάλω Mac OS X.

Πάνω κάτω 500-600 ευρώ (το κουτί), τα υπόλοιπα parts θα τα πάρω ξεχωριστά.

Ότι καλύτερο μπορείτε να μου προτείνετε για Vanilla Kernel Snow Leopard και full συμβατότητα.

Ευχαριστώ. :)

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλησπέρα, δέν ξέρω αν είναι η κατάλληλη κατηγορία αλλά θέλω να φτιάξω μια σύνθεση υπολογιστή Desktop Pc και να του βάλω Mac OS X.

Πάνω κάτω 500-600 ευρώ (το κουτί), τα υπόλοιπα parts θα τα πάρω ξεχωριστά.

Ότι καλύτερο μπορείτε να μου προτείνετε για Vanilla Kernel Snow Leopard και full συμβατότητα.

Ευχαριστώ. :)

Δεν πρόκειται κανείς να κάνει το ψάξιμο για σένα, στο λέω εντελώς φιλικά.

Δες εδώ (http://www.osx86project.org) το συμβατό hardware και ψάξε στα διάφορα ελληνικά eshops να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο.

Δημοσ.

Προσπαθώ να περάσω το snow leopard με έναν υπολογιστή, αλλά δεν μπορώ με τπτ να ολοκληρώσω την εγκατάσταση. Συγκεκριμένα, ενώ bootarei κανονικά από το cd, όταν φτάνω στο σημείο να επιλέξω σκληρό, μου λέει ότι και οι 2 σκληροί μου wd 80αρηδες ΑΤΑ δεν είναι κατάλληλοι μιας και είναι φατ32. οκ λέω. Μπάινω disk utilities, πάω να κάνω στον καθέναν 1 partition apply και erase, είτε απαυθείας erase.Το αποτέλεσμα είναι και στις 2 περιπτώσεις το ίδιο. Γράφει unmounting disk και δεν προσωραέι καθόλου από εκεί και πέρα. Δεν είναι ότι freez-αρει δείχνει μια μπάρα να κινείτει δίπλα στο unmounting αλλά δεν κάνει απολύτως τπτ. Το άφησα κοντά στις 3 ώρες αφού σκέφτηκα ότι λόγω μεγάθους μπορεί να ήθελε ώρα. Δοκίμασα και μέσω terminal με τιν εντολή diskutil eraseDisk HFS+ untutled disk1 για τον έναν δίσκο αλλά και εκεί μένει στο unmounting. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Κάνω κάτι λάθος; Μπορώ με κάποιο prog να κάνω format σε extended journaled στους σκληρούς μέσω windows; Το macdrive δίνει αυτή τη δυνατότητα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καθώς η Radeon 4870x2 αρνείται πεισματικά να συμβιβαστεί με το osx, είμαι σε αναζήτηση καρτούλας. Επειδή το μηχάνη είναι dual boot με ενδιαφέρει η καινούργια κάρτα να είναι αντίστοιχων επιδόσεων με την 4870χ2 αλλά πλήρως συμβατή με το hackintosh.

Θα κοίταζα για κάποια geforce 275 αλλά:

Α) Είναι σαφώς υποδεέστερη της 4870x2

B) όσες έχω δει σε αγγελίες εδω πέρα πουλιόνται σε εξωφρενικές τιμές (200+ ευρώ)

Καμιά ιδεά για το τι μπορώ να επιλέξω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ όλο το forum...

Ήρθε στα χεριά μου ένα hackintosh dell, με 4 GB μνήμης και επεξεργαστή στα 2,66ghz.

Δεν έχω μεγάλη επαφή με MAC OS X και hackintosh και έχω ορισμένες βασικές απορίες:

-H ανάλυση της οθόνης είναι στα 1024 x 768 και δεν έχει κάποια άλλη ανάλυση σαν επιλογή από την οθόνη displays. Γνωρίζεται κάποιον τρόπο ώστε να μεγαλωσει περισσότερο η ανάλυση; θέλεις drivers ή κάποιο άλλο κολπάκι; Σε 24άρα οθόνη δεν παλευεται η 1024χ768...Πραγματικά δεν παλευέται... Και σε μία άλλη 17αρα που έχω δεν παίζει ο adaptor απο dvi σε vga...

-Το network δεν έπαιξε ενώ έβαλα τα settings του δικτύου. Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση/driver οτιδήποτε;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Χαιρετώ όλο το forum...

Ήρθε στα χεριά μου ένα hackintosh dell, με 4 GB μνήμης και επεξεργαστή στα 2,66ghz.

Δεν έχω μεγάλη επαφή με MAC OS X και hackintosh και έχω ορισμένες βασικές απορίες:

-H ανάλυση της οθόνης είναι στα 1024 x 768 και δεν έχει κάποια άλλη ανάλυση σαν επιλογή από την οθόνη displays. Γνωρίζεται κάποιον τρόπο ώστε να μεγαλωσει περισσότερο η ανάλυση; θέλεις drivers ή κάποιο άλλο κολπάκι; Σε 24άρα οθόνη δεν παλευεται η 1024χ768...Πραγματικά δεν παλευέται... Και σε μία άλλη 17αρα που έχω δεν παίζει ο adaptor απο dvi σε vga...

-Το network δεν έπαιξε ενώ έβαλα τα settings του δικτύου. Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση/driver οτιδήποτε;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

Ξεκίνησες λίγο ανάποδα και νομίζω θα ταλαιπωρηθείς. Με λίγη επιμονή και υπομονή νομίζω θα την βρείς την άκρη.

Αρχικά μας γράφεις τι vga έχει το μηχάνημα και στη συνέχεια motherboard/κάρτα δικτύου. Χρειάζεσαι drivers και για τα δυο τα λεγόμενα kexts στο MACOS. Πηγαίνεις και στο http://www.osx86project.org και καλό διάβασμα!

Δημοσ.
Ξεκίνησες λίγο ανάποδα και νομίζω θα ταλαιπωρηθείς. Με λίγη επιμονή και υπομονή νομίζω θα την βρείς την άκρη.

Αρχικά μας γράφεις τι vga έχει το μηχάνημα και στη συνέχεια motherboard/κάρτα δικτύου. Χρειάζεσαι drivers και για τα δυο τα λεγόμενα kexts στο MACOS. Πηγαίνεις και στο http://www.osx86project.org και καλό διάβασμα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Το Dell-άκι έχει τα εξής hardwar specs:

Intel® Q43 Express Chipset w/ICH10D

Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 4500

Integrated 10/100/1000 Ethernet (Intel® WG82567LM LOM)

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!

Ήρθε στα χέρια μου ένα dell-ακι με hackintosh πάνω του που προορίζεται για iPhone development μέχρι να αγοραστεί το macbook pro. To dell είναι το optilex 760 και το hardware του που με ενδιαφέρει για να βρω drivers είναι

Intel® Q43 Express Chipset w/ICH10D

Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 4500

Integrated 10/100/1000 Ethernet (Intel® WG82567LM LOM)

Κάποιο site που να έχει μαζεμένα drivers για hackintosh γνωρίζεται;

Επίσης install και unistall προγραμματών πως γίνεται; Νομιζω για να απεγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα δεν πρέπει απλά να διαγραψεις τον φάκελο του; κατέβασα το πιο πρόσφατο xcode και είναι σε μορφ .dmg. Πως το περνάω στο hackintosh;

Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Το μηχανηματάκι που ήρθε στα χέρια μου έχει άγνωστο root password καθως κανείς δεν θυμότανε τι του είχανε βάλει.

Οπότε προσπάθησα να κάνω reset το password κάνοντας τα εξής:

Στο boot menu->F8

-> -s

->mount -uw /

-> passwd

δίνω το νέο password και την επιβέβαιωση του και θεωρητικά όλα καλα.

Μόλις όμως μέσα από το λειτουργικό κάνω sudo -s και δίνω το pass μου το απόρριτει! Κάνω κάτι λάθος στη διαδικασία; Παρακαλώ όποιος μπορεί τα φώτα του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...