Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδες καπου ειχε παρει τι ματι μου ενα ετοιμο image για netbook αλλα τωρα δεν το βρισκω οποιος εχει καποια ιδεα αν υπαρχει ακομα ας στειλει ενα pm θα βαλω mac os σε ενα lenovo-s10

το θέλω και εγω αν γίνεται. εχω wind u100+

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το θέλω και εγω αν γίνεται. εχω wind u100+

Κ εγω με wind U100+ :-)

Εδώ κάτι βρηκα...

http://insanelywind.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=2835

Aλλα επειδή εχω μεσα ηδη Windows XP και Ubuntu Netbook 10.04 ηθελα να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω κ Mac ΟS σαν τριτο λειτουργικο...

Οτι παιρνει το U100 Μac OS ειναι 100% σιγουρο...

Το θεμα ειναι να εχει 3 λειτουργικα κ το πως μπορω να το κανω αυτο...

Ευχαριστω...

Δημοσ.
Κ εγω με wind U100+ :-)

Εδώ κάτι βρηκα...

http://insanelywind.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=2835

Aλλα επειδή εχω μεσα ηδη Windows XP και Ubuntu Netbook 10.04 ηθελα να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω κ Mac ΟS σαν τριτο λειτουργικο...

Οτι παιρνει το U100 Μac OS ειναι 100% σιγουρο...

Το θεμα ειναι να εχει 3 λειτουργικα κ το πως μπορω να το κανω αυτο...

Ευχαριστω...

παιρνει 3 αρκεί να τα βάλεις με τη σειρά, για την ακρίβεια πρέπει να βάλεις τα ubuntu τελευταία για να εγκαταστήσουν το loader. Στο δικο μου (multirama ht express)έβαλα πρώτα τα windows, μετά τα MacOsX και τέλος τα ubuntu 10.04 και δουλέυουν ρολόι..

Στο δικο μου netbook τα βρήκαν όλα τα Mac εκτός του Wireless της Reaktek αλλα βρήκα kext και για αυτό και το ενεργοποίησα.

Ένας πολύ καλος οδηγός για να εγκαταστήσετε MacOS Leopard χωρίς να έχετε macbook πρόχειρο είναι αυτός http://s10lenovo.com/viewtopic.php?f=33&t=4021

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...εγώ εχω μια μητρική asus p5b-mz/wifi-ap και στην αρχή δεν μπορούσα να βάλω τίποτα γιατί κόλαγε στην οθονη με το μήλο, αλλα μετα την αλλαγη της κάρτας γραφικων και την αλληγη της διανομής σε snow leoHazard επιτέλουν μπήκε και εγκαταστιθηκε. αλλά υπάρχει το πρόβλημα οτι δεν δουλέυει το ίντερνετ: το ασύρματο που έχει η πλακέτα.

το ενσύρματο δουλεψε με τα απο διαφορες ριθμισεις αλλά το ασύρματο που ειναι αυτο που χρειάζομαι μαλλόν δεν δουλέυει.

τελος πάντως εαν βρήτε κάποιο τροπο για να δουλέψει το ασύρματο που εχει ενσοματομένη πειτε το μου, ακομη και αν δεν βρήκατε καπιο τροπο πάλι πειτε το μου. ευχαριστώ.

Επεξ/σία από andreas122
Δημοσ.

P5K DELUXE/WIFI-AP Intel P35 / Intel ICH9R Intel Core 2 Quad Q8400 2.5GHz / Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 Ghz

* Installed from the retail DVD install fails, but still runs and was able to upgrade to 10.6.3

* VGA: Sparkle Nvidia 9800GT 1GB needs NVkushinstaller.pkg

* setting Dram speed to 1066 w/1066 memory locks up during install, runs fine @ 800

No need to install VoodooHDA.kext for sound to work, One LAN port works OOB, onboard WiFi does not work

απο http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.2#Asus

τζίφος

Δημοσ.

γεια χαρα και απο εμενα.

για να μην μακρυγορω.μπορει καποιος να μου δωσει μια φθηνη συνθεση μητρικης,επεξεργαστη.καρτα γραφικων(αν δεν παιζει η ενσωματωμενη της μητρικης) και μνημες ωστε να παιζει το macosx86 out of the box?δηλαδη να βαλω το πατσαρισμενο για ιντελ δισκακι,να κανω εγκατασταση και να βρει τα παντα.οι απαιτησεις μου ειναι η εξης:

internet,music,divx,virtualdj και sync με κινητα nokia και samsung.

PS1:αν γινεται η μητρικη να ειναι τυπου micro λογω οτι θα μπει σε συγκεκριμενο κουτακι λογω ελλειψησ χωρου.

Δημοσ.

Παιδιά έκανα την εγκατάσταση του MAC και μετά την εγκατάσταση στην έναρξη μου εμφανίζει το σήμα της Apple με ένα απαγορευτικό!!

Προσπάθησα με την επιλογή -v και μου εμφάνισε αυτό στο τέλος και δεν προχωρούσε:

>Still waiting for root device

Τι να κάνω;

Δημοσ.
Παιδιά έκανα την εγκατάσταση του MAC και μετά την εγκατάσταση στην έναρξη μου εμφανίζει το σήμα της Apple με ένα απαγορευτικό!!

Προσπάθησα με την επιλογή -v και μου εμφάνισε αυτό στο τέλος και δεν προχωρούσε:

>Still waiting for root device

Τι να κάνω;

Κάτι παίζει με τον δίσκο σου, πιθανότατα έχεις φορτώσει λάθος driver. Ψάξτο λίγο.

Δημοσ.

καλημερα,αποφασισα να βαλω στο pc το mac os x 10.6.2, ολα καλα με την εγκατασταση μεχρι ενα σημειο πριν το τελος περιπου 3 λεπτα σταματαει και μου πεταει ενα μυνημα

.

the installer could not validate the contents of the java package.

contact the software manufacter for assistant use.

click restart an begin again instalation.

τι κανουμε παιδια τωρα? ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες εβαλα τα mac osx στον υπολογiστη ειναι desktop pc.

Tο μονο προβλημα ειναι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.

Yπαρχει καποιο προγραμμα η καμια οδηγια για μπω στο ιντερνετ.

Eβαλα ενα games και με ζηταει το OPENGL.

Που θα βρω drivers και προγραματα. τι λενε τα τσακαλια μας;

βαλε και κανενα τονο (σε εμενα το λεω)

εβαλα μια εκδοση IATKOS 5I

Δημοσ.

Tο μονο προβλημα ειναι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ.

Yπαρχει καποιο προγραμμα η καμια οδηγια για μπω στο ιντερνετ.

Ενδεχομένως να μην έχεις driver για την κάρτα δικτύου σου. Μπορείς να ψάξεις (http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page) είτε με το μοντέλο της κάρτας δικτύου, είτε με το μοντέλο της μητρικής σου (αυτό είναι προτιμότερο) και να βρεις network drivers. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...