chubros Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Τώρα έπεσες στην περίπτωση. Έχω ακριβώς το ίδιο Laptop αλλά με cpu T9300 και nvidia 9400. Η μόνη έκδοση που είχα μπορέσει να εγκαταστήσω ήταν η iDeneb (10.5.7?) και αυτο μετά απο πολύ κόπο και με "πειραγμένο" bios. Δυστύχώς με "ξενέρωσε" το γεγονός ότι δεν έπαιζαν σωστά κάποιοι drivers και απο τα νεύρα μου πήρα ενα μεταχειρισμένο MACBOOK. Πάντως αν θές ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=134310 και ότι χρειαστείς just pm me!!! Το σίγουρο είναι πάντως πως όλες οι εγκαταστάσεις είχαν χρειαστεί το cpus=1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Net-Captain Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εγώ έχω καταφέρει και εγώ να βάλω την leopard 10.5.7 αλλα απο ότι φένεται προς το παρόν τουλάχιστον δεν γίνεται να μπει η snow leopard 10.6.2. Με βλέπω και μένα να αγοράζω κανα MAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chubros Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εγώ έχω καταφέρει και εγώ να βάλω την leopard 10.5.7 αλλα απο ότι φένεται προς το παρόν τουλάχιστον δεν γίνεται να μπει η snow leopard 10.6.2. Με βλέπω και μένα να αγοράζω κανα MAC. Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς σοβαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altan69 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Καλημέρα παίδες, Για διπύρηνο AMD (χ64) ποια διανομή να προτιμήσω; Για παράδειγμα, βλέπω παντού ότι η iATKOS είναι για INTEL. Εσείς τι λέτε, kalyway, iPC, Leo4all, iDENEB; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Με διπύρηνο AMD είμαι με iDeneb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ρε παιδια να ρωτησω αμα περασω μεσω ιατκος τα μακ θα ειναι ακριβως το ιδιο λειτουργικο οπως εχουν apple? ή ειναι απλως μια απομιμηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chubros Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Με ελάχιστες διαφοροποιήσεις... ακριβώς το ίδιο. Οι διαφορές αφορούν συνήθως "πειράγματα" ώστε να παιζει το λειτουργικό με όχι mac υπολογιστές και να δουλεύουν κάποιες συσκευές. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια τα φωτα σας.Ειχα βαλει και παλαιοτερα το iatkos v7 στο pc μου και τωρα θελω να το ξαναβαλω.(asus p5k,8800gt).Το προβλημα ειναι οτι κανω την εγκατασταση,λεει επιτυχης και αφου κανει reboot μου βγαζει το μηνυμα να πατησω space για να κανει boot ή να πατησω f8.Δεν παταω τιποτα περιμενοντας να μπω στο Os και ενω στην αρχη φορτωνει η οθονη με το μηλαρακι στην μεση μετα απο λιγο πανω στο μηλο βγαινει ενα εικονιδιο σαν απαγορευτικο. Ξερει κανεις τι συμβαινει?Αν εχω κανει καποιο λαθος στο customizatιον.ακολουθησα τον οδηγο στο wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια τα φωτα σας.Ειχα βαλει και παλαιοτερα το iatkos v7 στο pc μου και τωρα θελω να το ξαναβαλω.(asus p5k,8800gt).Το προβλημα ειναι οτι κανω την εγκατασταση,λεει επιτυχης και αφου κανει reboot μου βγαζει το μηνυμα να πατησω space για να κανει boot ή να πατησω f8.Δεν παταω τιποτα περιμενοντας να μπω στο Os και ενω στην αρχη φορτωνει η οθονη με το μηλαρακι στην μεση μετα απο λιγο πανω στο μηλο βγαινει ενα εικονιδιο σαν απαγορευτικο. Ξερει κανεις τι συμβαινει?Αν εχω κανει καποιο λαθος στο customizatιον.ακολουθησα τον οδηγο στο wiki Εκεί που σου λέει για να πατήσεις ένα κουμπί, πάτα και μέτα δώσε ως όρισμα το "-v" (χωρίς εισαγωγικά). Άστο να φορτώσει μέχρι να κολλήσει, βγαλε μετα μια φώτο και ανέβασέ την εδώ να την δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κατεβασα το iDeneb και το iAtkos v7 υπαρχει περιπτωση καποιο απο αυτα να δουλεψει σε pc με επεξεργαστη pentium 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κατεβασα το iDeneb και το iAtkos v7 υπαρχει περιπτωση καποιο απο αυτα να δουλεψει σε pc με επεξεργαστη pentium 4? Με τον pentium 4 δεν πρόκειται να παίξει...αλλά στον phenom της υπογραφής σου, κάτι γίνεται. Γενικότερα, core2 cpu και άνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Με τον pentium 4 δεν πρόκειται να παίξει...αλλά στον phenom της υπογραφής σου, κάτι γίνεται.Γενικότερα, core2 cpu και άνω. Οκ! Ευχαριστω...Βασικα το δοκιμασα εκανε το boot αλλα ειχε σκαλωσει κανα 20λεπτο στην οθονη με το μηλο και το loading απο κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 παιδια ειδα εναν οδηγο για να εχω και τα 2 λειτουργικα.Εβαλα πρωτα τα 7 μετα τα μακ,μετα μπηκα στα 7 και ανοιξα το easy bcd και εκανα οτι ελεγε αλλα κατι δεν πηγε καλα και δεν μπορω να μπω στα μακ.ξερει κανεις τιποτα?δεν ξερω τι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εβαλα τελικα τα μακ ολα κομπλε.Τωρα εχω στο pc την εκδοση 10.5.8.Ξερει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμιση στα snow leopard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izapp Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχω ενα συστημα : Intel Q9300 2.5Ghz | 6GB DDR3 RAM | ATi 4870X2 και έχω 10.5.7 leopard. Θέλω να κανω upgrade σε i7 και να αλλαξω σε μια καρτα πιο συμβατη για osx και να παω σε Snow Leopard για να εχω 64bit το final cut studio. Υπάρχει κανενα guide να δειχνει τι καρτα τι i7 και τι motherboard να αγορασω και πως να βαλω snow χωρις προβληματα? thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις