Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ε τοτε δεν παιζει να σε βοηθήσει και κάποιος αν δεν υπάρχει στη google.

Ξεκινα αν θες και εγκατέστησε μια μια τις εκδώσεις που υπάρχουν ισως βρεις ακρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια υπαρχει κανα προγραμμα recommend εκτος του istat(γιατι δεν μου δουλευει σωστα) για να βλεπω θερμοκρασιες cpu?

εχω 10.5.8 σε μια asus p5k deluxe και εναν q6600

Καλησπέρα σας,

Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω ενα υπολογιστή με επεξεργαστη core 2 duo και θέλω να εγκαταστήσω το λειτουργικό σύστημα Mac os 10.6.2 snow leopard. Έχω κατεβάσει το λειτουργικό και σε διάφορες εκδόσεις(οι περισσότεροι μου πρότειναν την έκδοση του iatkos) καίω το dvd με το Nero κάνω boot απο το cd πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση και με το που μου βγάζει την άσπρη οθόνη με το μηλαράκι το pc κάνει αμέσως restart. Αυτό γίνεται με όλες τις εκδόσεις των Mac. Τι να κάνω; PLZ βοηθήστε με!

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας' date='

Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω ενα υπολογιστή με επεξεργαστη core 2 duo και θέλω να εγκαταστήσω το λειτουργικό σύστημα Mac os 10.6.2 snow leopard. Έχω κατεβάσει το λειτουργικό και σε διάφορες εκδόσεις(οι περισσότεροι μου πρότειναν την έκδοση του iatkos) καίω το dvd με το Nero κάνω boot απο το cd πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση και με το που μου βγάζει την άσπρη οθόνη με το μηλαράκι το pc κάνει αμέσως restart. Αυτό γίνεται με όλες τις εκδόσεις των Mac. Τι να κάνω; PLZ βοηθήστε με!

Ευχαριστώ![/quote']

Να ξεκινήσεις, καίγοντας το στο χαμηλότερο speed που έχει το Nero.

Αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν εκδόσεις του iAtkos, έτοιμες, και καμένες σε .iso.

Παλιότερα που είχα x86, είχα ξεκινήσει να το καιω σε Nero, αλλά όταν κατάφερα κ το πέρασα, το είχα κάψει στο power iso.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Α! Δε γνωρίζω για τα snow, πάντως τα leopard του iatkos είναι δοκιμασμένα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δεν έχω βρεί ακόμα την iatkos δεν νομίζω οτι έχει βγεί για 10.6.2, κάποια λύση δεν υπάρχει; Γιατί κάνει restart κάθε φορά την ώρα που πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση; Μήπως φτάει το hardware; Δεν μπορεί κάποια εξήγηση θα υπάρχει!

Και σε μενα σε οποια εκδοση iatkos εχω δοκιμασει μου κανει restart με το που μπαινει στην πρωτη λευκη οθονη.

Σε ολες τις αλλες διανομες ideneb/kalyway/ipc μου κολλαει πριν φτασει στην οθονη αυτη.Αρα υποθετω οτι παιζει θεμα με το hardware μου αι συγκεκριμενα με την μητρικη γιατι οσο και να εψαξα δεν ειδα καποιος να εχει βαλει macos σε p5qdeluxe χωρις χακαρισμενο bios. Οποτε και το παρατησα.

Και σε μενα σε οποια εκδοση iatkos εχω δοκιμασει μου κανει restart με το που μπαινει στην πρωτη λευκη οθονη.

Σε ολες τις αλλες διανομες ideneb/kalyway/ipc μου κολλαει πριν φτασει στην οθονη αυτη.Αρα υποθετω οτι παιζει θεμα με το hardware μου αι συγκεκριμενα με την μητρικη γιατι οσο και να εψαξα δεν ειδα καποιος να εχει βαλει macos σε p5qdeluxe χωρις χακαρισμενο bios. Οποτε και το παρατησα.

Καλησπέρα. Δοκιμασε να bootαρεις με την επιλογή cpus=1 -v μπας και καταλαβουμε που σκαλώνει η εγκαασταση....

Το δοκίμασα και εγώ αυτό αλλά όταν πάει να φορτώσει την άσπρη οθόνη με το μήλο πρίν το κάνει λέει: Starting Darwin/X86 και κάνει restart, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και αυτό γίνεται με όλες τις εκδόσεις που έχω δοκιμάσει ακριβώς το ίδιο.

Έχω ενα laptop Acer Aspire 5920G με

CPU Type Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T8300, 2400 MHz (12 x 200)

Motherboard Name Acer Chapala

Motherboard Chipset Intel Crestline-PM PM965

DIMM1: Samsung M4 70T5663QZ3-CE6 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Video Adapter NVIDIA GeForce 8600M GS (256 MB)

Audio Adapter Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller

Network Adapter Broadcom NetLink Gigabit Ethernet

Network Adapter Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (192. [ TRIAL VERSION ])

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...