Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ενταξει αλλα πως θα το φτιαξω τωρα? Εκανε Edit στο Boot.plist και καθε φορα με οτιδηποτε κανω εκτος -s πεταει μαυρη οθονη... Εχω Windows που ειναι σε αλλον σκληρο εαν γινεται να κανω κατι μεσα απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μπες με -s και διέγραψε αυτο που έβαλες. Κανε και ενα πω δεν θυμάμαι πως λέγεται...εμ verify data καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βασικα εγραψε πανω στο boot.plist νομιζω.. αλλιως οταν ενα kext δεν δουλευει δεν μου λεει τιποτα απλα bootarei κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα. Το Partition παιζει να το σωσω η αντε απο το μηδεν και αλλες 5 ωρες να ψαχνω για Drivers ηχου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πας για καθαρή εγκατάσταση αλλα πριν πας πειραματισου. Τους drivers κλπ καψτους σε ενα cdακι να τους εχεις μη τους ψαχνεις καθε φορα γιατι θα σου προκυψουν πολλα προβληματα στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το εφτιαξα μονος μου, σε ακουσα ηδη μια φορα και την πατησα.. δεν ξανακανω το ιδιο λαθος Πατας -s στο Boot Screen >fsck -fy mount -uw / nano /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist Για τελος Ctrl & X και Enter για να αποθηκευσει διαφορες αλλαγες που κανατε στο Boot.plist αυτο το EFI String δεν φαινεται να κανει καλη δουλεια, οσες φορες εχω δοκιμασει προγραμματα καηκα. (Με Ctrl & K σβηνει ολοκληρες σειρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δοκιμασα χθες Snow Leopard (Hazard) στο δικο μου δεν εκανε Boot καν το DVD, στου αδερφου μου ομως ετρεχε σφαιρα με QE/CI σε nVidia 9600GT και AMD 6000+ (2 x 3Ghz) σε ASRock M2N-SLI Deluxe, ηχο δεν ειχε γιατι εβαλα λαθος Drivers αλλα με AppleAzalia δουλευει τελεια και αυτο, ομως ειχε ενα περιεργο προβλημα.. καθε φορα που εκανες Manual Restart ηθελε να κανεις Clear τo CMOS, δηλαδη να βγαζεις την μπαταρια απο την μητρικη σε καθε Error η Kernel Panic. Σκεφτομαι ακομα να δοκιμασω στο δικο μου το iDeneb v1.6 (10.5.8) διαβασα οτι με το Ati HD Enabler πολλες 4870 δουλευανε κανονικα, βαζω και τους IDT για Audio και ειμαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Κάποια συμβατή 100% μητρική από τις παρακάτω χωρίς πολλά προβλήματα; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2010 από kebinB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μπες στο OSX86 αναλογα τι Version που βαζεις και δες τι λενε, παντως χωρις προβληματα 100% δεν νομιζω να υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chubros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Έχω δοκιμάσει με ASUS P5Q, P5Q-e, P5Q Deluxe. Με αλλαγή BIOS και τα κατάλληλα kexts παιζουν με ορίτζιναλ DVD Snow Leopard (και βοηθητικό BootCD) ΑΨΟΓΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) βοήθεια... είναι η πρώτη μου προσπάθεια να βάλω osx (hazard) κ έχασα την μπάλα.. μετά το installation μου βγάζει boot(0): testing boot(0): ok (η κάτι παρόμοιο) boot(1): error και σταματάει εκεί.. δεν έχω διαβάσει κάποιον οδηγό, έτσι το προσπάθησα χύμα.. το σύστημα μου είναι της υπογραφής. thank u... edit: το installation έχει γίνει στον 500άρη χωρίς partitions.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2010 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chubros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 βοήθεια... είναι η πρώτη μου προσπάθεια να βάλω osx (hazard) κ έχασα την μπάλα.. μετά το installation μου βγάζει boot(0): testing boot(0): ok (η κάτι παρόμοιο) boot(1): error και σταματάει εκεί.. δεν έχω διαβάσει κάποιον οδηγό, έτσι το προσπάθησα χύμα.. το σύστημα μου είναι της υπογραφής. thank u... edit: το installation έχει γίνει στον 500άρη χωρίς partitions.. Καλησπέρα. Αν έχω καταλαβει καλά το προβλημά σου έχει να κάνει με τον boot loader (chameleon?). Κάνε μια αναζήτηση στο google για το boot-132 mars cd το οποιο θα σε βοηθήσει να bootαρεις τον δίσκο με τον δικό του chameleon και μετά να τον εγκαταστήσεις στον δίσκο σου ξανα.(αφου τον κατεβασεις πρώτα με ένα flashdrive(?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Η ποιο συμβατη για hazard leo server edition να ξερετε πως εινα η asus p5k deluxe wi/fi εχει απευθειας απο το boot cd ολους τους drivers ηχου, lan,chipset κλπ..Ειναι βασικα οτι καλυτερο για snow leopard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να περάσω Leopard σε ένα Acer Aspire 1640 (είναι λιγάκι παλιός), αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Σαν τελευταία προσπάθεια, εγκατέστησα το iDeneb 1.6 lite (10.5.8), boot-αρει κανονικά ο Chameleon, ξεκινάει να φορτώσει Leopard και σκαλώνει στην παρακάτω εικόνα: Αν έχει κανείς καμιά πρόταση, καλοδεχούμενη. Εγώ θα συνεχίσω να το ψάχνω, και αν έχω εξελίξεις θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα. Αν έχω καταλαβει καλά το προβλημά σου έχει να κάνει με τον boot loader (chameleon?). Κάνε μια αναζήτηση στο google για το boot-132 mars cd το οποιο θα σε βοηθήσει να bootαρεις τον δίσκο με τον δικό του chameleon και μετά να τον εγκαταστήσεις στον δίσκο σου ξανα.(αφου τον κατεβασεις πρώτα με ένα flashdrive(?). φίλε ευχαριστώ για την απάντηση.. η αλήθεια είναι οτι δεν έχω σχέση με OSX και μου φαίνονται λίγο χάος όλα μαζί.. αν και το κατέβασα το boot-123 mars δεν ξέρω τι να αλλάξω κτλ. Ερώτηση: αφου ήδη είναι εγκατεστημένος ο chameleon μήπως πρέπει απλώς να αλλάξω κάτι στον boot loader? αλλα πώς το κάνουμε αυτό απο windows..? μου κάνει εντύπωση που κάνει τόσο απροβλημάτιστα format και installation και κολάει μετά στο boot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Mercyful_Fate πας για kalyway 10,5,1 μετα 2 και βλεπεις αν μπορεις να πας για παραπανω. Απορω παντως γιατι βαζετε ολοι σας 10,5,6 και πανω σε μηχανηματα που δεν ξερετε καν αν δουλευουν οι εκδοσεις αυτες ποσο μαλλον αν γινονται hackintosh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις