ixthy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλά το pc σου το χώρεσε το mac! Αλλά να πας να μπεις και συ μέσα ρε παιδί μου;;;; Τελικά χώρεσες; :lol:
themizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ακόμα παλεύω να χωρέσω φίλε! :lol: Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Είναι το κατάλληλο μέρος για σένα. Δεν βρήκα κάτι χρήσιμο...Ο 1ος σύνδεσμος δεν δουλεύει και στον 2ο δεν βρήκα κάτι...
themizzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έχω πάρει ένα ανταπτοράκι της εταιρίας Level One για ασύρματο internet όμως το Mac ( για pc ) δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. Μοντέλο : WNC-0305USB Καμία ιδέα;
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έχω πάρει ένα ανταπτοράκι της εταιρίας Level One για ασύρματο internet όμως το Mac ( για pc ) δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μοντέλο : WNC-0305USB Καμία ιδέα; Δηλαδή στο Νetwork(system preferences) πατάς το + και δεν στο εμφανίζει στο interface?
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Όχι...Τι θα έπρεπε να έχει εκεί; Εμφανίζει τις δικτυακές συσκευες.Μαλλον το WNC-0305USB δεν είναι συμβατο με mac OS. Για δες αυτο : http://www.orangeware.com/endusers/wirelessformac.html Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2010 από atheatos
Massiv0r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το αποφασησα να βαλω και εγω το Mac μεσα στο PC μου, πειρε λιγη ωρα γιατι δεν χωραγε.. με λιπαντικο iDeneb v1.4 δοκιμασα να μπω και εγω, μετα απο μερικες προσπαθειες τα καταφερα και χωρεσα.. Καμια σχεση με την εξομοιωση ομως, νιωθεις πολυ καλυτερα οταν μπαινεις πραγματικα σαν κυριος. Δεν εχω ηχο, ουτε την μεγιστη αναλυση αλλα τρεχει αρκετα γρηγορα χωρις Kernel Panics.. μου 'φαγε λιγη ωρα ομως.
themizzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Εμφανίζει τις δικτυακές συσκευες.Μαλλον το WNC-0305USB δεν είναι συμβατο με mac OS. Για δες αυτο : http://www.orangeware.com/endusers/wirelessformac.html Δεν έχει εκεί τους οδηγούς που χρειάζομαι...Είχα βρει και εγώ αυτήν την ιστοσελίδα επειδή έψαχνα... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2010 από themizzz
domal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το αποφασησα να βαλω και εγω το Mac μεσα στο PC μου, πειρε λιγη ωρα γιατι δεν χωραγε.. με λιπαντικο iDeneb v1.4 δοκιμασα να μπω και εγω, μετα απο μερικες προσπαθειες τα καταφερα και χωρεσα.. Καμια σχεση με την εξομοιωση ομως, νιωθεις πολυ καλυτερα οταν μπαινεις πραγματικα σαν κυριος. Δεν εχω ηχο, ουτε την μεγιστη αναλυση αλλα τρεχει αρκετα γρηγορα χωρις Kernel Panics.. μου 'φαγε λιγη ωρα ομως. Ετσι ενιωσα και εγω οταν ειχα hackindos , αλλα οταν πηρα τον 1ο μου imac24 εκει καταλαβα ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα !!!!! τωρα απλα παιρνεις μια ιδεα και κολας το μικροβιο :-D:-D:-D:-D
Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εφτιαξα και τον ηχο, μιλαμε ειναι πιο καθαρος και δυνατος, εχω πειραγμενο στερεο με 4 ηχεια.. τρελη ποιοτητα βρηκα συγκεκριμενα τους Drivers για IDT κατι νομιζω. Ομως τα Windows δεν τα αντικαταστουνε, διαφορετικο φρουτο αυτα.. παιζεις τα παιχνιδια σου και εχεις το 98% των προγραμματων. Καλο ειναι να τα συνδιασεις, λεφτα για Apple Hardware δεν θα 'δινα με τιποτα ομως. Αντε τωρα η 4870 να ενεργοποιησω εμεινε, εχω το Ati4800Controller.kext αλλα δεν ξερω γιατι δεν το διαβαζει..
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 3850 και 4850 υπάρχουν drivers που τους κάνεις install αρα λογικα θα παίζει και με την 4870. Εγω πραγματικά ειχα το τέλειο hacintosh αλλα το ξυλωσα γιατι δυστυχώς το mac os ειναι τόσο χαζό οσο οι ιοι που υπάρχουν στα windows ακου εκει να μη μπορείς να βάλεις το gps..
Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ειναι αρκετα γαματο αν το φτιαξεις με Γραφικα αλλα κρατας και τα Windows. Εχεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω ? Κερναω Rapidshare 1 μηνα
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ειναι αρκετα γαματο αν το φτιαξεις με Γραφικα αλλα κρατας και τα Windows. Εχεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω ? Κερναω Rapidshare 1 μηνα Ανεβαίνει λογικά θα παίζει άσχετα αν λεει 3800. ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- http://rapidshare.com/files/361056975/ATI_Radeon_HD_3800_pcie_Series_10.5.6_-10.5.x.pkg.html
Massiv0r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το δοκιμασα δεν εκανε τιποτα, μετα εβαλα μεσω Efistring το αντιστοιχο για 3800 και τωρα κανει Boot κανονικα αλλα οταν ειναι να φορτωσει μαυριζει η οθονη, καμια ιδεα ?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ψαξε 4870 & leopard επίσης δες σε πια έκδοση ειναι συμβατή δεν μπορω να σκεφτώ κατι άλλο. Εκτος αν θες να ανταλαξουμε^^.
Προτεινόμενες αναρτήσεις