Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 pragmata,bale pliktrologio kai mouse se usb,stin egkatastasi ebales upostiriksi kai sse2 kai sse3?

Ναι έβαλα υποστηριξη και για τα 2 .To mouse το έχω σε usb το πληκτρολόγιο όχι...Θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι έβαλα υποστηριξη και για τα 2 .To mouse το έχω σε usb το πληκτρολόγιο όχι...Θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ.

wraia,to fantastika,sbisto tote olo to leitourgiko kai ksanabalto xwris sse2 mono me sse3 pou einai o epeksergastis sou(kontrollarise to me cpuz),auto sto mplokarei ;)

Ok thanks..Θα το δοκιμάσω αργότερα...Το μηχάνημα δοκιμών είναι με pentium d 805 sta 2.66 giga me mia asus mobo Που σύνφωνα με το osxproject είναι απο τις πιο συνβατές αφού όλα τις δουλεύουν χωρις patcharisma..Aντε να δούμε..

To egathisto kanonika kani epanekinisi mou bgazi to milaraki kai apo kato grafi kati san load mac os x kai eki kolaei,i akoma edo http://forum.osx86project.org/uploads/post-27365-1148267746_thumb.jpg

trexi gia ligo epanekinisi apo mono tou kai pali ta idia.

Kapoios pou to echi egatastisi an ekane genika mia exigisi stin egatastasi tha itan oti kalitero

ελα ρε με D805 εισαι?τι μητρικη?χτυπα το χωρις πολλα

αυτο ειναι το προβλημα σου' date='τo sse2[/quote']

H μητρική είναι η asus P5LD2 VM ....και χρησιμοποιώ sata δίσκο..Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...