viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) θελω να συδεσω τα μπροστινα πανελς αλλα τα καλωδια λενε διαφορετικα πραγματα απο το mobo μου... pics Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us πχ στο πανελ τα καλωδια του κουτιου εχουν earl+r & mic in + mic acc ...? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us πχ στα usb εχω 2 GRD Uploaded with ImageShack.us Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2011 από viper2005
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν ανεβάζεις και μια φώτο από τα καλώδια να δούμε κι εμείς;
tilbellos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τα earl+r & mic in + mic acc πάνε στο aafp στη μητρική
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε και την ανάλογη εικόνα με τα καλώδια από το κουτί,αν θες να βγάλουμε άκρη,ή πες έστω το μοντέλο.
mchls Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε και την ανάλογη εικόνα με τα καλώδια από το κουτί,αν θες να βγάλουμε άκρη,ή πες έστω το μοντέλο. Το μοντελο το αναφερει και στην πρωτη του εικονα... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5W_DH_Deluxe/
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το μοντελο το αναφερει και στην πρωτη του εικονα... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5W_DH_Deluxe/ Ναι αυτή είναι η μητρική,εγώ έλεγα για το κουτί.
mchls Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι αυτή είναι η μητρική,εγώ έλεγα για το κουτί. Καλα με συγχωρεις...
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για τα Usb σου...Το κόκκινο καλώδιο είναι τα +5V Οπότε στη σειρά μπαίνουν usb+5v -> VCC2 usbp6- -> USB2- usbp6+ -> USB2+ gnd -> GND NC-> No connection είναι αυτό... Εγώ θα το γείωνα κάπου μην έχω κανένα τραλαλα Περίμενε και κάποιον άλλο σου σου το επιβεβαιώσει... Edit: Στα άλλα δε πολυκατάλαβα από τη φώτο που ανέβασες
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 thank u θα το δοκιμασω και θα επιστρεψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα