Heatspreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω πως τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα κάνουν δώσεις μέσω πιστωτικής. Χωρίς πιστωτική δεν κάνουν ωστόσο.
TwitterLover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πραγματι! Κ εχει παρομοιο κοστος με το αργο macbook air των 1050€ που θελει να παρει ο φιλος: Ερχεται στα 1078€: http://www.skroutz.gr/s/324999/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-3GHz-4GB-320GB.html Αχ δεν το ειχα δει αυτο! Ευχαριστω! 1) Είσαι λίγο εριστικός ή μου φαίνεται; Μπήκες σε forum να ρωτήσεις, και λαμβάνεις απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσει, απλά μην ρωτάς. 2) Το γεγονός ότι το λειτουργικό σου λέει 3gb usable, σημαίνει ότι είναι 32bit. Αλλά τί λέω τώρα, εσύ δεν ψάχνεις απάντηση, το ξέρεις ήδη γιατί συμβαίνει. 3) Όταν διορθώνεις κάποιον για ορθογραφία, φρόντισε να είσαι εσύ σωστός. Τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είχαμε ατονικό σύστημα. Ο τονισμος δεν εχει σχεση με το αν το αγορα το γραφεις με ο ή ω. Εννοειται πως οταν δεν ειμαι στον υπολογιστη χρησιμοποιω τονους κανονικοτατα αλλα στον υπολογιστη με ενοχλει. Κατα τα αλλα αν καποιος γραφει το αγορα με ω τοτε και στην πραγματικη ζωη ετσι θα το γραφει! Νομίζω πως τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα κάνουν δώσεις μέσω πιστωτικής. Χωρίς πιστωτική δεν κάνουν ωστόσο. Ναι δυστυχως, γι 'αυτο ή πρεπει να συμφωνησει ο πατερας μου ή να μου βγαλει μια πιστωτικη η μανα μου.
aneurysm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Ναι δυστυχως, γι 'αυτο ή πρεπει να συμφωνησει ο πατερας μου ή να μου βγαλει μια πιστωτικη η μανα μου. Οτι πιο αξιολύπητο εχω ακούσει το τελευταιο καιρό... Με 10 ευρω το μηνα και 10000 άτοκες μπορεις να πάρεις και μια ferrari, αν σε πιασει καταναλωτική μανια με τα αλογάκια. Αλλα δυστυχως οι περισσότεροι mac fanboyz ειστε αυτού του επιπέδου..
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι δυστυχως, γι 'αυτο ή πρεπει να συμφωνησει ο πατερας μου ή να μου βγαλει μια πιστωτικη η μανα μου. Η καλύτερη λύση!!! Για την Αpple!!!
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic α ρε κατακαημένη Αράχοβα. μετά μερικοί από εσάς αναρωτιέται γιατί βγήκε το Lion έτσι. boy, αγόρασε το με 2GB ram και καλή φιγούρα, φαντάζομαι το ίδιο θα έκανες και με το iPhone.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic 1) Είσαι λίγο εριστικός ή μου φαίνεται; Μπήκες σε forum να ρωτήσεις, και λαμβάνεις απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσει, απλά μην ρωτάς. Δηλαδή, οι απαντήσεις του τύπου: το να συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες λύσεις εν έτη 2011 για να κάνεις πράγματα που τα κάνεις και με ένα μηχάνημα των 500€ τότε βλέπω πάθος και καταναλωτική μανία με το μήλο. Οτι πιο αξιολύπητο εχω ακούσει το τελευταιο καιρό... Με 10 ευρω το μηνα και 10000 άτοκες μπορεις να πάρεις και μια ferrari, αν σε πιασει καταναλωτική μανια με τα αλογάκια. Αλλα δυστυχως οι περισσότεροι mac fanboyz ειστε αυτού του επιπέδου.. α ρε κατακαημένη Αράχοβα. μετά μερικοί από εσάς αναρωτιέται γιατί βγήκε το Lion έτσι. boy, αγόρασε το με 2GB ram και καλή φιγούρα, φαντάζομαι το ίδιο θα έκανες και με το iPhone. δεν είναι ερειστικές; Είναι φυσιολογικότατες απαντήσεις που, εάν δεν αρέσει σε κάποιον, θα πρέπει είτε να τις υπομένει είτε να μην ρωτάει σε ένα forum. Μά'ιστα.
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic εσύ πάντα είχες το πρόβλημα ότι δεν θες να καταλάβεις τι γίνεται πλέον με την Apple και ποιοι είναι το κοινό της και που απευθύνεται πλέον. αν δεν σε ενοχλεί αυτό είναι δικαίωμα σου, αλλά εμένα με ενοχλεί. άντε πρότεινε και σε αυτόν να αγοράσει ενα μακ για να βρει την υγεία του, γιατί έτσι συνηθίζεις. επίσης είμαι εριστικός γιατί δεν θέλει να καταλάβει ότι εν έτη μηχάνημα με 2GB δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. πόσο μάλλον στο περίφημο (κάπου εδώ να γελάσουμε). Lion. Αντί να κάτσει να ακούσει 2 γνώμες κάθεται και μου σχολίαζει αν έγραψα το αγορά με ο η ω. ΓΚΡΑΤΣ. αν ανέχεσαι εσύ τους μονόφθαλμους που μπροστά στη λειτουργικότητα βάζουνε μπροστά το εφέ τότε ότι και να πω είναι περιττό.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Πάντα είχα την απορία... Πώς μπορούν μερικοί άνθρωποι να ξέρουν τι κάνει κάποιος άλλο πάντα, σε όλη του τη ζωή, τι χαρακτηριστικά έχει, τι προσωπικότητα είναι, τι συνηθίζει και ό,τι άλλο γραφικό λένε... μέσα από ένα forum; Είναι κάτι που το έχουν σπουδάσει; Κάποιο κληρονομικό χάρισμα; Κάτι άλλο; Πραγματικά το έχω απορία.
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic στα φορουμ γράφεις την αποψή σου. δεν ειναι δυσκολο ουτε ακατόρθωτο να καταλάβει κάποιος τη γνώμη σου πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Χε... και φυσικά αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να καταλάβει τι κάνει κανείς "πάντα", τι "συνηθίζει", τι "ανέχεται", τι "έφαγε για μεσημέρι" και ό,τι άλλο! Για αυτό έχω την απορία. Αυτό είναι κληρονομικό χάρισμα ή κάποιου είδους ιδιότητα που την μαθαίνουν;
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πραγματι! Κ εχει παρομοιο κοστος με το αργο macbook air των 1050€ που θελει να παρει ο φιλος: Ερχεται στα 1078€: http://www.skroutz.gr/s/324999/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-3GHz-4GB-320GB.html Αχ δεν το ειχα δει αυτο! Ευχαριστω! Ειναι καλη περιπτωση αυτο το macbook pro 13" , ειναι πολυ γρηγορο κ εχει και μεγαλη αυτονομια, αισθητα μεγαλυτερη απο αυτη του macbook air που σκεφτεσαι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Μου αρέσει που μερικοί προσπαθούν να αντιμάχονται ανθρώπους που απλά έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς... με κάλυμμα δήθεν βοήθειας. Άραγε θα γράψει και ο άλλος τώρα ή θα κρατηθεί; αχχαχαχαχααχχααχχαχααχαχχαχααχαχαχχααχαχ
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Μου αρέσει που μερικοί προσπαθούν να αντιμάχονται ανθρώπους που απλά έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς... με κάλυμμα δήθεν βοήθειας. Άραγε θα γράψει και ο άλλος τώρα ή θα κρατηθεί; αχχαχαχαχααχχααχχαχααχαχχαχααχαχαχχααχαχ οχι i am out. προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το φιασκο του απογευματινου event.
TwitterLover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Οτι πιο αξιολύπητο εχω ακούσει το τελευταιο καιρό... Με 10 ευρω το μηνα και 10000 άτοκες μπορεις να πάρεις και μια ferrari, αν σε πιασει καταναλωτική μανια με τα αλογάκια. Αλλα δυστυχως οι περισσότεροι mac fanboyz ειστε αυτού του επιπέδου.. Ελεος, εσυ μπορει να δουλευεις. Εγω παω 1η λυκειου και τα μονα λεφτα που παιρνω ειναι το μηνιατικο μου. Αν αυτο σε ενοχλει, και αν θεωρεις πως το επιπεδο μου ειναι χαμηλο επειδη θελω να πληρωνω λιγα καθε μηνα, τοτε σε λυπαμαι.... α ρε κατακαημένη Αράχοβα. μετά μερικοί από εσάς αναρωτιέται γιατί βγήκε το Lion έτσι. boy, αγόρασε το με 2GB ram και καλή φιγούρα, φαντάζομαι το ίδιο θα έκανες και με το iPhone. Τι εννοεις? Το iPhone εχω τα 16GB το λευκο. Μολις βγηκε το τσιμπησα, εχεχε *Offtopic, I ♥ TimonkaiPumpa, thanks για το support! Offtopic*
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 4 Οκτωβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic προσωπικά αν ήμουν ο πατέρας σου θα σε πήγαινα βόλτα στο κοντινότερο applestore reseller και θα σε ενσωμάτωνα με το πατροπαράδοτο τρόπο στην Apple Led 27 display για να στρώσεις χαρακτήρα. /out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.