Προς το περιεχόμενο

Δυο ερωτησεις για τα macbook air :)

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Διαβασα πως εχει καμερα FaceTime μα οχι καμερα iSight. Τι σημαινει αυτο? λειτουργει κανονικα? μπορω να κανω ας πουμε βιντεοκληση με Skype?

2) Θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει που μπορω να το παρω με δοσεις. Γυριζω απο site σε site μα μονο στο you.gr εγραφε για δωσεις....

Δημοσ.

1) Διαβασα πως εχει καμερα FaceTime μα οχι καμερα iSight. Τι σημαινει αυτο? λειτουργει κανονικα? μπορω να κανω ας πουμε βιντεοκληση με Skype?

2) Θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει που μπορω να το παρω με δοσεις. Γυριζω απο site σε site μα μονο στο you.gr εγραφε για δωσεις....

1) κανονικότατα εχει.

2) στο κοτσόβολο σίγουρα. όπως και πλάισιο, multirama, public

Δημοσ.

Επισης δοσεις ατοκες κανει και το golden i και το istorm,αν πας για air παρε το μοντελο με τα 4 giga μνημη οπωσδηποτε......

Δημοσ.

η facetime εχει απλα καλυτερη αναλυση απο την isight smilie.png δουλευουν ολα κανονικα

Δημοσ.

Βασικα επειδη απο λεφτα γιοκ θα παρω το πιο φτηνο που ειναι στα 1050 και σκεφτομαι να το παρω σε 48 δοσεις των 25,66 τον μηνα. Γιατι παραπανω καθε μηνα δεν μπορω :/

Δημοσ.

αν το πάρεις χωρίς 2gb μνήμη τότε κλάφτο το μηχάνημα.

1) θα σέρνεται.

2) δεν μπορείς να τη βάλεις μόνος σου, απαξ και το πήρες με τα 2 gb θα μείνεις.

κάτσε ενα μηνα και μαζεψε τη διαφορά.

Δημοσ.

αν το πάρεις χωρίς 2gb μνήμη τότε κλάφτο το μηχάνημα.

1) θα σέρνεται.

2) δεν μπορείς να τη βάλεις μόνος σου, απαξ και το πήρες με τα 2 gb θα μείνεις.

κάτσε ενα μηνα και μαζεψε τη διαφορά.

Βασικα δεν νομιζω να σερνεται. Θα το χρησιμοποιω μον για να μπαινω web, να βλεπω mail, skype/msn και καμια εργασια για το σχολειο.. Δεν νομιζω να σερνεται μ'αυτα.

Δημοσ.

Βασικα δεν νομιζω να σερνεται. Θα το χρησιμοποιω μον για να μπαινω web, να βλεπω mail, skype/msn και καμια εργασια για το σχολειο.. Δεν νομιζω να σερνεται μ'αυτα.

λάθος κάνεις.

είναι 2011 πλέον.

τίποτα δεν τραβάει με 2giga ram.

αυτή τη στιγμή o Safari τραβάει 953MB απο την ram μου με 6 tabs ανοιχτά.

όπως καταλαβαίνεις. στο βωμό της λειτουργικότητας ας πάρουμε ενα μακ και οτι βγει.

σκέψου λιγο μελλοντικά την αγωρά σου. τόσα φράγκα θα σκάσιες αν ειναι δυνατόν.

διάβασε λίγο χρήστες και τα παράπονα τους με το LION για memory managment και μηχανήματα που σέρνονται και μετά ξανασκέψου την αγωρά σου.

επίσης αν δεν υπάρχουν φράγκα ξεχνα τα μηχανήματα αυτά.

το να συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες λύσεις εν έτη 2011 για να κάνεις πράγματα που τα κάνεις και με ένα μηχάνημα των 500€ τότε βλέπω πάθος και καταναλωτική μανία με το μήλο.

Δημοσ.

ξερω οτι δεν ρωτας αυτο αλλα μηπως η αγορα mbp13,3 ειναι λογικοτερη;

και οντως, μην κανεις το λαθος να πας στα 2 gb ram, ηταν λιγα ηδη πριν 3-4 χρονια, ποσο μαλλον σημερα.

Δημοσ.

αν εχει lion αστα να πανε!!!!εγω σε mbp 13 με 4giga ειμουνα στα ορια πολλες φορες,και πηγα στα 8 για να δουλευει ανετα το μηχανημα,νομιζω οτι θα πεταξεις τα λεφτα σου,γνωμη μου κανε υπομονη για λιγο καιρο και πηγαινε στα 4giga
Δημοσ.

λάθος κάνεις.

είναι 2011 πλέον.

τίποτα δεν τραβάει με 2giga ram.

αυτή τη στιγμή o Safari τραβάει 953MB απο την ram μου με 6 tabs ανοιχτά.

όπως καταλαβαίνεις. στο βωμό της λειτουργικότητας ας πάρουμε ενα μακ και οτι βγει.

σκέψου λιγο μελλοντικά την αγωρά σου. τόσα φράγκα θα σκάσιες αν ειναι δυνατόν.

διάβασε λίγο χρήστες και τα παράπονα τους με το LION για memory managment και μηχανήματα που σέρνονται και μετά ξανασκέψου την αγωρά σου.

επίσης αν δεν υπάρχουν φράγκα ξεχνα τα μηχανήματα αυτά.

το να συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες λύσεις εν έτη 2011 για να κάνεις πράγματα που τα κάνεις και με ένα μηχάνημα των 500€ τότε βλέπω πάθος και καταναλωτική μανία με το μήλο.

1)Ειναι παθος και καταναλωτικη μανια με το μηλο. 2)Θελω mac οχι pc. 3) Στα reviews στο youtube μια χαρα λενε πως ειναι. 4) Το αγορα γραφεται με ο! 5) Ο υπολογιστης που εχω τωρα λεει 4G ram εκ των οποιων τα 3 ειναι usable. Οποτε ενα παρακατω giga δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα.

και οντως, μην κανεις το λαθος να πας στα 2 gb ram, ηταν λιγα ηδη πριν 3-4 χρονια, ποσο μαλλον σημερα.

:/ ειναι πολυ ακριβο

Και κατι αλλο σε κατι forums διαβασα πως ενω τα 2GB ακούγονται λιγα, χαρη στο flash storage(ιδεα δεν εχω τι ειναι αυτο) ειναι πολυ γρηγορα.

Δημοσ.

1)Ειναι παθος και καταναλωτικη μανια με το μηλο. 2)Θελω mac οχι pc. 3) Στα reviews στο youtube μια χαρα λενε πως ειναι. 4) Το αγορα γραφεται με ο! 5) Ο υπολογιστης που εχω τωρα λεει 4G ram εκ των οποιων τα 3 ειναι usable. Οποτε ενα παρακατω giga δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα.

Και κατι αλλο σε κατι forums διαβασα πως ενω τα 2GB ακούγονται λιγα, χαρη στο flash storage(ιδεα δεν εχω τι ειναι αυτο) ειναι πολυ γρηγορα.

1) Είσαι λίγο εριστικός ή μου φαίνεται; Μπήκες σε forum να ρωτήσεις, και λαμβάνεις απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσει, απλά μην ρωτάς.

2) Το γεγονός ότι το λειτουργικό σου λέει 3gb usable, σημαίνει ότι είναι 32bit. Αλλά τί λέω τώρα, εσύ δεν ψάχνεις απάντηση, το ξέρεις ήδη γιατί συμβαίνει.

3) Όταν διορθώνεις κάποιον για ορθογραφία, φρόντισε να είσαι εσύ σωστός. Τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είχαμε ατονικό σύστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...