Προς το περιεχόμενο

Public - 5€ για μία δωροεπιταγή αρχικής αξίας 60€, για προϊόντα Sony αξίας 200Ε και πάνω

BillGS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.goldendeals.gr/deals/5euros-public-8-thess

"Κάθε κουπόνι αφορά μία δωροεπιταγή αξίας 60€, για οποιαδήποτε αγορά προϊόντος της εταιρείας Sony, αρχικής αξίας άνω των 200€ πραγματοποιήσετε στα καταστήματα Public στην Θεσσαλονίκη (στην Τσιμισκή ή στην Πυλαία) καθώς και στα καταστήματα Βόλου και Ιωαννίνων.

Η προσφορά αφορά αγορά προϊόντων της Sony αξίας 200€ και άνω. Η χρηματική διαφορά για την αγορά εξοφλείται απευθείας στο κατάστημα (η προσφορά δεν ισχύει για προϊόντα Sony Ericsson!)"

Καλή φάση

Δημοσ.

'' στα καταστήματα Public στην Αθήνα (The Mall Athens, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Πειραιά και Athens Metro Mall) καθώς και στα καταστήματα Βόλου και Ιωαννίνων''

Και για Αθηνα ισχυει, κανονικα.

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσουμε τις δωροεπιταγές του public και του κάθε public (βλ. plaisio, multirama, ktl) που ουσιαστικά είναι πλέον "ψωροπροσφορές" και να ενισχύσουμε τα τοπικά μαγαζιά ή τα διάφορα e-shop που έχουν καλύτερες τιμούλες και πιο άμεση εξυπηρέτηση από τους μεγάλους σε ορισμένες περιπτώσεις...

Δημοσ.

Μας δουλεύουν μου φαίνεται γιατί να πάρω κάτι που κάνει 200 ε;

Γιατι αν η προσφορα ηταν για ολες τις τιμες,

τοτε μια φωτογραφικη των 100ευρω, θα την επαιρνες 40ευρω (+5 το κουπονι).

Πανικος θα γινοταν τοτε.

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσουμε τις δωροεπιταγές του public και του κάθε public (βλ. plaisio, multirama, ktl) που ουσιαστικά είναι πλέον "ψωροπροσφορές" και να ενισχύσουμε τα τοπικά μαγαζιά ή τα διάφορα e-shop που έχουν καλύτερες τιμούλες και πιο άμεση εξυπηρέτηση από τους μεγάλους σε ορισμένες περιπτώσεις...

+1 :-D

και πιο καλή τεχνική κατάρτιση πάνω στο προϊόν που πουλάνε

Δημοσ.

'' στα καταστήματα Public στην Αθήνα (The Mall Athens, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Πειραιά και Athens Metro Mall) καθώς και στα καταστήματα Βόλου και Ιωαννίνων''

Και για Αθηνα ισχυει, κανονικα.

γιατι δεν το βλεπω πουθενα αυτο;

Δημοσ.

Ρε παιδιά καλή προσφορά είναι... 55€ δεν είναι άσχημα. Βέβαια καλό είναι να δείς πρώτα και τις τιμές στο skroutz πρίν την αγορά (για να σιγουρευτείς αν είναι όντως 55 €).

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να πάρεις κάτι επειδή είδες μία προσφορά. Αλλα άμα εσύ θα έπερνες ένα προϊόν της sony ούτες ή άλλος, δεν νομίζω να σε χαλάνε -55€.

Δημοσ.

Kαι φυσικά όποια κάμερα κοίταξα ήταν πάνω από 55 ευρώ ακριβότερη από τις τιμές της αγοράς...

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω παραγγειλει την 37 sony που εχει 299 στο public, αλλα δε βλεπω πανω να γραφει προσφορα. Αρα, αν αγορασω το κουπονι, θα γλιτωσω 55 ευρω? Δηλαδη κατεβαινω στα 244 ή οχι?

Δημοσ.

ενα κινητο sony-ericsson μηπως; φανταζομαι θα ειναι μεσα στην προσφορα (sony) και ποσο ακριβοτερο να το βρεις στο skroutz;

δεν ισχυει για προιοντα sony erricson

Ρε παιδια εχω παραγγειλει την 37 sony που εχει 299 στο public, αλλα δε βλεπω πανω να γραφει προσφορα. Αρα, αν αγορασω το κουπονι, θα γλιτωσω 55 ευρω? Δηλαδη κατεβαινω στα 244 ή οχι?

και να γινεται παιζει να σου εχει παραδοθει η τηλεοραση μεχρι να ληξει η προσφορα και να δωθουν κωδικοι. Αρα θα πρεπει να ακυρωσεις την παραγγελια με το ρισκο να τελειωσουν τα διαθεσιμα κομματια. Ετσι λεω εγω βεβαια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...