Προς το περιεχόμενο

Timings σε 1066 Ram

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν γνωριζω πολλα απο ραμ. κανω overclock το πσ..που δεχεται μεχρι 800αρεσ ραμ..εγω πηρα καταλαθος τισ 1066 και τισ δουλευα στα 800..τωρα επαιξα με το fsb και την εκανα 900κατι ψιλα..οταν ηταν 800 τησ ετρεχα με 5-5-5-15-2Τ ...τωρα?λογικα πρεπει ν ανεβασω καποια νουμερα..αλλα ποια? εχω τισ hyperx8500 kingstone 2x2gb kit.. βοηθηστε λιγο γυρω απο τα timings γιατι εχω μπερδευτει πολυ :P

Δημοσ.

Εφόσον δεν σου βγάζει κάποιο πρόβλημα άφησέ της στο auto να βάλουν ο,τι timing θέλουν,δεν πρόκειται να δεις διαφορά στην ταχύτητα άλλωστε.

Δημοσ.

Εφόσον δεν σου βγάζει κάποιο πρόβλημα άφησέ της στο auto να βάλουν ο,τι timing θέλουν,δεν πρόκειται να δεις διαφορά στην ταχύτητα άλλωστε.

μα επεξα με τα timings και με λιγο μικροτερεσ τιμες ειδα διαφορα μεγαλη!σε bench. παντα!απο 8500mb/s πηγε 9300mb/s με 458mhz (916mhz) απλα εκανα καποια 5αρια ..4αρια... εχετε να μου προτινετε κατι stable και γρηγορο?

Δημοσ.

Ε,και μόνο σε bench θα δεις διαφορά,και τι θα καταλάβεις;;

όπως και να χει δεν είναι λύση να του λές να τις τρέξει στο auto...

αφου ξέρει τι μνήμες έχει μπορεί να τις τρέξει στα volt που πρέπει και στην ταχύτητα που πρέπει με τα timings που πρέπει. αν δεν το ξέρει θα πρέπει να τρέξει το cpu-z στην καρτέλα SPD και να δεί τις τιμές (εφόσον αναγράφονται σωστά)

το θέμα βέβαια είναι οτι δεν χάνεις κάτι σημαντικό αν είναι στα 800 η στα 1066, και δεν έγινε κάτι που το έτρεχες "καταλάθος" πιο κάτω. όπως σου λέει ο φίλος απο πάνω μόνο στα benchmark θα δείς διαφορές και μερικά frames στα παιχνίδια (4-5 fps). αλλα για μένα απο την στιγμή που το υποστηρίζει, να το κάνεις, αλλα κάντο σωστά. τρέξε το πρόγραμμα που έγραψα παραπάνω και δες τις τιμές που ΠΡΕΠΕΙ να τρέχουν

(ίσως δηλαδή μπορούν να τρέξουν και πιο γρήγορα κάτω απο σωστές συνθήκες αλλα εκεί θέλεις πολυ πολυ πολυ πολυ χρόνο για δοκιμές).

υ.γ και στα 900+ που είσαι δεν σημαίνει οτι είσαι σταθερός... θα το καταλάβεις αν αρχίσει το pc να κολλάει χωρίς λόγο κτλπ. γιαυτό υπάρχει το memtest για να ελέγχουμε την σταθερότητα του συστήματος αφου ρυθμίσουμε τις μνήμες..

Δημοσ.

Κάτσε, τις έχεις στα 900+ με 2.3V και 5-5-5-15;

ναι ετρεχα με 2.35V και 5-5-5-15-2Τ @ 916 και τωρα δοκιμαζω 5-5-4-14-2Τ @ 916 που μου δινει κατι Μβ/σ παραπανω και φενεται να ειναι stable μετα απο 1 ωρα memtest... και εχω την υποξια πωσ το crysis2 τρεχει μια ιδεα καλυτερα..στα fps και καπωσ στο load-time ..απλα θελω να με βοηθησετe λιγο...πρεπει να κατεβαζω τα νουμερα για καλυτερεσ επιδωσεισ? και να τα αυξανο για stability?εχει κανεισ καποια ετοιμα timings να δωκιμασω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...