sixlibixlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!! Εδώ και μία εβδομάδα χρησιμοποιώ στο iMac μου το skype! Όμως κάθε φορά που κάνω βιντεοκλήση μετά από 30 με 40 λεπτά μου βγάζει το μύνημα quit unexpectedly και μου ζητάει reopen κτλ. Έκανα update και ξανά τα ίδια! Σήμερα μου πάγωσε όλη την οθόνη, ακουγόταν μόνο η φωνή του συνομιλητή μου και μόνο το pointer του ποντικιού κουνιόταν! πάτησα και cmd+alt+esc αλλά τίποτα, οπότε το απενεργοποίησα κρατώντας παρατεταμένα το power button! Είχε κανένας από εσάς παρόμοια εμπειρία! Γνωρίζει κανείς κάποια λύση? Το λειτουργικό μου είναι το Lion! Και μιά ίσως χαζή απορία! Υπάρχει κάποιο προβλημα απο το γεγονός ότι τερμάτησα τον iMac με τον τρόπο που προανέφερα, όσον αφορά το software, hardware και γενικά το σύστημα αρχείων? Θα χρειαστεί να κάνω κάποιο system, hardware test? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες πολύτιμες συμβουλές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για αρχή θα σου έλεγα να εκανες Repair Disk Permission μέσω του Disk Utility που βρίσκεται στη διαδρομη /Applications/Utilities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το έκανα και αυτό!!! Κάτι άλλο παίζει μάλλον!!! Ευχαριστώ πάντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δοκίμασε καμια άλλη έκδοση του skype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 τι θερμοκρασιες εχεις ?οταν μιλας εννοω αρκετη ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!! Εδώ και μία εβδομάδα χρησιμοποιώ στο iMac μου το skype! Όμως κάθε φορά που κάνω βιντεοκλήση μετά από 30 με 40 λεπτά μου βγάζει το μύνημα quit unexpectedly και μου ζητάει reopen κτλ. Έκανα update και ξανά τα ίδια! Σήμερα μου πάγωσε όλη την οθόνη, ακουγόταν μόνο η φωνή του συνομιλητή μου και μόνο το pointer του ποντικιού κουνιόταν! πάτησα και cmd+alt+esc αλλά τίποτα, οπότε το απενεργοποίησα κρατώντας παρατεταμένα το power button! Είχε κανένας από εσάς παρόμοια εμπειρία! Γνωρίζει κανείς κάποια λύση? Το λειτουργικό μου είναι το Lion! Και μιά ίσως χαζή απορία! Υπάρχει κάποιο προβλημα απο το γεγονός ότι τερμάτησα τον iMac με τον τρόπο που προανέφερα, όσον αφορά το software, hardware και γενικά το σύστημα αρχείων? Θα χρειαστεί να κάνω κάποιο system, hardware test? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες πολύτιμες συμβουλές!! τι θερμοκρασιες εχεις ?οταν μιλας εννοω αρκετη ωρα Λογικά θα παίζει κάτι με θεμοκρασίες. Είχα ένα MBP (2006) και όποτε έπρεπε να τρέξει κανένα Flash, Skype και γενικά ο,τιδήποτε είχε να κάνει με CPU/GPU ανέβαζε θερμοκρασίες και κολλούσε η οθόνη, έβγαζε τη "Bitch" Ball και μετά από λίγο κουνούσε μόνο το ποντίκι χωρίς να ακούω τίποτα. Μετά από λίγο καιρό, όταν το πήγα για Service, απλά ενημερώθηκα ότι είχα πρόβλημα στην motherboard. Συμβουλή: Το συντομότερο πήγαινέ το σε ένα εξουσιοδοτημένο service, είτε για καθαρισμό (ώστε να δροσίζουν καλύτερα τα ανεμιστηράκια) είτε αν είναι κάτι άλλο να το βρουν τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο κάνα δυο φορές το πρόβλημα είναι πάνω στην αλλαγή καρτών γραφικών , το skype χρησιμοποιεί πάντα την εξωτερική (nvidia η ati) αν όπως και εγώ έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα όπως το gfx card status να χρησιμοποιεί για παράδειγμα την εσωτερική κάρτα μόνο (intel) όταν είσαι εκτός πρίζας, επειδή λοιπόν το skype δουλεύει με την εξωτερική ... αν είσαι πάνω σε κλήση με βίντεο τότε θα κολλήσει ! στάνταρ πράγματα και γίνεται μόνο με το skype Κατέβασε το gfx card status και τσεκαρέτο , ακόμη αν ο υπολογιστής είναι ρυθμισμένος να αλλάζει μόνος του τότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα , επίσης δοκίμασε μέσα από τα preferences να επιλέξεις από την διαχείριση ενέργειας να μην αλλάζει κάρτες ! και πες μας σε παρακαλώ τι έγινε χίλια συγνώμη για την μπερδεμένη περιγραφή αλλά βιάζομαι ...,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, η μέγιστη είναι στο power supply 60 C. Επεξεργαστής περίπου 50 C (Μετά από το freeze όλα αυτά)!!! Δεν ξέρω, καλά είναι? 'Οσο για τις κάρτες, έχω το iMac με την nvidia, πριν κυκλοφορήσουν τα iMac με τις Ati, 1.5 χρονών iMac!!! Δεν γνωρίζω κάτι για διπλές κάρτες και τα σχετικά!!! Πάντως τόσο καιρό μόνο αυτή τη φορά μου συνέβει αυτό και μόνο με το skype!!! Τις τελευταίες μέρες που μιλώ με google video, όλα μιά χαρά!!! Αν έχετε κάποιο άλλο σχόλιο θα με βοηθούσατε πολύ!!! Και πάλι ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 σορυ φίλε μου νόμιζα ότι είχες macbook pro ! δοκίμασε μια παλιότερη έκδοση του skype τότε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.