Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 πεταμενα λεφτα θα ειναι,εκτος κι αν παιζεις παιχνιδια 10ετιας. ποιος υπολογιστης θα μπορει να βγαζει μονιμα πανω απο 100fps? ξεκινα να πουλας σπιτι αμαξι...
RottenLungs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εντάξη ρε, έχω σύγχρονο PC. Τα περισόττερα παιχνίδια που έχω βάλει, Dirt 3, Driver San Fansisco, Two Worlds II κτλ. τα έπαιζε στα 100 με 120 με τέρμα τα πάντα. Εντάξη το Witcher ΙΙ έπιανε κανα 80ρη (αλλα όχι βέβαια με τέρμα τα πάντα). Τέσπα, θα το ψάξω μωρέ. Ήδη έχω αρχίσει να νιώθω οτι δεν αξίζει η 120 Hz. Όπως είπες κι εσύ σε κανα 1,5 χρόνο δεν θα πιάνω 100 FPS στα παιχνίδια. Τώρα θα πρέπει να δώ κατα πόσο αξίζει να αλλάξω απο Samsung Syncmaster T220HD σε 24" Dell (είναι και 250 € ), γιατι αν είναι να πάω σε 23'' δεν νομίζω οτι αξίζουν τα λεφτά.
Asta_na_Pane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου πάντως επειδή και εγώ την T220 είχα, (όχι το HD model όμως) και πήγα σε Dell U2311h (2 μάλιστα από αυτές) μπορώ να σου πω ότι δεν το μετάνιωσα στιγμή και ότι άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω. Εγώ απαιτητικά games δεν παίζω. Οι σειρές και οι ταινίες που βλέπω όμως σε 720p ή σε 1080p φαίνονται πάρα πάρα πολύ καλά και χωρίς πρόβλημα.
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εντάξη ρε, έχω σύγχρονο PC. Τα περισόττερα παιχνίδια που έχω βάλει, Dirt 3, Driver San Fansisco, Two Worlds II κτλ. τα έπαιζε στα 100 με 120 με τέρμα τα πάντα. Εντάξη το Witcher ΙΙ έπιανε κανα 80ρη (αλλα όχι βέβαια με τέρμα τα πάντα). Τέσπα, θα το ψάξω μωρέ. Ήδη έχω αρχίσει να νιώθω οτι δεν αξίζει η 120 Hz. Όπως είπες κι εσύ σε κανα 1,5 χρόνο δεν θα πιάνω 100 FPS στα παιχνίδια. Τώρα θα πρέπει να δώ κατα πόσο αξίζει να αλλάξω απο Samsung Syncmaster T220HD σε 24" Dell (είναι και 250 € ), γιατι αν είναι να πάω σε 23'' δεν νομίζω οτι αξίζουν τα λεφτά. παιζεις το dirt 3 Με 100 fps? σορυ αλλα τι Pc Εχεις? εμενα με 4πυρηνο και 6850 εβγαζε 40 με το ζορι.
RottenLungs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σου λέω τα βασικά: Intel i7 - 2600K Asus P8Z68-V PRO GIGABYTE Radeon HD 6970 2GB (Την έχω clockaρει ελάχιστα) SSD OCZ Vertex 3 120GB Πολυ άνετα το έπαιζε και όλα στα Full... Τώρα το έχω κάνει uninstall για να σου πώ τα νούμερα ακριβώς. Ούτε υποψία κολλήματος...
RottenLungs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Edit: 'Εχει δίκιο για το dirt. Το ξανα έκανα install και με ΟΛΑ στο τέρμα το έτρεξα (τίποτα δεν άφησα) και έβγαζε ένα 70 FPS (στο Benchmark του παιχνιδιού, σε άλλους αγώνες έβγαζε παραπάνω FPS)... Για άλλα δύο παιχνίδια όμως είμαι 1000% ότι έωγαζαν πάνω απο 100 FPS. Πάντως αυτό που παρατήρησα ήταν οτι σε αυτό το παιχνίδι που είναι rally αρόλο που τα FPS ήταν σχετικά μεγάλα υπήρχε ghosting αρκετό όταν έπερνες τις στροφές με drift. Αυτό το πράμγα είναι που θέλω να μειωθεί με το καινούριο μου monitor. Δηλαδή αν είναι να έχεις ένα καλό σύστημα και να σε καίει το monitor, γ@μησ.. τα. Υ.Γ. Βέβαια εγω στον catalyst controler τ αέχω όλα εκτός απο ένα που το έχω 1 click πρίν το τέλος στα High settings. Άμα αυτά τα βάλω στα κανονικά τους η performance ανεβαίνει πάρα πολυ και λογικά το 70ρη θα φτάσει πάνω απο 80ρη.
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παρε την dell 2311 που με πατεντα τη κανεις απο 60 σε 75HZ καλυτερα να εχεις 75 σταθερα παρα 120 μεγιστα...
Slothvar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημία ετσι η οθόνη? Εφόσον δεν προβλέπεται απο τον κατασκευαστή να τρέχει στα 75HZ
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω την εχω απο τον ιουνιο ετσι δε νομιζω να παθει ποτε κατι...
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εγω την εχω απο τον ιουνιο ετσι δε νομιζω να παθει ποτε κατι... και γω το ψήνω να το κάνω... έχουμε έυκολες οδηγίες? βασικά το φοβόμουν αλλα με λίγο διάβασμα που έριξα νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα... edit: έριξα λίγο παραπάνω διάβασμα... (συνεχίζω να θέλω να το κάνω όμως) Let's look at an LCD's theoretical refresh rate, based on its response time rating. Consider the example of an LCD monitor nominally rated at an 8ms response time. Given 8 milliseconds is 8/1000ths of a second, in one full second it can refresh all the pixels on the screen (if necessary) 1000/8 = 125 times, which makes it equivalent to a 125Hz refresh rate. Yet no 8ms LCD monitor allows you to set a refresh rate even remotely close to this in Windows. There are two main reasons: 1. Connection Limitations: A single DVI digital connection is like an Internet connection, it has limited bandwidth for digital graphics data; not enough to allow higher than 60Hz refresh rate at full 24bpp Color Depth for all resolutions, so typically all resolutions on LCD monitors using DVI are capped at 60Hz. Some LCD monitors using DVI do allow higher refresh rates, and if you're using the newer HDMI digital interface, you can achieve refresh rates of up to 120Hz on appropriate LCD displays. Alternatively, if you use a VGA analog connector you can often select a refresh rate higher than 60Hz on an LCD, though again nowhere near the theoretical refresh rate limit based on your response time, partly because of the reason below. 2. Monitor Limitations: LCD manufacturers want to ensure that their monitors function satisfactorily in all situations, particularly since they often overstate response times in the published specifications. So typically they set the maximum supported refresh rates on their monitors such that they are relatively conservative and can meet the challenge of refreshing the entire screen as often as required in any situation without any noticeable ghosting. Furthermore, setting too high a refresh rate on an LCD, even if it's available, can actually result in problems in certain games and applications due to timing issues. So for reliability and compatibility purposes, LCD refresh rates are not as high as they could theoretically be. edit2: επίσης..... http://www.tftcentral.co.uk/articles/overdrive_at_75hz.htm
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 http://www.insomnia....57#entry3476557 Εκτός κι αν δεν έχεις τη U2311H.
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 http://www.insomnia....57#entry3476557 Εκτός κι αν δεν έχεις τη U2311H. ναι το βρήκα χτές... αλλα δεν το έκανα ακόμα. ο λόγος είναι οτι έψαχνα να βρώ κάποιο πρόγραμμα για να μετρήσω τις διαφορές απο 60hz σε 75hz... κατέβασα ένα pixel persistance analyzer αλλα δεν έβγαλα και πολύ άκρη. αν έχεις καμιά ιδέα δώσε μου και μένα
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τι διαφορές εννοείς ακριβώς; Αν κατά το gaming με VSync on είσαι στα 75fps αντί για 60, εμένα μια χαρά μου ακούγεται
Luciddream Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι διαφορές εννοείς ακριβώς; Αν κατά το gaming με VSync on είσαι στα 75fps αντί για 60, εμένα μια χαρά μου ακούγεται αν ανοίξεις το λινκ που είχα ποστάρει χτές, λέει οτι υπάρχει λόγος που οι TFT είναι μέχρι τα 60hz και αυτό είναι γιατι στα 75hz λόγω του οτι δεν λειτουργεί το "overdrive" αργούν περισσότερο... τώρα βέβαια για να το χετε κάνει τόσα άτομα και να μην έχετε δει κάτι το άσχημο, έτσι θα είναι, αλλα έχω ψηθεί να κάνω και κανα τέστ έτσι για να δούμε τι ακριβώς ισχύει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.