geioannou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 site κατασκευασμενο σε wordpress που βαζουμε τα keyword's ?
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 site κατασκευασμενο σε wordpress που βαζουμε τα keyword's ? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια επιλογή από το dashboard αλλά ο πιο σίγουρος τρόπος είναι wp-contents>themes>(ο φάκελος τους theme σου)>header.php και βάζεις τα metatags που θες
geioannou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 λογο του οτι το wordpress μου τα εμφανιζει στα ελληνικα, μπορεις να μου πεις που ειναι στα ελληνικα ?
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 λογο του οτι το wordpress μου τα εμφανιζει στα ελληνικα, μπορεις να μου πεις που ειναι στα ελληνικα ? Αυτό που σου λέω είναι στα αρχεία όχι στο admin panel! Πρέπει να μπεις με εναν ftp client στον server να επεξεργαστείς το αρχείο (μπορείς ο hoster Σου να σου δίνει online δυνατότητα upload/download αρχείων για να πάρεις και να το επεξεργαστείς!
geioannou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 οκ καταλαβα. ftp δεν μου εχεις δωσει. θα επικοινωνήσω μαζι του και βλεπουμε... ευχαριστω για την ωρα
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 οκ καταλαβα. ftp δεν μου εχεις δωσει. θα επικοινωνήσω μαζι του και βλεπουμε... ευχαριστω για την ωρα Ελπίζω να ξέρεις τι είναι ftp! Αν όχι ρώτα να σου εξηγήσω! ΥΓ. να υποθέσω τα υπόλοιπα τα έχεις καταλάβει Edit: άμα googlareis θα βρεις και plugins (δεν ξέρω κάποιο να σου προτείνω)
aghahowa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Η google δεν υπολογιζει τα keywords πλεον http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html
kappaxi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το plugin Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.