greendaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μια παλιά μου ιδέα, θα ήταν μέσα του '90. Αλλά αυτό το τραγούδι και χωρίς παραμόρφωση είναι τόσο δυναμικό... http://www.youtube.com/watch?v=BLIfdNyLZu4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και για ποιο λογο ο τιτλος του thread και του βιντεο γραφει Μουσχουρη?
greendaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και για ποιο λογο ο τιτλος του thread και του βιντεο γραφει Μουσχουρη? Δε σε πιάνω... Ίσως επειδή ...είναι η αυθεντική ερμηνεύτρια του τραγουδιού; Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί αλλά όταν διασκευάζεις κάτι οφείλεις να δηλώσεις ποιανού είναι π.χ. αν πεις Σ'αγαπώ (punk cover) τρέχα γύρευε... Τώρα αν η πανκ σε ξινίζει το βλέπεις στον τίτλο με κεφαλαίο πρώτα γράμα και δεν το ανοίγεις....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δε σε πιάνω... Ίσως επειδή ...είναι η αυθεντική ερμηνεύτρια του τραγουδιού; Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί αλλά όταν διασκευάζεις κάτι οφείλεις να δηλώσεις ποιανού είναι π.χ. αν πεις Σ'αγαπώ (punk cover) τρέχα γύρευε... Τώρα αν η πανκ σε ξινίζει το βλέπεις στον τίτλο με κεφαλαίο πρώτα γράμα και δεν το ανοίγεις.... Aλλο το οφειλεις να δηλωσεις ποιανου ειναι, αλλο να τον βαζεις στον τιτλο ως ερμηνευτη και αλλος να ερμηνευει. ΠΧ η διασκευη-ερμηνεια δεν βγηκε ποτε ως Διονυσης Σαβοπουλος - Δημοσθενους Λεξις, αλλα βγηκε με το ονομα αυτου που την ερμηνευει. Οπως και ολα τα τραγουδια που γινονται διασκευες εχουν το ονομα αυτου/αυτων που το διασκευαζουν και ΟΧΙ του πρωτου τραγουδιστη (αυτο ωστοσο οφειλει να συμπεριλαμβανεται ως info). Για να ειμαι ειλικρινης οπως το ειδα να το εχεις γραμμενο θεωρησα οτι θα ακουσω punk με samples απτην ερμηνεια της Μουσχουρη. Και τελικως ακουσα ενα punk κομματι με δανεισμενους στιχους. Δεν ειχε να κανει το comment μου με καποια εμπαθεια για την punk.
greendaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Aλλο το οφειλεις να δηλωσεις ποιανου ειναι, αλλο να τον βαζεις στον τιτλο ως ερμηνευτη και αλλος να ερμηνευει. ΠΧ η διασκευη-ερμηνεια δεν βγηκε ποτε ως Διονυσης Σαβοπουλος - Δημοσθενους Λεξις, αλλα βγηκε με το ονομα αυτου που την ερμηνευει. Οπως και ολα τα τραγουδια που γινονται διασκευες εχουν το ονομα αυτου/αυτων που το διασκευαζουν και ΟΧΙ του πρωτου τραγουδιστη (αυτο ωστοσο οφειλει να συμπεριλαμβανεται ως info). Για να ειμαι ειλικρινης οπως το ειδα να το εχεις γραμμενο θεωρησα οτι θα ακουσω punk με samples απτην ερμηνεια της Μουσχουρη. Και τελικως ακουσα ενα punk κομματι με δανεισμενους στιχους. Δεν ειχε να κανει το comment μου με καποια εμπαθεια για την punk. Α, σόρυ τότε, παρεξήγησις... Whatever...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.