Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι, καμία σχέση. Η εικόνα είναι σταθερή στην οθόνη, μόνο το φωτάκι το γαλάζιο τρεμοπαίζει και όχι πάντα. Σε μια στιγμή μπορεί να είναι σταθερά φωτιζόμενο και σε λίγο να αρχίσει να τρεμοπαίζει. Και δεν έχω καταλάβει πότε αυτό εναλλάσσεται.

Τελικά, μόλις τώρα μου το έκανε πάλι αυτό με την οθόνη και με το καινούριο λειτουργικό. Αύριο μάλλον θα δώσω στον αδερφό μου την οθόνη μου και θα πάρω τη δική του να δω τι γίνεται. Οπότε και την οθόνη θα ελέγξω και αν δημιουργήσει πρόβλημα και στον άλλο υπολογιστή, άρα φταίει αυτήν. Και το αντίστοιχο με του αδερφού μου την οθόνη αν συμβεί να ξέρω ότι φταίει ο υπολογιστής μου.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τρεμοπαίζει και το φωτάκι το οποίο δεν εξαρτάτε από την εικόνα που δίνει ο υπολογιστής, τότε είναι η οθόνη. Πάντως δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα

Δημοσ.

Το φωτάκι βέβαια τρεμοπαίζει εδώ και ένα με ενάμισι χρόνο χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω να αλλάξω οθόνες ώστε να είμαι απόλυτα σίγουρος και μετά θα αρχίσω να ψάχνω για οθόνη. Άντε να δούμε...

Δημοσ.

Πάλι καλά που το έλεγξες :)

Κοιτάς για κάρτα γραφικών. Δοκίμασε την 6770 της ανιψιάς και πες αποτελέσματα. Δεν θα ήταν κακό να δοκιμάσεις και καμία διανομή linux μπας και υπάρχει πρόβλημα με τα windows. Έλεγξε όμως πρώτα και τις θερμοκρασίες της κάρτα σου με το hwmonitor και furmark.

Edit: Για την 6770 πρέπει να έχεις επαρκές τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Με το ιδιο καλωδιο την δοκιμασες?

Με τα καλώδια που είχαν οι οθόνες, δεν άλλαξα τα καλώδια. Δηλαδή πήγα και τη δική μου στον αδερφό μου.

Πάλι καλά που το έλεγξες :)

Κοιτάς για κάρτα γραφικών. Δοκίμασε την 6770 της ανιψιάς και πες αποτελέσματα. Δεν θα ήταν κακό να δοκιμάσεις και καμία διανομή linux μπας και υπάρχει πρόβλημα με τα windows. Έλεγξε όμως πρώτα και τις θερμοκρασίες της κάρτα σου με το hwmonitor και furmark.

Edit: Για την 6770 πρέπει να έχεις επαρκές τροφοδοτικό.

Τι εννοείς πάλι καλά που το έλεγξα; Όσο για την κάρτα γραφικών, πιστεύω φτάνει το τροφοδοτικό (480 είναι). Και στο linux μου το έκανε, εκεί δεν έφτανε στο γραφικό περιβάλλον και μου έκανε επανεκκίνηση. Τώρα δεν ξέρω, το να βάλω την άλλη κάρτα γραφικών μου φαίνεται μεγάλη μανούρα. Θα τους αναστατώσω και χρησιμοποιούν συνεχώς τον υπολογιστή. Αυτά τα δύο προγράμματα που μου λες για τη θερμοκρασία είναι επικίνδυνα; Δηλαδή τι πρέπει να προσέχω;

Δημοσ.

Με τα καλώδια που είχαν οι οθόνες, δεν άλλαξα τα καλώδια. Δηλαδή πήγα και τη δική μου στον αδερφό μου.

Α,ΟΚ.

Αν δοκιμασες την οθονη σου σε αλλο υπολογιστη,ενταξει.

(Νομιζα οτι δοκιμασες μονο με την οθονη του αδερφου σου στον υπολογιστη σου)

Δημοσ.

Έγραψα πάλι καλά γιατί σε παραπάνω ποστ σου είπα ότι αφού αναβοσβήνει το power led φταίει η οθόνη.

Με τα προγράμματα. Αν κατάλαβα καλά μπορείς να μπεις για λίγο έστω στα windows. Οπότε άνοιξε το HWmonitor για να βλέπεις θερμοκρασίες. Με το Furmark ζορίσεις τη κάρτα και παράλληλα θα βλέπεις θερμοκρασίες, αν δεν υπάρξουν «παρενέργειες» μετά από το στρεσσάρισμα τότε δε φταίνε οι θερμοκρασίες της κάρτας.

Καλύτερα να μην το επιχειρήσεις αν η κάρτα σου δεν έχει πάνω κάποιο ανεμιστήρα. Σε περίπτωση που δεν έχει δοκίμασε να βάλεις κάποιον άλλο του κουτιού να τη χτυπάει.

Δημοσ.

Στα windows μπορώ να μπω, πολλές φορές συμβαίνει για ώρες να είμαι στα windows και να μη συμβεί τίποτα. Αλλά τις περισσότερες φορές συμβαίνει κατά τη διάρκεια που βλέπω βίντεο στο youtube. Βέβαια, με την άλλη οθόνη μου το έκανε χωρίς να βλέπω κάποιο βίντεο.

Ανεμιστήρα η κάρτα δεν έχει. Έχω έναν στον επεξεργαστή και έναν στο τροφοδοτικό, αυτοί είναι οι ανεμιστήρες που υπάρχουν στον υπολογιστή.

Τώρα, δεν ξέρω αν πρέπει να το επιχειρήσω με τα προγράμματα ή όχι. Βασικά, το φοβάμαι λίγο. Το hdmonitor που το άνοιξα μου βγάζει φυσιολογικές θερμοκρασίες (64 βαθμούς).

Αποθήκευσα και αυτά που μου έβγαλε το πρόγραμμα και το επισυνάπτω. Δεν ξέρω να μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάτι.

Edit

@Overpower: Τι καλώδια εννοείς να έχω αλλάξει;

HWMonitor.txt

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις βαζοντας διαφορετικη καρτα γραφικων? (που να λειτουργει φυσιολογικα πχ του αδερφου σου...?)

Δημοσ.

Είναι λίγο δύσκολο να πάρω την κάρτα γραφικών του αδερφού μου, γιατί τους αναστατώνω και αυτούς και τον χρησιμοποιούν συνέχεια. Θα προσπαθήσω μέσω ενός φίλου μου να βάλουμε μια κάρτα γραφικών. Αλήθεια, όλες είναι συμβατές; Πρέπει να προσέξω κάτι;

Δημοσ.

... Αλήθεια, όλες είναι συμβατές; Πρέπει να προσέξω κάτι;

Νομιζω οτι αρκει να μην ειναι καμια παλια,με συνδεση AGP.

Χρειαζεσαι μια με συνδεση PCI-E.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...