ostvarivanje Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα που είχα με τον υπολογιστή και το μόνο που δε λειτουργεί είναι η οθόνη σαν monitor. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Επίσης, στο προηγούμενό μου μήνυμα, έχω link με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου. Επειδή αρχίζει να μη με καλύπτει η απόδοσή του, σκέφτομαι για καμιά αναβάθμιση. Σε τι όμως; Αυτό είναι που δεν ξέρω. Όσο αφορά στο πώς χρησιμοποιώ τον υπολογιστή, σχεδόν τίποτα από παιχνίδια (το πολύ πολύ κανένα angry birds στον chrome). Αλλά, o chrome αν έχω μερικά tabs παραπάνω, μου ανεβάζει πολύ τη λειτουργία του υπολογιστή (επεξεργαστής) και έτσι όλο το σύστημα να λειτουργεί αρκετά αργά. Κάποιο άλλο παράπονο δεν έχω. Φυσικά, σχεδόν ποτέ δεν είναι ανοιχτός μόνο ο chrome (msn, yahoo messenger είναι συνέχεια ανοιχτά και στον chrome ακούω συνεχώς μουσική από το youtube - αν αυτό έχει κάποια σχέση). Κάποια πρόταση;
Arctic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα εδώ τους επεξεργαστές που μπορείς να βάλεις στη μητρική και ψάξε στις αγγελίες για μεταχειρισμένους. Εκτός αν θέλεις ολόκληρο καινούργιο σύστημα
ostvarivanje Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύεις πώς πρέπει να πάω προς αλλαγή επεξεργαστή;
Arctic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αφού αυτός λες πως ζορίζεται, ναι. Από Ram είσαι εντάξει.
ostvarivanje Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ναι, δίκιο έχεις, αλλά το πάρω μεταχειρισμένο επεξεργαστή λίγο το φοβάμαι. Το ενδεχόμενο να πάω σε καινούριο επεξεργαστή (ή πλέον είναι παλιοί και δεν υπάρχουν);
Arctic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν βρεις μην το φοβάσαι καθόλου, ρώτα και τον Θάνο παραπάνω, νομίζω είχε κάποιους παλιούς AMD. Πάντως να αγοράσεις καινούργιο επεξεργαστή για παλιά πλατφόρμα δεν συμφέρει και νομίζω δεν βγαίνουν πλέον(ίσως να βρεις κανένα πιο καινούργιο που να μπαίνει αλλά να θέλει bios update).
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ποιον Θανο,εμενα? Πουλαει ο obsidian εδω μεσα τον phenomII Χ2 του που ξεκλειδωνει σε τριπυρηνο. Η μητρικη σου τον παιρνει με bios update αλλα δυστηχως δεν μπορει να τον ξεκλειδωσει οποτε αναγκαστικα θα τον εχεις σαν διπυρινο.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχει ρε συ ακομη καινουργιους AMD επεξεργαστες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει για εμενα να δωσει τα λεφτα για καποιον καινουργιο. Η λυση του μεταχειρισμενου ειναι καλη αλλα μηπως φταιει κατι αλλο (πχ κανεναν ιος) για το οτι του σερνεται το μηχανημα και οχι ο επεξεργαστης?
ostvarivanje Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Λέτε να φταίει κανένας ιός; Από το 2009 που βγήκαν τα windows 7 (ουσιαστικά από το Φεβρουάριο που βγήκε η πρώτη beta) έχω το ίδιο σύστημα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Εδώ και κανένα δίμηνο μου το παρουσιάζει. Φταίει μήπως ο chrome (είναι βαρύς ή κάποιος ιός. Windows security essentials έχω. Να το σβήσω και να βάλω κάτι άλλο για να δω μήπως γίνει κάτι; Έχω εγκατεστημένα και 32 και 64άρια windows 7 ultimate αλλά και στα δύο συστήματα το ίδιο μου κάνει (ξαφνικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο επεξεργαστής φτάνει στο 90%). Αν κλείσω τον chrome και τον ξανανοίξω, λειτουργεί κανονικά και η απόκριση του συστήματος είναι καλή. Πάντως, για ιό άρχισε να μου μπαίνει ιδέα τώρα. Κάποια πρόταση;
ostvarivanje Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καταλήγω στο ότι το πρόβλημα το έχει η οθόνη. Ξαφνικά, από εχτές, άρχισε να μου κάνει επανεκκινήσεις με μπλε οθόνη κλπ. και τώρα στην τελευταία φορά το μπλε φωτάκι της οθόνης έγινε πορτοκαλί και μου έβγαλε no signal. Αν συνυπολογίσω ότι από τότε που μου το πρωτοπαρουσίασε δε δουλεύει πλέον το monitor, καταλήγω ότι είναι ζήτημα οθόνης. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το πώς μπορεί να σιγουρευτώ ότι είναι πρόβλημα της οθόνης; Γιατί κάτι άλλο δε νομίζω πως είναι (τουλάχιστον δεν πηγαίνει το μυαλό μου σε κάτι άλλο).
Thanos1972 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Την οθονη την δοκιμασες σε κανενα αλλο pc?γιατι το τελευταιο πραγμα που ευθυνεται οταν σου βγαζει bsod ειναι η οθονη.πας απο μητρικη και μνημες μεχρι καρτα γραφικων.
ostvarivanje Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ok, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι φαίνεται η οθόνη με no signal, δεν μου έχει ξανατύχει σε bsod να κάνει κάτι τέτοιο η οθόνη. Και όλα τα υπόλοιπα πώς μπορώ να τα ελέγξω; Πάντως, είχα μερικές μέρες που δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τον υπολογιστή και με χρήση πάνω από 5 ώρες ημερησίως.
Arctic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτα δοκίμασε φορματ που έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνεις.
ostvarivanje Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί πιστεύεις ότι πρέπει έτσι κι αλλιώς να κάνω; Σαν να ήμουν στο μυαλό σου πάντως! Εχτές το απόγευμα εγκατέστησα τα Windows 7 σε άλλο σκληρό αυτή τη φορά. Μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα παραμετροποιώ το σύστημα. Δεν έβαλα αυτή τη φορά το Microsof Security Essentials αλλά το free avast. Και επίσης από την πρώτη στιγμή που εκκινήθηκε το σύστημα έβαλα την τελευταία έκδοση των drivers για την nvidia (gt 7600), δηλαδή την έκδοση 285.62. Για αυτό που έλεγα για την οθόνη, έχω παραλείψει να γράψω, ότι πολλές φορές όταν έβγαινε στο grub η οθόνη μου εμφάνιζε κάτι γραμμές κάθετες ως προς την οθόνη εναλλασσόμενες πράσινες και μαύρες. Επίσης, μιλούσα με ένα φίλο μου για το ότι αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι του power της οθόνης και μου είπε ότι μάλλον κάποιο πρόβλημα τάσης έχει η οθόνη. Και ότι είναι ζήτημα χρόνου να χαλάσει εντελώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα