konnak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 27. Όταν απειλείται το μέλλον της προϊστορικής αποικίας που είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας, αυτός που ηγείται της αποικίας και που παίρνει όλες τις αποφάσεις (ακόμα και ποιοι θα επιλεγούν να γυρίσουν πίσω), θεωρεί λογικό να είναι αυτός που θα αναλάβει την πολύ επικίνδυνη αποστολή να μεταφέρει το τεράστιο σμήνος των δολοφονικών πτερόεντων στη μέση του πουθενά, αντί να βάλει κάποιον από τους υφιστάμενους άντρες του, που είναι αναλώσιμοι. 28. Η ανθρωπότητα γύρισε 85 εκατ. χρόνια στο παρελθόν, για να επιβιώσει και να εξελιχθεί "σωστά αυτή τη φορά" αλλά στην πρώτη ευκαιρία ο αρχηγός της αποικίας φαίνεται να ανυπομονεί να εξαφανίσει ένα τυχαίο είδος ζωής, για το οποίο δεν του καίγεται καρφί να μάθει κάτι.
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παρακολουθόντας αυτό το θρεντ, όλο και χειρότερο μου φαίνεται η σειρά
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παρακολουθόντας αυτό το θρεντ, όλο και χειρότερο μου φαίνεται η σειρά και εγω αυτο σκεφτομαι θα πρεπει να βαριεμαι ελεηνα για να κατσω να την δω
Genatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Νταξει, μετα τα Community, Big bang theory, bones (ακομα δεν αρχισε), breaking bad, house, dexter, Ncis, Modern Family και Supernatural ειναι μια χαλαρη αλλαγη...
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 29. Oταν σε ενοχλουν προιστορικοι ιπταμενοι δεινοσαυροι, βγες εξω και κανε "¨ξουτ" και "φυγε" λες και ειναι πεκινουα 30. Αμα εχεις τα μεγαλυτερα ποντικια στον οικισμο, μην βαλεις τιποτα αλλο εκτος απο στενο κοντομανικο μπλουζακι. Παντα
klog Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τέλος δεν έχει 31? 31.Ποτέ μην πετάς πέτρες σε προιστορικούς γλάρους με *αυλες......θα γυρίσουν και θα σου φάνε τα μάτια.
Sellers Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν πίστευα ότι είχε τόσες διδαχές η σειρά. Το αλλάζω, και συμπληρώνουμε. Έτσι κ αλλιώς κάθε επεισόδιο είναι και μια καινούργια συναρπαστική εμπειρία.
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το προβλημα ειναι οτι προβλεπεται σε 1 μηνα να μην το βλεπουμε
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 32. Πως ψάχνει το population control,δηλαδή ιδική ομάδα ατόμων που ψάχνουν για παράνομους ανθρώπους,του μέλλοντος για τους προαναφερόμενους; Μα φυσικά (όχι με τεχνολογία π.χ. γυαλιά θερμότητας) αλλά με τρόπους που αποδείχτηκαν σαφώς ανώτερη(για να τους εφαρμόζουν... ) με γκεσταποικές τακτικές δηλαδή να τα κάνουν όλα λίμπα, γιατί που ξέρεις μπορεί να κρύβετε κάποιος κάτω από το πτυσσόμενο τραπεζάκι η μέσα στο ράφι με τα κωλόχαρτα. Στο 3':30" περίπου (καλή αρχή).
timoboll Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 33.για να μαθουν τι εχει μεσα μια τσαντα βγαζουμε την μαχαιρα και την καρφωνουμε (1ο επ.)
GIOVINCO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τη σειρά εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τη βλέπω μόνο και μόνο για αυτό εδώ το τόπικ! 34. Πώς είναι φυσιολογικό σε μια σειρά, να αποκαλείται ο σκληρός μπάτσος, Shannon 35. Πως ο Αλέξης Τζόρβας έχει συγγενή Αμερικάνο ηθοποιό.
nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 36.Πως υπάρχουν παραπάνω από ένα άτομα που άντεξαν να δούν και δεύτερο επεισόδιο.
timoboll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τη σειρά εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τη βλέπω μόνο και μόνο για αυτό εδώ το τόπικ! 34. Πώς είναι φυσιολογικό σε μια σειρά, να αποκαλείται ο σκληρός μπάτσος, Shannon 35. Πως ο Αλέξης Τζόρβας έχει συγγενή Αμερικάνο ηθοποιό. μαλακα κλαιω με το δευτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα