petrostr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγκατέστησα στο κινητό μου (HTC Desire με Custom Rom android. 2.3) το παιχνίδι Smurfs Village. Μέσα από το παιχνίδι όταν προσπαθώ να αγοράσω smurfberries (με χρέωση σε κάρτα που έχω δηλώσει), μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας." Σημ. Σήμερα έκανα και update σε κάποια ενημέρωση του παιχνιδιού που βγήκε. Τι ακριβώς φταίει;
orlox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Θα σου προτινα να μην επενδυσεις σε αυτο το παιχνιδι. Στην κοπελια μου και στο iphone και στο desire καποια στιγμη της εκανε ενα τσουπ και τις μηδενιστικε το χωριο.
panagos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα και βρήκα αυτό το τόπικ σε αναζήτηση που έκανα στο google . Η λύση είναι να αλλάξεις τη γλώσσα της συσκευής σου σε Αγγλικά.. Better late than never.
george_smurfs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 θελω βοηθεια!!! εκει που επαιζα ξαφνικα με πεταξε εξω και απο εκεινη την στιγμη δεν ξανα μπαινει!!! τι να κανω; οποις ξερει ας με βοηθησει σας παρακαλω!!!
Go.H Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα εγώ είχα το παιχνίδι αρκετό καιρό πριν κ έχω αλλάξει 2 συσκευές σε αυτήν την περίοδο που το έπαιζα κ μ έλεγε σε κάθε εγκατάσταση ν πάρω πίσω το χωριό η να ξεκινήσω καινούριο.το είχα πάει σε τρελό επίπεδο.το έσβησα λόγο χωρητικότητας.το ξανακατεβασα τώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ με τπτ να βρω το χωριό που είχα έχεις κανείς καμία ιδέα;... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Go.H
saruman123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Go.H είπε Παιδιά καλησπέρα εγώ είχα το παιχνίδι αρκετό καιρό πριν κ έχω αλλάξει 2 συσκευές σε αυτήν την περίοδο που το έπαιζα κ μ έλεγε σε κάθε εγκατάσταση ν πάρω πίσω το χωριό η να ξεκινήσω καινούριο.το είχα πάει σε τρελό επίπεδο.το έσβησα λόγο χωρητικότητας.το ξανακατεβασα τώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω δεν μπορώ με τπτ να βρω το χωριό που είχα έχεις κανείς καμία ιδέα;... Αν είχες λογαριασμό FB ή την εφαρμογή "Παιχνίδια Google" τότε μπορείς να το συνεχίσεις από εκεί που το σταμάτησες.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Η ανασταση του Λαζαρου μετα 7 χρονων.... Λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα