Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για μετρια χρηση για διαστημα 2,3 μηνων; Εννοειτα να μην βγαινει μηνιαιως πιο ακριβα απο εναν λογαριασμο forthnet! Δλδ σιγουρα κατω απο 25 ευρω! Εχετε κατι στο μυαλο σας;
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Φτηνότερα από μία flatrate ADSL σύνδεση, πολύ δύσκολο. Και οι 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αυτήν τη στιγμή προσφέρουν 2 παραλλαγές για τα προγράμματα mobile broadband τους: 1. Προγράμματα με ετήσιο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν αποτελεί λύση στην περίπτωσή σου, αφού το θες για λίγους μήνες μόνο 2. Προγράμματα pay-as-you-go, που ανανεώνεις τον online χρόνο σου και/ή τα MB που διαθέτεις για κατανάλωση μέσω κάρτας. Δυστυχώς, οι τιμές είναι άκρως απαγορευτικές αν θέλεις να είσαι online και τις 30 ημέρες του μήνα ή τις περισσότερες από αυτές. Ενδεικτικά: Cosmote (αναλυτικά εδώ): 1GB για 1 μέρα με 5€, 2GB για 10 μέρες με 15€, 5GB για 30 μέρες με 40€ Vodafone (αναλυτικά εδώ): 500MB για μισή ώρα με 2€, 1GB για 1 μέρα με 5€, 2GB για 15 μέρες με 20€, 5GB για 30 μέρες με 40€ Wind (αναλυτικά εδώ): 1GB για 1 μέρα με 5€, 2GB για 7 μέρες με 10€, 3GB για 30 ημέρες με 30€ Στα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος του USB 3G modem, καθώς μόνο στα προγράμματα με συμβόλαιο προσφέρεται δωρεάν, αν δεν κάνω λάθος.
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δε συμφερει τιποτα απο αυτα. Πιο οικονομικη λυση δεν υπαρχει;
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δε συμφερει τιποτα απο αυτα. Πιο οικονομικη λυση δεν υπαρχει; Αν υπάρχουν γείτονες με δυνατά router,τότε υπάρχει.
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον κατι τετοιο θα γινει φιλε μου!! Θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε ενα κοπλακι με την wind που συνδεες το κινητο με το λαπτοπ και ειχες δωρεαν ιντερνετ. Ισχυει ακομα;
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε ενα κοπλακι με την wind που συνδεες το κινητο με το λαπτοπ και ειχες δωρεαν ιντερνετ. Ισχυει ακομα; Αν είναι να έχεις ιντερνέτ αλλά να πληρώνεις μονάδες κινητού,άστα να πάνε... (Εκτός αν λες για κάτι που δεν το κατάλαβα)
Mika Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι να έχεις ιντερνέτ αλλά να πληρώνεις μονάδες κινητού,άστα να πάνε... (Εκτός αν λες για κάτι που δεν το κατάλαβα) αλλο λεει ο Luxx. ειχε βγαλει παλια η wind ενα προγραμμα ιντερνετ απεριοριστο στο κινητο με 3.5 ευρω το μηνα, ή κατι τετοιο τεσπα. ολη τη θητεια ετσι την εβγαλα στο στρατο, και ας μην υπηρχαν τοτε smartphones απ οσο ξερω δεν παιζει πια το σεναριο.
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον κατι τετοιο θα γινει φιλε μου!! Θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε ενα κοπλακι με την wind που συνδεες το κινητο με το λαπτοπ και ειχες δωρεαν ιντερνετ. Ισχυει ακομα; προφανώς θα αναφέρεσαι σε μια παλιά πατέντα με τον περιoρισμό να κατεβάζεις αρχεία μέχρι 1MB. το χρησιμοποιούσα κι εγώ. δυστυχώς δεν ισχύει. το τσάμπα πλέον πεθαίνει όχι μόνο στο νετ αλλά και στην ομιλία. εγώ δε θα τα έδινα αλλά κοίτα κι εδώ. έχει αρχική κάρτα για 1 μήνα. βέβαια δεν ξέρω πόσα GB δίνουν. μάλλον ψίχουλα
kage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Wind (αναλυτικά εδώ): 1GB για 1 μέρα με 5€, 2GB για 7 μέρες με 10€, 3GB για 30 ημέρες με 30€ Στα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος του USB 3G modem, καθώς μόνο στα προγράμματα με συμβόλαιο προσφέρεται δωρεάν, αν δεν κάνω λάθος. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/prosfora-mobile-broadband-/ αυτο συμφερει καλυτερα αν εχεις το ινετ για browsing(οχι youtube) και οχι downloading και το 1gb μια χαρα ειναι...
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να είσαι ήδη συνδρομητής Wind για να το πάρεις αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.