Προς το περιεχόμενο

Επιλογή chipset

voutiratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδια...

Θέλω να αγοράσω μια καρτα γραφικών(όχι για το δικό μου σύστημα αλλά για έναν ανηψιό ο οποίος έχει τρέλα με το flight simulator) και θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Έχω καταλήξει στο chipset της Nvidia GTX 560.Το διαθέσιμο budget είναι γύρω στα 200 ευρώ.

Δέν ξέρω πολλά πράγματα για τις κάρτες γραφικών πάντως μπορώ να πω οτί δεν είμαι ικανοποιημένος από την δική μου που είναι Asus Radeon HD6850 γι'αυτό και προτίμησα Nvidia για έναν πιο άπειρο χρήστη απο μένα.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εσάς είναι αν συμφωνείτε με την επιλογή του συγκεκριμένου chipset και αν γνωρίζετε πάνω σε ποια κάρτα εφαρμόζει καλύτερα??

Δημοσ.

Στα 200€+ πάει για GTX560Ti, αλλιώς πάει για 6870.

Πες μας όμως από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά του καθώς και ποια οθόνη έχει.

Εσύ γιατί δεν έμεινες ικανοποιημένος από την 6850;

Δημοσ.

Η οθόνη είναι αυτή

Δεν γνωρίζω πολλά για το υπόλοιπο σύστημα πάντως έχει αυτά:

i3 530 @ 2.93MHz

4GB RAM

Ποια υλοποίηση έχει την καλύτερη ψύξη?

Όσον αφορά την 6850 είχα πρόβλημα αρχικά με τους drivers σε linux αφού δεν υπήρχαν.Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω linux για ένα διάστημα και δεν είχα κάρτα γραφικών(μετά απο ένα περίπου μήνα τους βγάλαν).Μου κρασάρουν συνέχεια οι drivers κατά την διαρκεια παιχνιδιών όπως Company of heroes και LoL που δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ απαιτητικά.Το αποτέλεσμα οφείλεται κατά ενα μεγάλο βαθμό σε bottleneck αφού το ευαίσθητο σημείο του υπολογιστή μου ειναι η cpu( E 5700 2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ! ) αλλά δεν μπορώ να πω οτί οι drivers της 6850 είναι και οι καλύτεροι.

Δημοσ.

Κάπου αλλού εντοπίζεται το πρόβλημα, όχι στους οδηγούς της 6850.

Τέλος πάντων, αν ο φίλος σου μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για μια GTX560Ti πάει εκεί, ειδάλλως πάει στην 6870.

Δημοσ.

Λοιπόν κατέληξα σ'άυτή

ASUS

Το προβλημα μου είναι οτι έχει αυτό το τροφοδοτικό και δεν ξέρω αν επαρκεί γιατι δεν μπορω να βρω τα specs και σε ένα review της κάρτας διαβασα ότι θέλει 550W:

PSU PREMIER 450 W BULK

Δημοσ.

Να ρωτήσω πόσο τη βρίσκεις;

Με αυτό το τροφοδοτικό δεν πας και πολύ μακριά, είναι αρκετά πιθανό ότι θα χρειαστεί να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Αμα ήταν κανενα corsair η enermax 450αρι τοτε θα σου έλεγα αντεχει ανετοτατα αλλα με το premier πολυ χλωμα τα βλέπω τα πραγματα... αμφιβάλω αν μπορει να βγάλει εστω και τα 300 απο τα 450 που λέει!!

Μπορεις να δοκιμάσεις βεβαια αλλα μην έχεις και πολλές ελπίδες!!

Δημοσ.

220 ευρώ αλλα εξαντλήθηκε σήμερα γιατι μέχρι χτες υπήρχε!!!

Κανένα τροφοδοτικό σε προσιτή τιμή γι΄αυτή την κάρτα παίζει??

Δημοσ.

Μια χαρά αυτά που παραθέτει ο stm00192.

Πολλά είναι πάντως τα 220€ για την GTX560 και μάλιστα την απλή (έστω και OC), ούτε καν την έκδοση Ti.

Καλύτερα να βάλεις λίγα ακόμα και να πας σε μια 6950 2GB που την πατάει κάτω των GTX560 αν είναι να δώσεις τόσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...