Mr_V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να στήσω ένα Server και ζητώ την βοήθεια σας για την επιλογή σε Hardware. Ο Server θα χρησιμοποιηθεί σαν: File Server Print Server Web Server Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Linux. Οι χρήστες που θα έχουν πρόσβαση στον Server δεν θα είναι πάνω από 5 ταυτόχρονα. Ο Web Server θα είναι προσβάσιμος από το intranet και μόνο από 2-3 άτομα στο internet. Για τον αποθηκευτικό χώρο θα χρησιμοποιηθεί Hardware RAID(RAID 5/50/5EE/6/60/6EE)* με δυνατότητα Hot Swapping. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : Για να έχω την δυνατότητα για Hot Swapping, εκτός από ένα κουτί και ένα RAID Controller που θα το υποστηρίζουν χρειάζομαι κάτι άλλο; Οι κάρτες μνήμης θα πρέπει να είναι ECC; Τι επεξεργαστή να επιλέξω(κατά προτίμηση Intel); Εφόσον θα χρησιμοποιηθεί Hardware RAID νομίζω ότι δεν χρειάζομαι κάποιον επεξεργαστή με μεγάλη ισχύ. Έχετε να μου προτείνεται κάποιους controllers για RAID; (RAID 5/50/5EE/6/60/6EE)* - Όχι απαραίτητα να δίνουν την δυνατότητα για όλους αυτούς τους συνδυασμούς αλλά να υποστηρίζουν Hot Swapping. *Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι RAID θα χρησιμοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.