nikosspeed Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ποιο από τα δυο ? θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα πάρω για ps3 γιατί μετά θα μαζεύω λεφτά για home cinema άρα θέλω να πάρω κάτι με ωραίο story και καλό multiplayer . είμαι λίγο παραπάνω για uncharted 3 .
grouspen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 uncharted 3 ψηφίζω και εγω . σίγουρα θα έχει καλή ιστορία και το Multiplayer έχει βελτιωθεί ( από την Beta Που είχα παίξει) σε σχέση με του u2 που ήταν και αυτο πολύ καλό στο κάτω κάτω.
zapermania Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ uncharted 3 θα σου έλεγα.Παρόλα αυτά,έχω κατεβάσει το demo του battlefield 3 και είναι απλά φοβερό (αν και είναι multiplayer beta)!!!!Πιστεύω πως και τα 2 θα είναι τα must της χρονιάς!!!
nikosspeed Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 το u2 το έχω και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και σε gameplay και σε story και σε multiplayer . πάντως ευχαριστώ πολύ . άντε τώρα να περιμένω ένα μήνα
Bourdoulas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι παιχνίδια σου αρέσουν περισσότερο; Γιατί αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
grouspen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 το u2 το έχω και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και σε gameplay και σε story και σε multiplayer . πάντως ευχαριστώ πολύ . άντε τώρα να περιμένω ένα μήνα offtopic Λιγο. το αναγνωριστικό στην υπογραφή σου πώς το έβαλες ? προσπαθώ να βάλω σαν το δικό σου αλλά δεν γίνεται (με΄γεθος εικόνας υπογραφής υπερβαίνει το όριο 400*90)
TH_boy_20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κοίτα και τα δύο παιχνίδια απλά δεν χάνονται!!! εφόσον όμως είναι το τελευταίο τότε θα πρότεινα BF3 γιατί θα έχει αυτό που λέμε αντοχή στον χρόνο δλδ με αυτό βγάζεις άνετα ένα χρόνο συνεχούς "καψίματος" ενώ το υ3 θα σου πάρει 2-3 μέρες να το τερματίσεις και πόσο να ασχοληθείς με το multiplayer άντε 1-2 μήνες το πολύ! Άσε που είναι και το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ game για να δοκιμάσεις στο homε cinema η οπτικοακουστική εμπειρία του παιχνιδιού απλά δεν νομίζω να υπάρχει αλλού!
nikosspeed Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 offtopic Λιγο. το αναγνωριστικό στην υπογραφή σου πώς το έβαλες ? προσπαθώ να βάλω σαν το δικό σου αλλά δεν γίνεται (με΄γεθος εικόνας υπογραφής υπερβαίνει το όριο 400*90) copy paste . ξέρω γω . δεν θυμάμαι καν . κοίτα και τα δύο παιχνίδια απλά δεν χάνονται!!! εφόσον όμως είναι το τελευταίο τότε θα πρότεινα BF3 γιατί θα έχει αυτό που λέμε αντοχή στον χρόνο δλδ με αυτό βγάζεις άνετα ένα χρόνο συνεχούς "καψίματος" ενώ το υ3 θα σου πάρει 2-3 μέρες να το τερματίσεις και πόσο να ασχοληθείς με το multiplayer άντε 1-2 μήνες το πολύ! Άσε που είναι και το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ game για να δοκιμάσεις στο homε cinema η οπτικοακουστική εμπειρία του παιχνιδιού απλά δεν νομίζω να υπάρχει αλλού! τώρα είμαι πάλι σε δίλημμα . γενικά με το uncharted 2 είχα καεί πολλή . βλέπω και κάτι gameplay του uncharted 3 στο youtube και και με τραβάει πολλή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.