Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Προ ημερών αντέγραψα ένα πρόγραμμα από ένα φίλο, με την ελπίδα να είναι portable. Εν πάσει περιπτώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα (κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια με βάση δεδομένων) δε μου δουλεψε ποτέ.

Από τότε όμως που το δοκίμασα για πρώτη φορά, παθαίνω το εξής: κάθε φορά που βάζω το στικάκι αυτό δουλεύει ασταμάτητα και δεν επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή παρά μόνο με τη χρήση του Unlocker και έπειτα από κανά-δυο προσπάθειες. To unlocker μου δείχνει κάποιο proccess που βρίσκεται στο C: μου και χρησιμοποιεί το φάκελο του προγράμματος (πχ J:/...).

Σκέφτηκα ότι επειδή το πρόγραμμα είναι μια βάση δεδομένων ίσως να φορτώνει με κάποιο τρόπο. Δοκίμασα να μετακινήσω το φάκελο σε άλλο υποφάκελο του usb αλλά τίποτα. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

To unlocker μου δείχνει κάποιο proccess που βρίσκεται στο C: μου και χρησιμοποιεί το φάκελο του προγράμματος (πχ J:/...).

Αν έγραφες το όνομα της διεργασίας, ίσως να βοηθούσε. Πολλά θα μπορούσαν να είναι: Antivirus, κάποιος media player που «παρακολουθεί» για εξωτερικές συσκευές και ψάχνει μήπως περιέχουν αρχεία video και audio κ.ά.

Σκέφτηκα ότι επειδή το πρόγραμμα είναι μια βάση δεδομένων ίσως να φορτώνει με κάποιο τρόπο. Δοκίμασα να μετακινήσω το φάκελο σε άλλο υποφάκελο του usb αλλά τίποτα. Καμία ιδέα;

Υπάρχει αρχείο autorun.inf στο root directory του USB stick;

Δημοσ.

Autorun.inf δεν υπάρχει. Το proccess ήταν κάτι σαν WUD.exe αλλά δεν είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια. Μετά το unlocker (3η προσπάθεια) και αφού έκανα kill proccess δεν μου το ξανακάνει όταν βάζω και βγάζω το stick. Θα δοκιμάσω μετά από restart και θα σας πω.

Update: Είναι WUDFHost.exe

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις ένα reg cleaning με το ccleaner στην registry και μετά τράβα και ένα φορμάτ στο στικάκι, παλιά είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά είχα κάνει αυτά που σου είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...