elina_kal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, παράγγειλα χθες απο το multirama τον Dell αλλα σημερα ειδα την προσφορα αυτη του e-shop. Λετε να ακυρωσω την παραγγελια του multirama και να παω στον HP? HP Pavilion G6-1170 και ο Dell Inspiron Q15R ..ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για τι χρηση το θες; Το Hp εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα εχει 1 ετος εγγυηση αντιπροσωπειας.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Επισης, αυτη ειναι πολυ καλυτερη προσφορα απο το G6. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900710&sid=1
elina_kal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 δεν προοριζεται για παιχνιδια... multimedia, office, κανα photoshop δηλαδη θα ναι το πιο βαρυ προγραμμα που θα τρεχει. να φαναστειτε αρχικα ειχα παραγγειλει αυτον --> HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK PC XU015UT αλλα μετα απο πολλα που ακουσα για την εγγυηση που προσφερουν οι Dell αποφασισα να παω σε αυτον που λεω στον 1ο post... και μετα ειδα οτι για μια ελαχιστη διαφορα μπορω να παω σε i5-core και τωρα ειμαι σε διλλημα...επισης για αυτο που προτεινες χριστοφορε: 600ευρω ειναι το ταβανι του budget που διαθετω
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικα θα επελεγα τον Dell και μονο για την εγγυηση. Αφου δεν θα τρεχεις κανενα βαρυ προγραμμα, δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
pctechgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ το dell θα προτείνω, στους φορητούς η εγγύηση παίζει μεγάλο ρόλο, θα πρέπει σιγά σιγά όλες οι εταιρείες να σεβαστούν τους καταναλωτές και να προσφέρουν 2 χρόνια εγγύηση
tsitsigalas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως τον παραγγειλα τον HP PAVILION DV6 6002 γιατι εχει 2 χρονια αμεσης αντικαταστασης απο το ισοπ ηθελα να παρω τον DELL VOSTRO 3550 (I3-2310M/4GB/500GB/HD6630M) ομως θεωρω πολυ καλητερη την προσφορα του ισοπ πολυ πιο δυνατα χαρακτηριστικα απο το βοστρο. Στα + του βοστρο τα 3 χρονια εγγυησης και μαλον ποιοτικοτερη κατασκευη
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως τον παραγγειλα τον HP PAVILION DV6 6002 γιατι εχει 2 χρονια αμεσης αντικαταστασης απο το ισοπ ηθελα να παρω τον DELL VOSTRO 3550 (I3-2310M/4GB/500GB/HD6630M) ομως θεωρω πολυ καλητερη την προσφορα του ισοπ πολυ πιο δυνατα χαρακτηριστικα απο το βοστρο. Στα + του βοστρο τα 3 χρονια εγγυησης και μαλον ποιοτικοτερη κατασκευη Στην Ελλαδα ο καθενας οτι θελει γραφει για να πουλησει. Δεν γινεται αμεση αντικατασταση. ΑΝ αποδειχθει οτι ειναι ελαττωματικο, σου δινουν πιστωτικο τιμολογιο για να αγορασεις κατι αλλο.
tsitsigalas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Kαι αυτο ακομα μοιαζει πολυ καλο εφοσον εχεις φυγει απο την εγγυηση του ενος χρονου πιστευω.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν εχει κλεισει μεχρι τοτε το eshop, ναι.
tsitsigalas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ναι σιγουρα, μπορει να γυρισουμε και στην δραχμη ποιος ξερει; Παντως διακρινω μια αντιπαθεια απο μερους σου, μονο δεν καταλαβα αν ειναι για το ισοπ ή για το συγκεκριμενο λαπτοπ.
Giorgos09 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγω εχω την εντυπωση οτι το eshop παει εσκεμενα για πτωχευση. Γι αυτο δινει παντου 2 χρονια εγγυηση γιατι δεν θα υπαρχει σε 2 χρονια.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ναι σιγουρα, μπορει να γυρισουμε και στην δραχμη ποιος ξερει; Παντως διακρινω μια αντιπαθεια απο μερους σου, μονο δεν καταλαβα αν ειναι για το ισοπ ή για το συγκεκριμενο λαπτοπ. Καμια σχεση. Το συγκεκριμενο λαπτοπ μου αρεσει πολυ (μαλιστα ημουν ενα βημα προτου το αγορασω πριν απο λιγο καιρο). Επισης με το eshop δεν εχω κανενα προβλημα. -Σχεδον- παντα ηταν αψογοι σε οτι αγορα εχω κανει. Απλα την αληθεια λεω περι πτωχευσης: Check
tsitsigalas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) EDIT τελικα ακυρωθηκε η παραγγελια Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2011 από tsitsigalas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα