Προς το περιεχόμενο

unlock i7 920

leriban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως λενε ''unlock the potential'',μαλλον ετσι μπερδευτηκε ο φιλος.:devil:

γραψτε unlock στο google και θα δειτε τι γραφει... οπωσ και στο forum του πλαισιου...

Δημοσ.

ε,αμα το λεει στο forum του πλαισιου....

Ε δώσε μας αυτά τα links να μορφωθούμε και εμείς.

πολυ ειρωνεια εχει πεσει βλεπω στο forum. ξεστραβωθειτε λοιπον γιωταδες και εξυπνακιδες και πανεπιστημονες(ο θεοσ να σασ κανει να εχετε τελειωσει το δημοτικο) http://www.techpowerup.com/71752/Intel-Decides-to-Unlock-the-Memory-Multiplier-of-its-Core-i7-920-and-Core-i7-940-CPUs.html

Δημοσ.

Όλοι οι Ι7 της προηγούμενης γενιάς πλήν των extreme έχουν κλειδωμένο to cpu multiplier.

Το άρθρο που παραθέτεις αναφέρεται σε memory multiplier.

Δημοσ.

Την ειρωνία εσύ την ξεκίνησες βασικά.

πες μου που ξεκινησα εγω την ειρωνεια??? εκανα μηπως σχολια του τυπου ``πεσ μασ και μασ να μορφωθουμε?`` απαντησε μου...απλα γενικα σε ολα τα forum υπαρχουν αυτοι οι εξυπνακηδες και αυτοι που τα ξερουν ολα.....

Δημοσ.

γραψτε unlock στο google και θα δειτε τι γραφει... οπωσ και στο forum του πλαισιου...

Εδώ ίσως κάποιοι εντόπισαν μια ειρωνία, αλλά τέλος πάντων.

Το θέμα είναι ότι απ' τη στιγμή που δεν ισχύει αυτό που λες για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή κι εδώ κάποιοι το θεωρούμε δεδομένο καλώς ή κακώς, είχες αυτές τις απαντήσεις. Και βασικά η ειρωνία δεν ηταν προς το πρόσωπό σου, αλλά προς το forum του Πλαισίου :Ρ

Δημοσ.

Μια και αναφερθηκατε στο bios update,εγω μεχρι στιγμη δεν εχω κανει bios update και θελω να κλοκαρω τον 920,πρι να ξεκινησω το κλοκαρισμα,πρεπει να κανω το update ή δε χρειαζεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...