leriban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανενας πωσ μπορουμε να κανουμε unlock τον i7 920?
benign Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πως λενε ''unlock the potential'',μαλλον ετσι μπερδευτηκε ο φιλος.
leriban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πως λενε ''unlock the potential'',μαλλον ετσι μπερδευτηκε ο φιλος. γραψτε unlock στο google και θα δειτε τι γραφει... οπωσ και στο forum του πλαισιου...
NT1G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ε δώσε μας αυτά τα links να μορφωθούμε και εμείς.
leriban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ε,αμα το λεει στο forum του πλαισιου.... Ε δώσε μας αυτά τα links να μορφωθούμε και εμείς. πολυ ειρωνεια εχει πεσει βλεπω στο forum. ξεστραβωθειτε λοιπον γιωταδες και εξυπνακιδες και πανεπιστημονες(ο θεοσ να σασ κανει να εχετε τελειωσει το δημοτικο) http://www.techpowerup.com/71752/Intel-Decides-to-Unlock-the-Memory-Multiplier-of-its-Core-i7-920-and-Core-i7-940-CPUs.html
yannis22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Όλοι οι Ι7 της προηγούμενης γενιάς πλήν των extreme έχουν κλειδωμένο to cpu multiplier. Το άρθρο που παραθέτεις αναφέρεται σε memory multiplier.
leriban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Την ειρωνία εσύ την ξεκίνησες βασικά. πες μου που ξεκινησα εγω την ειρωνεια??? εκανα μηπως σχολια του τυπου ``πεσ μασ και μασ να μορφωθουμε?`` απαντησε μου...απλα γενικα σε ολα τα forum υπαρχουν αυτοι οι εξυπνακηδες και αυτοι που τα ξερουν ολα.....
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 γραψτε unlock στο google και θα δειτε τι γραφει... οπωσ και στο forum του πλαισιου... Εδώ ίσως κάποιοι εντόπισαν μια ειρωνία, αλλά τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι απ' τη στιγμή που δεν ισχύει αυτό που λες για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή κι εδώ κάποιοι το θεωρούμε δεδομένο καλώς ή κακώς, είχες αυτές τις απαντήσεις. Και βασικά η ειρωνία δεν ηταν προς το πρόσωπό σου, αλλά προς το forum του Πλαισίου :Ρ
NT1G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Φρέσκα νέα Friday, September 19 2008 και για να μην λες οτι δεν σε βοηθήσαμε μάλλον με bios update θα γίνεται.
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μια και αναφερθηκατε στο bios update,εγω μεχρι στιγμη δεν εχω κανει bios update και θελω να κλοκαρω τον 920,πρι να ξεκινησω το κλοκαρισμα,πρεπει να κανω το update ή δε χρειαζεται?
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν έχεις διαβάσει ότι με κάποια άλλη έκδοση BIOS αλλάζει/βελτιώνεται κάτι, κάν' το. Αλλιώς, if it ain't broke, don't fix it που λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.