S2Katana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα! Όσοι έχετε iPod Classic, είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα ήχου και την αυτονομία του? Ακούγεται πως θα το καταργήσει η Apple και ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1, αφενός για συλλεκτικούς λόγους και αφετέρου γιατί πάντοτε ήθελα ένα, αλλά όλο κάτι γινόταν και έμενε πίσω η αγορά του.
konnak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Έχω το τελευταίο μοντέλο των 160 GB. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, ενώ και η ένταση είναι αρκετά ικανοποιητική (είναι σίγουρα πολύ πιο δυνατό από το προηγούμενο Nano που είχα). Η αυτονομία και αυτή πολύ καλή, απ' ό,τι έχω καταλάβει χαλάει πιο πολύ μπαταρία αν κάνεις υπερβολικά πολλά skip, ενώ αν το αφήσεις σε μια λίστα, ακόμα και shuffle, κρατάει περισσότερο. Πρακτικά, ποτέ δεν ξέμεινα από μπαταρία. Είναι ιδανικό αν θες να έχεις όλη τη μουσική βιβλιοθήκη και όλες τις λίστες σου παντού. Από εμένα highly recommended.
S2Katana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ, είμαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω.
S2Katana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πόσο χαίρομαι που έπεσα μέσα στην πρόβλεψή μου! Το iPod ήρθε από pixmania.gr, σε 2 μέρες στην πόρτα μου! Και 50 ευρώ κάτω από τις τιμές των Ελλήνων απατεώνων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.