Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Media Player

ThanosA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φουλ μενου τι εννοεις?

Eγω θελω να βλεπω την ταινια στην πιο καλη ποιοτητα που υπαρχει(οταν την βρισκω φυσικα:P) με DTS ηχο και αγγλικους υποτιτλους.μπορω να τα δω καπου πριν τα αγορασω?Ευχαριστω

Δηλαδη δεν θα δεις αυτο

http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2008/01/Resident_Evil_Sweet_BD_Menu.jpg

αλλα θα μπεις κατευθειαν στο ψητο (στην ταινια )

Η δουλεια σου γινεται και με wd tv live που εχει 80 Ε , αυτα που ζητας δηλαδη .Το netgear (μαλλον το φθηνοτερο που εχει μια γενια πανω τσιπ sigma 8642 ) θα σου προσφερει κυριως αυτα που δεν θα χρειαστεις τωρα.Ισως και μια καλυτερη εικονα (και λεω ισως γιατι δεν το εχω δει , και ειναι αναλογα και το μεσο , αλλη μια τηλεορασουλα και αλλο πανι προβολεα οπου καποιος θα εντοπισει πιο ευκολα διαφορες ).Κανει ομως αν δεν κανω λαθος τα διπλασια .

Εσυ αποφασιζεις :rolleyes: (καποιον γνωστο θα βρεις με το wd , να δοκιμασεις τα αρχεια σου αλλα και να τσεκαρεις μονο σου την εικονα .Αν σε αρεσει βεβαια το gen 1 -σαν εικονα μιλαω- νομιζω εισαι καλλυμενος , δεν θα δεις και διαφορες.Σιγουρα στην αναπαραγωγη αρχειων θα καταλαβεις οτι πολυ αργησες να το..αλλαξεις :D )

Mιλαμε για usb δισκο ετσι ?

Παντως εχουν πεσει και οι τιμες... :rolleyes:

http://www.skroutz.gr/s/311320/NetGear-NeoTV-550-Ultimate-HD-Media-Player-NTV550.html

Ριξε και καμμια ερωτηση στο παραπανω φορουμ απο χρηστες.Η επιπλεον ενημερωση ποτε δεν εβλαψε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια σ'ευχαριστω.Ναι usb δισκο θα χρησιμοποιω.Υπαρχει καποιο media player που να μου επιτρεπει να συγχρωνιζω τους υποτιτλους και τον ηχο?Οπως για παραδειγμα μπορεις να κανεις με το vlc.

Ωραια σ'ευχαριστω.Ναι usb δισκο θα χρησιμοποιω.Υπαρχει καποιο media player που να μου επιτρεπει να συγχρωνιζω τους υποτιτλους και τον ηχο?Οπως για παραδειγμα μπορεις να κανεις με το vlc.

Για υποτιτλους ξερω το wd απο το τηλεκοντρολ .Τωρα αν γινεται μεχρι ενος σημειου η κανεις παπαδες δεν γνωριζω.Πιθανοτατα και αλλα.Για ηχο δεν ξερω :rolleyes: .Να απαντησει με πιο σιγουρια καποιος που τα χρειαστηκε.Μα και εσυ βρε παιδι μου ασυχρονιστα ? Για ψαξου καλυτερα :P :D

εχω latency μερικες φορες δεν ξερω γιατι.Αλλα επειδη ειμαι ψειρας μετα δεν απολαμβανω την ταινια.Αλλα τα περισσοτερα ειναι οκ.Με τους υποτιτλους χρειαζομαι καμια φορα συγχρονισμο αν δεν ειναι μαζι με την ταινια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...