ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Χρειαζομαι τη γνωμη σας! Θελω εναν media player που να παιζει τα παντα,να εχει εξοδο με οπτικη ινα για ηχο DTS.Οι περισσοτερες ταινιες που κατεβαζω ειναι γυρω στα 20gb με DTS και 1080p αναλυση. Εχω το 1st gen WD αλλα δεν μπορει να παιξει για κανεναν λογο aρχειο 20gb ουτε καν 8..Εχω 2 fps οταν επιχειρω να παιξω μια τετοια ταινια.Επισης καποια encodes οπως Hi10p δεν μπορει να τα παιξει.Ειχα και το apple tv 2g αλλα δεν με βολεψε και πλεον εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στους media players Εχω καταφυγει πλεον στην λυση να συνδεω τον imac στην τηλεοραση και το ηχοσυστημα αλλα εχω βαρεθει να τον κουβαλαω. Οποτε θελω εναν media player που να μην μασαει πουθενα.Δεν με ενδιαφερει να μπαινω στο internet και τα σχετικα ουτε να εχει εσωτερικο σκληρο.Με ενδιαφερει ενας αξιοπιστος media player. Σκεφτομουν και σκεφτομαι ακομα να παρω macbook και να το εχω σαν media center αλλα ετσι οπως γινονται και θα γινουν τα πραγματα το σκεφτομαι παρα πολυ και ισως τελικα βολευτω και με εναν media player. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τι ηχεια εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 και πλεον εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στους media players Κακως .Απλως το gen 1 ειναι σαν να λεμε.. p4 Ποιο ειναι το budget ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχω ενα samsung home theater 5.1 1000 w με dts. Το budget ειναι ενα 150αρι αν το αξιζει.αλλα αν εχετε προτασεις κ για κατι περισσοτερο θα ηθελα να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 το home theater δεν εχει δυνατοτητα να παιζει Mkv?μερικα εχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 το ht ειναι αυτο http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=samsung%20ps-ctz315&ie=UTF-8&oe=UTF-8#sclient=psy-ab&hl=en&client=safari&rls=en&source=hp&q=samsung+HT-tz315&pbx=1&oq=samsung+HT-tz315&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=180207l191735l2l193054l10l10l1l1l1l0l563l2891l2-4.1.1.2l10l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=35c9f74e0aceae68&biw=1028&bih=954 εχω και ps3 με 3.60 firmware.Γινεται τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 mkv θες να παιζει ε?. ποια τηλεοραση εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι mkv θελω να παιζει με ολα τα encodes .panasonic viera plasma 42" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Netgear 550. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 το εχεις δοκιμασει?Καμια αλλη προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 To εχω. Δες εδω για περισσοτερα αλλα και αλλες προτασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ψαγμενο φενεται.Εισαι full ευχαριστημενος?Και blurayrip με full ποιοτητα ειχε κανενα θεμα? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κανενα θεμα με BDrips και ειναι το μονο που παιζει BD με φουλ μενου. To firmware θελει ακομα λιγο δουλεια αλλα και ποιο δεν θελει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ψαγμενο φενεται.Εισαι full ευχαριστημενος?Και blurayrip με full ποιοτητα ειχε κανενα θεμα? Ευχαριστω! Σιγουρα εχει φθασει σε καλο σημειο (το firmware ).Καποια στιγμη το ειχε σε παρα πολυ καλη προσφορα το you.Δεν χανεις τιποτα αν δεν το βιαζεσαι να ριχνεις καμμια ματια.Κοιτα και το το wd tv live (καμμια σχεση με το gen 1 ).Bασικα ξεκαθαριζεις τι θελεις , αν θελεις hd format ηχου , αν θελεις φουλ μενου στα bd rips η αρκεισαι και μονο στην ταινια και ..διαβαζεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 φουλ μενου τι εννοεις? Eγω θελω να βλεπω την ταινια στην πιο καλη ποιοτητα που υπαρχει(οταν την βρισκω φυσικα) με DTS ηχο και αγγλικους υποτιτλους.μπορω να τα δω καπου πριν τα αγορασω?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.