Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για Media Player

ThanosA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειαζομαι τη γνωμη σας!

Θελω εναν media player που να παιζει τα παντα,να εχει εξοδο με οπτικη ινα για ηχο DTS.Οι περισσοτερες ταινιες που κατεβαζω ειναι γυρω στα 20gb με DTS και 1080p αναλυση.

Εχω το 1st gen WD αλλα δεν μπορει να παιξει για κανεναν λογο aρχειο 20gb ουτε καν 8..Εχω 2 fps οταν επιχειρω να παιξω μια τετοια ταινια.Επισης καποια encodes οπως Hi10p δεν μπορει να τα παιξει.Ειχα και το apple tv 2g αλλα δεν με βολεψε και πλεον εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στους media players

Εχω καταφυγει πλεον στην λυση να συνδεω τον imac στην τηλεοραση και το ηχοσυστημα αλλα εχω βαρεθει να τον κουβαλαω.

Οποτε θελω εναν media player που να μην μασαει πουθενα.Δεν με ενδιαφερει να μπαινω στο internet και τα σχετικα ουτε να εχει εσωτερικο σκληρο.Με ενδιαφερει ενας αξιοπιστος media player.

Σκεφτομουν και σκεφτομαι ακομα να παρω macbook και να το εχω σαν media center αλλα ετσι οπως γινονται και θα γινουν τα πραγματα το σκεφτομαι παρα πολυ και ισως τελικα βολευτω και με εναν media player.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ενα samsung home theater 5.1 1000 w με dts.

Το budget ειναι ενα 150αρι αν το αξιζει.αλλα αν εχετε προτασεις κ για κατι περισσοτερο θα ηθελα να το δω.

Ψαγμενο φενεται.Εισαι full ευχαριστημενος?Και blurayrip με full ποιοτητα ειχε κανενα θεμα?

Ευχαριστω!

Σιγουρα εχει φθασει σε καλο σημειο (το firmware ).Καποια στιγμη το ειχε σε παρα πολυ καλη προσφορα το you.Δεν χανεις τιποτα αν δεν το βιαζεσαι να ριχνεις καμμια ματια.Κοιτα και το το wd tv live (καμμια σχεση με το gen 1 ).Bασικα ξεκαθαριζεις τι θελεις , αν θελεις hd format ηχου , αν θελεις φουλ μενου στα bd rips η αρκεισαι και μονο στην ταινια και ..διαβαζεις . :P

φουλ μενου τι εννοεις?

Eγω θελω να βλεπω την ταινια στην πιο καλη ποιοτητα που υπαρχει(οταν την βρισκω φυσικα:P) με DTS ηχο και αγγλικους υποτιτλους.μπορω να τα δω καπου πριν τα αγορασω?Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...