irahara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Από πλευράς κατανάλωσης γνωρίζει κάποιος τι επίδραση θα έχει;
jmallen3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τη πρωτη φορα το ετρεξε σε hdd και μετα το μετακινησε στον ssd,οπου τη δευτερη φορα το ετρεξε απο το ssd! ρε παιδια εμενα που μενει στο 5,9 στην αξιολογηση οσες φορες και αν το τρεξω και κανει 1 λεπτο να ανοιξει το συστημα μηπως φταιει κατι με τον ssd που υπαρχει και δεν δουλευει? δεν ξερω τι να σκεφτω
Voodooman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εμενα που μενει στο 5,9 στην αξιολογηση οσες φορες και αν το τρεξω και κανει 1 λεπτο να ανοιξει το συστημα μηπως φταιει κατι με τον ssd που υπαρχει και δεν δουλευει? δεν ξερω τι να σκεφτω Ας πούμε ότι το experience index έχει κάποια αξία. Το 5.9 λίγο σου φαίνεται; Ή το 1 λεπτό πολύ για εκκίνηση υπολογιστή; Τί μηχάνημα έχεις; Εδνεικτικά, το PC της υπογραφής μου έχει index 6.4 και εκκίνηση σε 50". Και το netbook μου index 2.7 και εκκίνηση σε 1', αλλά τρέχει τα 7άρια μια χαρά. Η εκκίνηση του υπολογιστή έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Αν, ας πούμε έχεις κανένα αντιβιοτικό και κανένα firewall να εκκινεί κατά την έναρξη, ε, τότε ο χρόνος ανεβαίνει αρκετά.
jmallen3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ας πούμε ότι το experience index έχει κάποια αξία. Το 5.9 λίγο σου φαίνεται; Ή το 1 λεπτό πολύ για εκκίνηση υπολογιστή; Τί μηχάνημα έχεις; Εδνεικτικά, το PC της υπογραφής μου έχει index 6.4 και εκκίνηση σε 50". Και το netbook μου index 2.7 και εκκίνηση σε 1', αλλά τρέχει τα 7άρια μια χαρά. Η εκκίνηση του υπολογιστή έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Αν, ας πούμε έχεις κανένα αντιβιοτικό και κανένα firewall να εκκινεί κατά την έναρξη, ε, τότε ο χρόνος ανεβαίνει αρκετά. Εχω το μηχάνημα της υπογραφής μου και AntiVirus το eset smart security 5
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε κανένα screenshot με το wei και περιγραφή του δίσκου,να δούμε τι παίζει? Και μια παρόμοια περίπτωση μετά από firmware Update! http://forum.notebookreview.com/asus-gaming-notebook-forum/552993-alternative-momentus-xt-3.html
jmallen3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε κανένα screenshot με το wei και περιγραφή του δίσκου,να δούμε τι παίζει? Και μια παρόμοια περίπτωση μετά από firmware Update! http://forum.notebookreview.com/asus-gaming-notebook-forum/552993-alternative-momentus-xt-3.html αυτα τα 2 ειναι αυτα που χρειαζεστε??
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ασε μολις καταλαβα οτι μου εχουν στειλει αλλο δισκο απ'αυτο που παραγγειλα κ πληρωσα! Αντίς να μου στείλουν τον stan500100 μου έστειλαν το st95005620as κ δε το ελενξα ο μ@λ@κας ή πάνω στο κουτί έγραφε ότι είναι ο stan500100 και δεν έδωσα σημασία στο δίσκο τι γράφει(δλδ st95005620as)! πραγματικά όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάποια αιτία γιατί δεν το τρέχει το wei από τον ssd!Αν και σε άλλους κάνει το ίδιο, αλλά δεν έχουν καμιά μείωση στην απόδοση του δίσκου, απλά σε μερικούς έχει κάποιο θέμα με την αξιολόγηση του wei! Υ.Γ.Για το δικό μου θέμα, μόλις τώρα έκανα εγγραφή του δίσκου στην seagate κ αναγνώρισε το μοντέλο μου σαν stan500100 και εδώ μπερδεύτηκαν τελείως τα πράγματα!Τι γίνεται?
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 H seagate λέει ότι είναι λίγο πιο γρήγοροι κ υποστηρίζει sata3 και όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι δεν έχουν καμία διαφορά και απλώς είναι ο καινούριος momentus xt! Για να καταλάβεις, όταν έψαξα για firmware δε βρήκα τίποτα για τον stan500100 και απ'οτι φαίνεται με τον st95005620as σαν να είναι το ίδιο μοντέλο!
jtheogr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ιδιοι δίσκοι είναι η διαφορά είναι στη συσκευασια ο ενας ειναι σε retail και ο άλλος σε box.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 http://www.seagate.com/www/en-us/products/laptops/laptop-hdd/#tTabContentOverview http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/momentus-xt-kit/#tTabContentOverview
irahara Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ψάχνοντας να βρω αν αλλάζοντας τον σκληρό μου δίσκο WD2500BEVT με τον παραπάνω υβριδικό Seagate Momentus XT θα έχω μεγαλύτερη κατανάλωση νομίζω ότι βρήκα πως βάση των παραπάνω pdf ο υβριδικός θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Έχω άδικο; Επίσης ο θόρυβος, πάντα βάση των στοιχείων που υπάρχουν στα παραπάνω pdf, φαίνεται ουσιαστικά ίδιος. Έχω καταλάβει λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.