Προς το περιεχόμενο

Το λαπτοπ μου δεν ανοίγει

fotisnafplion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα λάπτοπ σχετικά καινούριο και σήμερα μου έπεσε λίγες σταγόνες κρασί στο πληκτρολόγιο (περίπου στα γράμματα Q,W,E,R,A,S,D) τις οποίες προσπάθησα να μαζέψω το ταχύτερο δυνατό.. Μετά από λίγο το πληκτρολόγιο δε δούλευε, έκανα restart και άρχισε αμέσως να κουδουνίζει (σαν να πατιόταν κάποιο πλήκτρο συνεχόμενα). Έπειτα από μερικές προσπάθειες άνοιξε, έκανε έλεγχο, restart και άνοιξε χωρίς όμως να χρησιμοποιείται το touchpad και το πληκτρολόγιο. Τσέκαρα από το device manager αν λειτουργούν (πληκτρολόγιο και ποντίκι αφής) και μου έγραψε ότι λειτουργούν κανονικά. Ξαναέκανα restart και τώρα απλά κουδουνίζει και βγαίνει σε μια οθόνη πατήστε enter για να μπείτε στα windows 7. Φυσικά to enter όμως δεν μπορώ να το πατήσω.. Α! Προσπάθησα και με ένα πιστολάκι μαλλιών από μακρυά να το στεγνώσω αλλά τίποτα! :P

Ελπίζω να φταίει η υγρασία και να φτιάξει αύριο αλλά χλωμό το βρίσκω...

Δώστε μου σας παρακαλώ κάποια συμβουλή!!! :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Ελπίζω να φταίει η υγρασία και να φτιάξει αύριο αλλά χλωμό το βρίσκω...

μπορεί να χει μεθύσει δώστου λίγο χρόνο... !!

πέρα απο την πλάκα ελπίζω να σου φτιάξει ... και προσοχή!! :)

Δημοσ.

Το καλυτερο που ειχες να κανεις ειναι να βρεις πως βγαινει το πληκτρολογιο να το στεγνωσεις και να στεγνωσεις και την περιοχη απο κατω του. Ειναι σχετικα ευκολη δουλεια και αποφερει τα καλυτερα αποτελεσματα σε τετοιες περιπτωσεις που δεν "λουζεται" ολοκληρο το λαπτοπ. Αν αυριο λοιπον σου κανει ιστοριες παλι δοκιμασε να το βγαλεις και να το καθαρισεις και με ενα υγρομαντηλο (οχι νερο) μηπως εχει μεινει κανενας λεκες μονο εφοσον βεβαια το περασεις με πιστολακι για να σιγουρευτεις για την υγρασια. Ολα τα παραπανω εξαρτωνται προφανως απο την εννοια που δινεις στον ογκο κρασιου που ονομαζεις σταγονα..

android.png

Δημοσ.

Σε τετοιες περιπτωσεις ΔΕΝ το ψιλοκαθαριζεις και δοκιμαζεις αν ανοιγει, εστω και μια σταγονα να εχει πεσει. Το αφηνεις να στεγνωσει εντελως για οσο χρειαστει, αλλιως υπαρχει κινδυνος να το αποτελειωσεις εντελως.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε. Μάλλον βασικά έχεις δίκιο.. Μόλις περάσει τη φάση του Hangover θα έρθει στα καλά του! :P Σήμερα πάει σε μια οθόνη που λέει εκκίνηση της επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση αλλά και εκεί δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο.

Τέλος πάντων, θα δούμε.. και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λοιπόν, αφαίρεσα το πληκτρολόγιο, συνέδεσα ένα usb πληκτρολόγιο και τώρα λειτουργεί κανονικά. Έχετε καμιά ιδέα από που με συμφέρει να αγοράσω ένα καινούριο πληκτρολόγιο; Ρώτησα το support της acer και περιμένω απάντηση, αλλά έλεγα μήπως μπορούσα να το βρω άμεσα σε κάποιο μαγαζί.

Δημοσ.

αστο στον ηλιο κανα 2ωρο. Αν δε σου παιξει μπορει να εχει καει και ο controller του KB

Δημοσ.

αστο στον ηλιο κανα 2ωρο. Αν δε σου παιξει μπορει να εχει καει και ο controller του KB

Το στέγνωσα με το πιστολάκι μισή ώρα.. Όταν το συνδέω δεν είναι ότι δεν λειτουργεί απλά συμπεριφέρεται "τρελά". Δηλαδή χωρίς να πατάω εγώ κάποιο κουμπί πατιούνται διάφορα. Λές να φταίει ο controller; Να παραγγείλω καινούριο ή να περιμένω καλύτερα;

Δημοσ.

το πιθανότερο είναι οτι τα "διάφορα" που πατιούνται είναι κουμπιά που έχουν κολλήσει ή έχουν υγρασία. Ηλιοθεραπεία κανε του και ένα καθαρισματάκι κάτω από τα κουμπιά που αυτο-χτυπιούνται και ύστερα βλέπεις αν είναι ανάγκη να κοιτάξεις παραπέρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...