toshiba nb200 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα σε ολους. η οθονη του υπολογιστη μου εγραψε οταν την ανοιξα "aging" με κοκκινα γραμματα και λευκο φοντο και υστερα τα χρωματα του υπολογιστη αλλιωθηκαν εγιναν πιο μουντα.. το προβλημα παραμενει και μετα απο restart η uplug εκανα και reset απο το control panel του monitor και παλι τα ιδια.. ξερει κανεις περι τινος προκειτε ????????????
looneygeorge Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οι philips μπαινουν σε aging mode αν κρατησεις πατημενο πανω απο 3 δευτερολεπτα το κουμπι ενεργοποιησης. Φευγει μπαινοντας menu->setup->reset.
toshiba nb200 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 το θεμα ειναι φιλε μου οτι εγω το εκανα αυτο που ειπες αμεσως και μετα οντως δεν ξαναεβγαλε την αντιστοιχη προειδοποιηση,ομως τα χρωματα συνεχιζουν να ειναι αλλοιωμενα και γριζα καπως στην οθονη μου.και απο ρυθμισεις του μονιτορ σιγουρα δεν φτιαχνουν...
toshiba nb200 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 επιτελους την βρηκα την λυση το monitor εφταιγε... η λυση βρεθηκε εδω http://www.scribd.com/doc/57934732/4/Lock-Unlock-Aging-Factory-Mode στο access factory mode...!!!!!!!!!!! 1
noris44 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 καλησπερα! εχω το ιδιο προβλημα μονο που δεν "ακουμε" τα κουμπια!
stelmats Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Έχω το ίδιο θέμα μου βγάζει μία λευκή οθόνη και γράφει με κόκκινα γράμματα aging. Η οθόνη ωστόσο ανάβει και σβήνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα