Andreas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επειδή κάνω αυστηρήν νηστείαν έφαγα κάβουραν νερόβραστον και χαβιάριν μαζί με σαλάτα και λάδιν από ινδοκάρυδον.Την νύκταν μέλιν και μύδια και μίαν καρύδαν από τις ινδίες μάλλον από ινδονησία.Για πρόγευμαν έφαγα μάγκο,αβοκάντο,γκότζι μπέρις,γάλα από αμύγδαλον,τοφού καθώς και μίαν φέταν ψωμίν ολικής αλέσεως από την Βαυαρίαν.Επίσης στον καφέ τώρα βάζω γάλαν από σόγιαν.
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ελα ανδρεα, το γαμησες και ψοφησε. Αρχησες με σωστο subtle trolling και τωρα κανει μπαμ χωρις καν να ανοιξεις την σελιδα.
benign Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ο Ανδρεας αρχικα με συμπαθουσε,ειχαμε μαλιστα μιλησει και για διατροφη παλιοτερα,αλλα απο τοτε που μαντεψα για τα οργια του με μια καλογρια,εγινε Τουρκος.
Andreas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πάψε βλάσφημε.Αν και σε συμπαθώ γιατί αγαπώ όλους τους ανθρώπους έστω και αυτούς που με μισούν.
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Επειδή κάνω αυστηρήν νηστείαν έφαγα κάβουραν νερόβραστον και χαβιάριν μαζί με σαλάτα και λάδιν από ινδοκάρυδον.Την νύκταν μέλιν και μύδια και μίαν καρύδαν από τις ινδίες μάλλον από ινδονησία.Για πρόγευμαν έφαγα μάγκο,αβοκάντο,γκότζι μπέρις,γάλα από αμύγδαλον,τοφού καθώς και μίαν φέταν ψωμίν ολικής αλέσεως από την Βαυαρίαν.Επίσης στον καφέ τώρα βάζω γάλαν από σόγιαν. σν λες αληθεια σε ζηλευω γτ ειναι πολυ εξωτικα καποια.
Andreas2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα έκοψα από τα δένδρα.Κάνω άσκηση στις Ινδονησίες.
benign Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα έκοψα κάτω από τα δένδρα όπου κάνω άσκηση με τις Ινδονήσιες. φιξντ για τον πονηρο Ανδρικο που πρεπει να διαβαζεις οτι γραφει between the lines.
Andreas2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που συμπαθώ πάνω σου τελικά είναι το αβατάρ που μου θυμήζει εμένα.
Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Λαζανια με τονοσαλατα rio mare μεξικανικη & κρεμα γαλακτος... Τα σπαει τρωω ανετα 2 μεριδες καθε φορα που φτιαχνω, η μλκια ειναι οτι με αυτο τον τονο με πιανει καουρα :P
Garnele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι δίαολο, είναι ούτε καν 12.30, τι λαζάνια και τονοσαλάτα και κρέμα γάλακτος.
freedubus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σιγά, εγώ για πρωινό έφαγα χοχλιούς με χόντρο.
Garnele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι είναι το χόντρο; Εγώ άνοιξα το ψυγείο, είδα γαρίδες με σάλτσα που μάλλον προορίζονται για υποστήριξη σε σπαγγέτι μεσημεριανό, ενθουσιάστηκα και το έκλεισα. Τώρα πίνω καφέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.