TwitterLover Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 τα σουβλάκια στην Αθηναικλη διάλεκτο ! Γιατι ποιος σου λεει οτι ειναι τυλιχτα?
slygeo87 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τα χοιρινά καλαμάκια τι είναι; Δε βρήκα πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία για να στο εξηγήσω:
palawiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα!!!καλές οι απαντήσεις. Σήμερα μιας και η γυναίκα λείπει για το διήμερο,θα επιδιώξω να φτιάξω αρακά με κρέας. Αν δεν πετύχει έχω γεμίσει το ψυγείο σαλάμια και κασέρια. Έχω και καλό τσίπουρο να συμπληρώσει το κενό.
slygeo87 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Έλα, σου 'φτιαξα ένα, 'σχώρα με για την ποιότητα του texture, βαριόμουν να ψάξω περισσότερο..
gokuthelegend Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 σήμερα το μεσημέρι έφαγα κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες και χθες το μεσημέρι χοιρινό κοκινιστό με ρύζι. Τα βράδυα δεν τρώω γιατί κάνω δίαιτα.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Προβατο με πατατες , 6 μπισκοτα , σαλαμι,κασερι,ψωμι,monster μπλε,pizza 6 κομάτια ,αυγο,σαλατα ,γαλα,τρια φρούτα (αυτα μεσα στη μερα - δεν ειμαι υπερβαρος) ανορεξιεσ σαν να λεμε...
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 εγω το ποσταρα στο τοπικ της μαγειρικης μαζι με φωτογραφιες.
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Προσπαθώ να επισημάνω τα λάθη του λαού και της κοινωνίας και δεν με ενδιαφέρει αν γίνομαι αρεστός σε όλους .. Η αλήθεια είναι πικρή ακόμη και για μένα και την υπερασπίζομαι για να είμαι σωστός στη συνείδηση μου ότι έκανα το χρέος μου απέναντι στην πολιτεία και τους πολίτες της ! Τωρα καταλαβα τι εφαγες σημερα.
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 6 άτομα 2 ταψιά με πατάτες και.... Σπληνάντερο, Αρνάκι και Μοσχαρίσιες μπριζόλες. Edit: Γαμώτο τώρα είδα τον above karib τύπο.
benign Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πεντε μπανανες+3 ακτινιδια+2 μηλα πρωινο.Μια κονσερβα τοννο με μαρουλι χωρις λαδι,αλλα με ξυδι μπαλσαμικο μεσημεριανο και για βραδινο σε λιγο 3 μπανανες+3 ακτινιδια+2μηλα.Κατα 80% vegan διατροφη.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πεντε μπανανες+3 ακτινιδια+2 μηλα πρωινο.Μια κονσερβα τοννο με μαρουλι χωρις λαδι,αλλα με ξυδι μπαλσαμικο μεσημεριανο και για βραδινο σε λιγο 3 μπανανες+3 ακτινιδια+2μηλα.Κατα 80% vegan διατροφη. κατα 100% διαιτα που στην εβδομαδα δεν ξερεις τι σου γινεται απο την πεινα.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πεντε μπανανες+3 ακτινιδια+2 μηλα πρωινο.Μια κονσερβα τοννο με μαρουλι χωρις λαδι,αλλα με ξυδι μπαλσαμικο μεσημεριανο και για βραδινο σε λιγο 3 μπανανες+3 ακτινιδια+2μηλα.Κατα 80% vegan διατροφη. Γιατι τόσο πολύ μπανανα; Η μπανανα δεν ειναι από τα "κακα" φρουτα για δίαιτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.