Προς το περιεχόμενο

e-shop crazy sundays 2/10

SpirtouLisS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά.... γενικά οι προσφορές είναι..... για κλάματα...

Γελάω με το AFRO SAMURAI - PS3 .... στα 45.60€.... όταν το είχα αγοράσει πριν .... 6 μήνες περίπου στα 20€.....

είπαμε να ξεστοκάρετε αλλά όχι και έτσι...

:-(

Δημοσ.

μονο για backup προοριζεται ο δισκος φιλε μου!

και στο backup ειναι τεραστια η διαφορα με usb 3, είναι μεγαλοι οι χρονοι αναμονης για backup 1,5ΤΒ.

Αν σε παιρνει περιμενε λιγο κ παρε μετα εναν usb3/2 (στο amazon uk εχει τωρα wd με 79 λιρες 2ΤΒ, usb και 3 και 2 και δωρεαν μεταφορικα). Προς τα χριστουγεννα θα πεσουν αυτά.

Το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900710&sid=1 δε σας αρεσε? Πολυ δυνατη καρτα γραφικων. Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909254 στα ιδια λεφτα και δεν εχει καν λειτουργικο :lol:

eshop=αρθρο 99, δες πολυ καλα ποιος παρέχει την εγγύηση...

Δημοσ.

για κάποιο λόγο δεν βρήκα την παραγγελία μου είτε καταλάθως δεν την επικύρωσα είτε μου την διέγραψε το e-shop

τελικά όμως την ξανάκανα για καλού και για κακού

μπορεί να μου απαντήσει κανείς το παραπάνω ερώτημα;

Δημοσ.

Για όποιον θέλει τον εκτπυωτή hp offijet pro 8000 pro καλα θα κάνει να κάνει γρήγορα.

ΒΑΖΟΝΤΑΣ το firmware update γίνεται ένας φοβερός απροβλημάτιστος με φοβερή εξοικονόμηση εκτυπωτής.

Δημοσ.

Για όποιον θέλει τον εκτπυωτή hp offijet pro 8000 pro καλα θα κάνει να κάνει γρήγορα.

ΒΑΖΟΝΤΑΣ το firmware update γίνεται ένας φοβερός απροβλημάτιστος με φοβερή εξοικονόμηση εκτυπωτής.

εκτός ότι δεν τον βλέπω πουθενά μες το crazy sunday.

πραγματικά η σειρά 8000 pro είναι απογοήτευση.

ειδικά που τον προτείνουν για γραφεία κιόλας....

2 πήραν πελάτες μου, και τους 2 στους 3 μήνες τους βγάλαν στην άκρη και πήραν άλλους γιατί τους σπάσαν τα νεύρα.

calibration σε άσχετες φάσεις...

εκεί που θες να εκτυπώσεις αυτός να κάνει τις μαλακίες του για κάνα τέταρτο.

να ξυπνά μόνο του και να κάνει τις μαλακίες του όποτε θέλει.

η αναγόμωση μελανιών να γίνετε με κίνδυνο να σκάσει η μαλακιά φούσκα που έχουν από κάτω και άλλα τέτοια όμορφα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...