dimitris212 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μου έδωσαν κάποια .xml να βάλω σε κάποια ιστοσελίδα. Πως τα βάζω? θέλει κάποιο rss feed? Υπάρχει κάποιο παράδειγμα?
defacer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μόλις μας είπες "μου έδωσαν κάτι πράγματα να τα βάλω σ' ενα σπίτι". Μήπως να έδινες καμια επιπλέον πληροφορία; Οι τηλεπαθητικές μας δυνάμεις δε λειτουργούν καλά τα ΣΚ.
zuratharamon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ναι, λίγο περισσότερες πληροφορίες δεν θα χαλούσαν κανέναν
bill@ki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μόλις μας είπες "μου έδωσαν κάτι πράγματα να τα βάλω σ' ενα σπίτι". Μήπως να έδινες καμια επιπλέον πληροφορία; Οι τηλεπαθητικές μας δυνάμεις δε λειτουργούν καλά τα ΣΚ. χαχαχαχα πραγματικά το χρειαζόμουν αυτό το γέλιο!
PCharon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Γράφει κάτι συλλεκτικά ο defacer τώρα τελευαταία.
dimitris212 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οι τηλεπαθητικές μας δυνάμεις δε λειτουργούν καλά τα ΣΚ. πως τα λες έτσι βρε παιδί λιώσαμε στο γέλιο... αδικείσαι εσύ εδώ... πραγματικά να το κοιτάξεις! Λοιπόν, έχω κάποια Links της μορφής: http://www.w3schools.com/php/links.xml Πως μπορώ να εμφανίζω τα αποτελέσματα σε μια ιστοσελίδα;
defacer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 πως τα λες έτσι βρε παιδί λιώσαμε στο γέλιο... αδικείσαι εσύ εδώ... πραγματικά να το κοιτάξεις! Λοιπόν, έχω κάποια Links της μορφής: http://www.w3schools.com/php/links.xml Πως μπορώ να εμφανίζω τα αποτελέσματα σε μια ιστοσελίδα; Ελπίζω όντως να γελάσαμε γιατί το έχουμε ανάγκη όλοι... Λοιπόν δε μας ξεκαθάρισες ακόμα αν έχεις links σε xml αρχεία ή αν έχεις xml αρχεία κάπου τοπικά στον server. Επίσης δε μας είπες τι ακριβώς είναι "τα αποτελέσματα". Εσύ μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ακριβώς τι θέλεις να κάνεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για να το επικοινωνήσεις σωστά. Κανένα παράδειγμα δε θα έβλαπτε. Γενικά αν θέλεις να παράγεις HTML βασισμένη στα περιεχόμενα της XML που έχεις, η λύση ονομάζεται XSLT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.