overpower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα μου βγαζει συνεχεια διαφημισεις απο cosmote κτλ.....ενδιαφερωμαι να μαθω για την ανακυκλωση των τηλεφωνων,επιπτωσεις στο περιβαλλον που εχουν οταν τα πεταμε,τι κανουν στην ανακυκλωση και αλλα τετοια σχετικα. ειναι για εργασια για το σχολειο "Ανακυκλωση κινητων τηλεφωνων" ειναι για την ωρα το θεμα..
overpower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 τιποτα κανεις? ψαχνω αλλα συνεχεια πεφτω σε διαφημισεις cosmote,vodafone,οτε...και αλλες φορες στα ιδια που εχω ηδη δει.....θελω αναλυτικεσ πληροφοριες για την ανακυκλωση...ή εστω περιληπτικα να μου τα πει καποιος (διαδικασια,ποια κοματια χρησιμοποιουνται κτλ..) και να τα ψαξω εγω στο ιντερνετ διαφορετικα
quic307 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ανακυκλωση μονο σε συγκεκριμενα κινητα... Δεν πολυαξιζει, καλυτερα να πουλησεις την συσκευη σου.
orlox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ανακυκλωση μονο σε συγκεκριμενα κινητα... Δεν πολυαξιζει, καλυτερα να πουλησεις την συσκευη σου. Ελα πες την αλήθεια, δεν διαβασες το post ε? @op δοκίμασε με αυτους τους όρους. Λίγο που το κοίταξα νομίζω θα βρείς υλικό http://lmgtfy.com/?q=recycle+mobile+phone+environment
quic307 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ελα πες την αλήθεια, δεν διαβασες το post ε? @op δοκίμασε με αυτους τους όρους. Λίγο που το κοίταξα νομίζω θα βρείς υλικό http://lmgtfy.com/?q...one+environment Είχα και αλλού το μυαλλό μου... +1
overpower Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 αυτα ειναι απο το link που εδωσε ο φιλος πιο πανω... αν ξερει καποιος να μου τα μεταφραση ολα προσπαθησα στο google αλλα δεν τα εβγαζε... Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) Polycarbonate (PC) - 20% Copper (CU) - 19% Silica, Soda, Lime (Glass) - 11% Aluminum (Al) - 9% Iron (Fe) - 8% Polymethyl Methacrylate (PMMA) - 6% Silicon Dioxide (SiO2) - 5% Epoxy - 5% Polycarbonate (PC) - 4% Silicon (Si) - 4% Polyoxymethelyne (POM) - 2% Polystyrene (PS) - 2% Tetrabromobisphenol-A (TBBA) - 2% Nickel (Ni) - 1% Tin (Sn) - 1% Liquid Crystal Polymer (LCP) - 1% Gold, palladium, and silver are represented in other metals as less than one percent Wireless phones generally contain 40% metals, 40% plastics, and 20% ceramics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα