Sleiren Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το laptop μου είναι sony vaio vgn-nw21ef και να μερικά από τα στοιχεία του : processor intel dual core, ram 4gb, windows 7 home premium 64bit, graphics card amd ati radeon 4570hd, hard drive 320gb, θύρες usb 2.0. Mια μέρα ανοίγω το laptop και οι θύρες του δεν λειτουργούσαν. Δεν είχα κάνει καμία αλλαγή ούτε στο software ούτε στο hardware του. Δοκίμασα με διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικές θύρες και όλες παίρνουν ρεύμα μα δεν δίνουν εντολές στο laptop. Κάθε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη και αν υπάρχει κάποιο όμοιο post ένα link θα ήταν καλό.
Giorgos09 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ειναι σιγουρο προβλημα της μητρικης. Εμενα οταν χαλασε απλα αλλαξαν μια επαφη. Δεν ειναι παντα ετσι ομως.
Sleiren Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ειναι σιγουρο προβλημα της μητρικης. Εμενα οταν χαλασε απλα αλλαξαν μια επαφη. Δεν ειναι παντα ετσι ομως. Δηλαδή πρέπει να το στείλω για service?
Giorgos09 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πρέπει να το στείλω για service? Ναι. Προσεξε ομως. Εαν συνδεεις τις συσκευες με καλωδιο μπορει να φταιει το καλωδιο.
ipal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αν παιρνει expresscard ισως μπορεις να βαλεις expresscard usb (απο ebay) ? δε ξερω ομως αν θα δουλευει ΟΚ.
bgeorgalas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 θα μου κάνεις 2 χάρες? 1. σύνδεσε κάνα stickaki usb/εξωτερικό σκληρό και δες αν στα μυνήματα post κατά την εκκίνηση σου βγάζει ότι τα βρήκε 2. δοκίμασε ένα boot με live cd ubuntu (πάντα με ποντίκι συνδεδεμένο/εξωτερικούς σκληρούς κτλ) και δες αν εκεί δουλέυουν φυσιολογικα να αποκλείσουμε το software πριν πάμε για μητρική ε?
Sleiren Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 θα μου κάνεις 2 χάρες? 1. σύνδεσε κάνα stickaki usb/εξωτερικό σκληρό και δες αν στα μυνήματα post κατά την εκκίνηση σου βγάζει ότι τα βρήκε 2. δοκίμασε ένα boot με live cd ubuntu (πάντα με ποντίκι συνδεδεμένο/εξωτερικούς σκληρούς κτλ) και δες αν εκεί δουλέυουν φυσιολογικα να αποκλείσουμε το software πριν πάμε για μητρική ε? Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.