Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες τροφοδοσίες? Όπως πηρα το μηχάνημα δεν έκανα τιποτα , το πηρα ετοιμο. Drivers κλπ κλπ δεν εκανα τιποτα...

Τα 2x6pin πρεπει να εννοει...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεί να έχει αποσυνδεθεί η μία και σε 3D που τραβάει περισσότερο να μην την παλεύει, ξέρω 'γω..

Αν και είναι πιθανό να μην κάνει καν POST όπως λες, άσε που ξέχασα ότι του το συναρμολόγησαν εκεί, οπότε δεν παίζει.

Δημοσ.

Στην θεση σου θα το πηγαινα οπως ειναι πισω.Σου φερανε μηχανημα το οποιο ειναι μεσα στην εγγυηση και δεν δουλευει σωστα.Το πας,τους λες το προβλημα και κοβουν το κεφαλι τους να το φτιαξουνε. :-)

Δημοσ.

Στην θεση σου θα το πηγαινα οπως ειναι πισω.Σου φερανε μηχανημα το οποιο ειναι μεσα στην εγγυηση και δεν δουλευει σωστα.Το πας,τους λες το προβλημα και κοβουν το κεφαλι τους να το φτιαξουνε. :-)

ναι αλλα μιλαμε για το πλαισιο οποτε αυτοι θα κοβουν το κεφαλι τους να το φτιαξουν και εσυ θα το χτυπας στον τοιχο:P :P

Δημοσ.

ναι αλλα μιλαμε για το πλαισιο οποτε αυτοι θα κοβουν το κεφαλι τους να το φτιαξουν και εσυ θα το χτυπας στον τοιχο:P :P

Αυτο ξανα πες το...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σ όλους! Ξεθάβω το θέμα γιατί η ιστορία μου συνεχίζεται!!Στις αρχές , μόλις πήρα το Pc και είχα το πρόβλημα που σας είπα , το πήγα στο πλαίσιο , μου αλλάξανε τροφοδοτικό και όλα οκ.Μέχρι πριν 1 μήνα , όπου το pc Πάλι πέθανε.Δεν έπαιρνε ρεύμα καν.Το πήγα πάλι στο πλαίσιο , και τελικά το πρόβλημα ήταν παλι τροφοδιτικό όπως μου είπαν.Εν τέλει έχουμε ήδη αλλάξει 2 φορές το τροφοδοτικό.Αφού δούλεψαν όλα καλά , απο προχθές μου κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα.Βάζω λιγο pro2012 , παίζω λίγο , η οθόνη μπαίνει σε αναμονή και ο ήχος κολλάει.Προσπαθώ να τρέξω funmark και το σύστημα κάνει πάλι το ίδιο.

Ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει δηλαδή? Τι μπορώ να κάνω για να μη ξανα αντιμετωπίσω το πρόβλημα?Πάω απλά για 4ο τροφοδοτικό?Πρέπει να ελέγξουν και κάτι άλλο?

Σημειώνω οτι το pc το δουλεύω κανα 4 ώρο την ημέρα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αφού το έστησες κομμάτι κομμάτι έχεις δικαίωμα να αλλάξεις ένα κομμάτι μόνο, πάς για 4ο τροφοδοτικό ΑΛΛΑ....ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ αυτή τη φορά κανονικό όχι μαιμού...πρίν καεί κ τίποτα άλλο μαζί!!!

http://www.plaisio.g...1618849,1614088

με 7 ευρώ παραπάνω αλλά τι να κάνουμε!!άκου εκεί 95 το Τούβλο-Χ!!

όταν λες το στήσατε κομμάτι κομμάτι??εσύ με το πλαίσιο??

Δημοσ.

Βρωμάει η δουλειά φιλαράκι. Με τον νόμο των πιθανοτήτων, αυτο που σου συμβαίνει είναι ΑΔΥΝΑΤΟ!

Πάντως ο profi έχει δίκιο. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το corsair, για να είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει αυτό και εδώ είμαστε στην συνέχεια για να δούμε τι άλλο μπορεί να φταίει.

Δημοσ.
χμ...Θα τρελαθούμε :P.To pro evolution soccer 2012 δεν ειναι συμβατό με windows 7 x64? Παίζει να ναι αυτό το πρόβλημα??Σημειώνω οτι κανω install παίζω κανα 5 λεπτο και στη συνέχεια δημιουργείται το πρόβλημα...

Παιζω pes12 σε 64bit windows 7 πολυ καιρο χωρις προβλημα και επαιζα και με gtx 470.

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρετε αν μπορώ να καλύψω τη διαφορά και να βάλω άλλο τροφοδοτικό απ αυτό που έχω ήδη φορεμένο?Μπορέι να φταέι τίποτα άλλο στο στήσιμο του Pc και πεθαίνει?Δηλαδή είναι φοβερό αυτο που συμβαίνει...

@profi ναι με πωλητή του πλαισίου βρήακε τα κομμάτια του υπολογιστή και το παρήγγειλα

@trek .Βρωμάει? Πάει κάπου το μυαλό σου?

Δημοσ.

@profi ναι με πωλητή του πλαισίου βρήακε τα κομμάτια του υπολογιστή και το παρήγγειλα

το φαντάστηκα!!

βρες κανένα φίλο να δοκιμάσεις το δικό του (αν είναι κατάλληλο σε watt) κ μετα πας πίσω μόνο το τροφοδοτικό κ παίρνεις μία αξιόπιστη μάρκα όπως το corsair που σου έδειξα!!

αν δεν βρείς φίλου...πήγαινε με το pc κ πες οτι θέλεις το corsair (αν σου πούν είναι λίγα watt δεν επαρκεί κτλ απλά αγννόησέ τους,υπεραρκετό είναι)...απλά πρόσεχε μην σου κάνουν καμία πατάτα κ σου πούν "είχε χαλάσει μια βλακεία κ όλα καλά τώρα" κ στην πραγματικότητα έχουν αλλάξει τροφοδοτικό πάλι!!

κράτα όλα τα serial numbers από όλα τα εξαρτήματα σημειωμένα πρίν το πας!

εμένα μου βρωμάει καμένο τουβλο-Χ

Δημοσ.

Φίλε profi Μου βάζεις ιδέες.Λες να φοράνε πάνω στο pc μεταχειρισμένα τροφοδοτικά ας πούμε?Ρε γμτ έχει εγγύση το μηχάνημα και δε θέλω να δώσω 100 για νέο τροφοδοτικό...Δε νομίζω να δέχοντια κιολας να βάλω άλλο και να πληρώσω τη διαφορα.

Δημοσ.

δεν θα δώσεις 100 μην τρελαθούμε....7 θα δώσεις κ τίποτα άλλο...ούτε εργασία ούτε τίποτα!!

το μηχανημα έχει εγγύηση...κάθε κομμάτι του ξεχωριστά όμως,όχι σαν σύνολο!!

δεν είναι θέμα αν δέχονται ή όχι....είναι νόμιμο δικαίωμά σου...χάλασε 3 φορές...θέλεις άλλη μάρκα τέλος!!είναι δική σου επιλογή κ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις εγγύηση, πηγαίνεις στο πλαίσιο και όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σου δώσουν τροφοδοτικό της αρεσκείας σου και να πληρώσεις ΜΟΝΟ τη διαφορά... Λογικό είναι αν ξαναβάλεις turbo-x να χαλάει και να χαλάει και να τρέχεις συνέχεια. To corsair που σου προτείνεται παραπάνω από τον profi είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το σάπιο το turbo-x...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Θα απαιτήσω να μπει άλλο τροφοδοτικό.Να επιμείνω σε αυτο που μου πρότεινε ο φιλος profi?Έχουμε άλλη ιδέα?

Bέβεαια ρε παιδιά έχω τις αμφιβολίες μου αν δεχτούν να μου βάλουν άλλη μαρκα.Μήπως η εγγύση αφορά μόνο το turbo x τροφοδοτικό και με περιορίσουν μόνο εκει....έχετε παρόμοια εμπειρία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...