Προς το περιεχόμενο

Το laptop μου εχει προβλημα....?

Ypnov@ths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Οταν παω να κατεβασω ενα προγραμμα παταω <<αποθηκευση αρχειου>>,και μετα μου βγαζει το παραθυρο που λεει <<ληψεις αρχειων>> βρισκω το προγραμμα το οποιο εχει κατεβει και οταν το παταω κολλαει ο κλεινουν ολα τα πραθυρα και με βγαζει στην αρχικη οθονη

ΥΓ:Αυτο γινετε σε καθε προγραμμα που παω να κατεβασω.Τι μπορω να κανω? :( :( :fear: :fear:

Δημοσ.

Καλο μηνα και καλως ορισες...

Με ποιον browser κατεβαζεις τα αρχεια που ανεφερες; ; ;

Τι ειδους αρχεια σου κανουν το προβλημα αυτο;;;

Γραφεις οτι αυτο γινετε σε οποιοδηποτε προγραμματα και να κατεβασεις...Δηλαδη μονο σε αρχεια .exe ή και σε υπολοιπα οπως αρχεια οπως μουσικης, κειμενου, εικονας κ.α; ; ;

Δημοσ.

Ευχαριστω που μου απαντησες...λοιπον τα καταβαζω απο mozzila αλλα και απο τον internet explorer που δοκιμασα παλι το ιδιο εγινε.Σε ολα τα προγραμματα γινετε αυτο ξερεις τι γινετε? :fear: :fear:

Δημοσ.

Λοιπον κατεβασα μια εικονα και δεν μου κανει το προβλημα....αλλα εγω δεν θελω να κατεβασω εικονες θελω καποια αλλα αρχεια.... :mrgreen: :mrgreen:

Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? :shifty: :shifty:

Δημοσ.

βρισκω το προγραμμα το οποιο εχει κατεβει 1.και οταν το παταω 2.κολλαει ο κλεινουν ολα τα πραθυρα και 3.με βγαζει στην αρχικη οθονη

1.Διπλο κλικ για να το τρεξεις δηλαδη; ; ;

2.Τι ακριβως συμβαινει; ; ;

3.Επιφανεια Εργασιας να υποθεσω;;;

Φιλε μου γινε πιο συγκεκριμενος στον γραπτο σου λογο, οχι οτι το insomnia ειναι κανενα κεντρο γλωσσολογιας, αλλα για καλυτερη κατανοηση...

Φιλικα...mrgreen.png mrgreen.png mrgreen.png

Δημοσ.

ΟΚ συγνωμη....ναι γινετε ακριβως οτι λες το παταω για να τρεξει(ανοιξει),μετα κολλαει και κλεινουν ολα τα παραθυρα και με βγαζει στην επιφανεια εργασιας αλλα και παλι δεν μου ειπες αν εχεις καταλαβει το προβλημα??

:devil: :devil:

Δημοσ.

Σημασια εχει να βρεθει η λυση, και εμενα δεν μου ερχετε κατι κατα νου...huh.gifhuh.gifhuh.gif

Καποιος αλλος θα ξερει σιγουρα φιλε, μην ανησυχεις...

Δημοσ.

δοκιμασε να κατεβασεις τον google chrome και δοκιμασε παλι..

μπορει να φταιει και το antivirus βεβαια

Δημοσ.

Βοηθεια παρακαλω......:(

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και για να κατεβασω το google chrome πρεπει να περασω απο το ιδιο σταδιο.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μηπως φταει το antivirus?

ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...στη τελικη κανεις ενα φορματ το λαπτοπ και λυνεις ολα τα προβληματα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...