Ypnov@ths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Οταν παω να κατεβασω ενα προγραμμα παταω <<αποθηκευση αρχειου>>,και μετα μου βγαζει το παραθυρο που λεει <<ληψεις αρχειων>> βρισκω το προγραμμα το οποιο εχει κατεβει και οταν το παταω κολλαει ο κλεινουν ολα τα πραθυρα και με βγαζει στην αρχικη οθονη ΥΓ:Αυτο γινετε σε καθε προγραμμα που παω να κατεβασω.Τι μπορω να κανω? :( :fear:
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλο μηνα και καλως ορισες... Με ποιον browser κατεβαζεις τα αρχεια που ανεφερες; ; ; Τι ειδους αρχεια σου κανουν το προβλημα αυτο;;; Γραφεις οτι αυτο γινετε σε οποιοδηποτε προγραμματα και να κατεβασεις...Δηλαδη μονο σε αρχεια .exe ή και σε υπολοιπα οπως αρχεια οπως μουσικης, κειμενου, εικονας κ.α; ; ;
Ypnov@ths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω που μου απαντησες...λοιπον τα καταβαζω απο mozzila αλλα και απο τον internet explorer που δοκιμασα παλι το ιδιο εγινε.Σε ολα τα προγραμματα γινετε αυτο ξερεις τι γινετε? :fear:
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη αν κατεβασεις ενα τραγουδι ή μια εικονα δεν στο κανει το προβλημα; ; ;
Ypnov@ths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον κατεβασα μια εικονα και δεν μου κανει το προβλημα....αλλα εγω δεν θελω να κατεβασω εικονες θελω καποια αλλα αρχεια.... :mrgreen: Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? :shifty:
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 βρισκω το προγραμμα το οποιο εχει κατεβει 1.και οταν το παταω 2.κολλαει ο κλεινουν ολα τα πραθυρα και 3.με βγαζει στην αρχικη οθονη 1.Διπλο κλικ για να το τρεξεις δηλαδη; ; ; 2.Τι ακριβως συμβαινει; ; ; 3.Επιφανεια Εργασιας να υποθεσω;;; Φιλε μου γινε πιο συγκεκριμενος στον γραπτο σου λογο, οχι οτι το insomnia ειναι κανενα κεντρο γλωσσολογιας, αλλα για καλυτερη κατανοηση... Φιλικα...
Ypnov@ths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ συγνωμη....ναι γινετε ακριβως οτι λες το παταω για να τρεξει(ανοιξει),μετα κολλαει και κλεινουν ολα τα παραθυρα και με βγαζει στην επιφανεια εργασιας αλλα και παλι δεν μου ειπες αν εχεις καταλαβει το προβλημα?? :devil:
mchls Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Σημασια εχει να βρεθει η λυση, και εμενα δεν μου ερχετε κατι κατα νου... Καποιος αλλος θα ξερει σιγουρα φιλε, μην ανησυχεις...
Ypnov@ths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 οκ ευχαριστω για τον χρονο που εχασες αμα καποιος ξερει τι εχει γινει ας με βοηθησει.... :confused:
stivi1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δοκιμασε να κατεβασεις τον google chrome και δοκιμασε παλι.. μπορει να φταιει και το antivirus βεβαια
Ypnov@ths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βοηθεια παρακαλω...... Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και για να κατεβασω το google chrome πρεπει να περασω απο το ιδιο σταδιο.....
stivi1981 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 μηπως φταει το antivirus? ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...στη τελικη κανεις ενα φορματ το λαπτοπ και λυνεις ολα τα προβληματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.