Προς το περιεχόμενο

Αγορά Android

S0ker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μόλις χάλασε το κινητό μου, και σκέφτομαι να αναβαθμιστώ και να πάρω Android. Ψάχνω κάτι αξιοπρεπές σε τιμή, αλλά και σε ποιότητα, μην τρέχω μετά από κάμποσους μήνες για service.

Τι προτείνετε?

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Ε μέχρι 300 ας πούμε..

Σκέφτομαι το Huawei IDEOS X5 αλλά δεν έχω σιγουρευτεί ακόμα.. Δώστε μου τα φώτα σας :P

Δημοσ.

Mεχρι 300 euros παιζει το galaxy S και μονον. (279 ευρω στα mediamarkt/saturn).

Αν εχεις σκοπο να διαθεσεις λιγα παραπανω πας στο lg optimus 2x

Δημοσ.

Για το Huawei IDEOS X5 που μου ψιλοαρέσει τι λέτε?

Γενικά έχω ακούσει όλο θετικά, αλλά κανένας γνωστός μου δεν το έχει για να το δω και μόνη μου...

Υ.Γ. Εντάξει δίνω μέχρι 300, αλλά αν μπορέσω να πάρω κάτι καλό και με λιγότερα δεν θα χα πρόβλημα :D

Δημοσ.

Παιδια θελω και εγω να παρω ενα android μεχρι 300 ευρω,

αλλα επειδη δεν γνωριζω πολλα απο κινητα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο

καλο που να μην κολαει γιατι ακουσα οτι κολανε καποια,τι λετε?

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Mεχρι τα 300 ευρω η επιλογη ειναι το Galaxy S στα 279 ευρω και τα υπολοιπα 21 τα τρωτε σε σουβλακια ο αντρας και σε μανικιουρ πεντικιουρ η κοπελα.

ΥΓ. Για το ideos x5 δεν εχω ιδεα ας απαντησει καποιος που γνωριζει απο πρωτο χερι.

Δημοσ.

Mεχρι τα 300 ευρω η επιλογη ειναι το Galaxy S στα 279 ευρω και τα υπολοιπα 21 τα τρωτε σε σουβλακια ο αντρας και σε μανικιουρ πεντικιουρ η κοπελα.

ΥΓ. Για το ideos x5 δεν εχω ιδεα ας απαντησει καποιος που γνωριζει απο πρωτο χερι.

ok το LG P970 πως σας φενεται ειναι χειροτερο απο το galaxy s ?

Δημοσ.

Για το Huawei IDEOS X5 που μου ψιλοαρέσει τι λέτε?

Γενικά έχω ακούσει όλο θετικά, αλλά κανένας γνωστός μου δεν το έχει για να το δω και μόνη μου...

Υ.Γ. Εντάξει δίνω μέχρι 300, αλλά αν μπορέσω να πάρω κάτι καλό και με λιγότερα δεν θα χα πρόβλημα :D

Πολλή καλή προσφορά σε αυτή την τιμή.

Το έχω από τον αύγουστο και μέχρι στιγμής όλα καλά. Γρήγορη συσκευή, και κάνενα κόλλημα ως τώρα.

Δημοσ.

Εγω έχω το Huawei IDEOS X5 με custom ROM Oxugen 2.3 + overclock στα 1.6 Ghz and it flies, και πεταει! Benchmark test, 3364 score περισότερο από Sumsung S2 non-overclock φυσηκά αλλά και πάλι...

Ποιότιτα αρκετά καλή εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοπιοιμένος, το μόνο που ακόμα με ενοχλεί είναι ότι αναγκάστηκα να αγοράσω microSD!

Δημοσ.

Benchmark test, 3364 score περισότερο από Sumsung S2 non-overclock φυσηκά αλλά και πάλι...

Μη λεμε ότι θέλουμε.. Το sgs2 βγάζει 4000+, χωρίς overclock, στα 1.2 και αυτό ουσιαστικά με τον 1 πυρινα. Με overclock, και όταν το bench φιαχτει να βλέπει σωστά 2 πύρινες, αστο ..

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...