p14767 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Φίλε καλημέρα, εγώ δεν παίζω με τον...πόνο (ε όχι και πόνο για μια τηλεόραση αυτές τις εποχές, έλεος!!!) κανενός κάνοντας πλάκα, ούτε αλλάζει για μένα η γενική εικόνα του μαγαζιού επειδή εγώ παρέλαβα ή καλύτερα θα παραλάβω (μετά από φασαρία φυσικά και μετά από προσωπική μεσολάβηση κάποιας ευγενικής υπαλλήλου) το προιόν... Απλώς νόμισα ότι αφού πήρα μέρος σ' αυτή τη συζήτηση σαν(για δεύτερη φορά)παθών από την ίδια επιχείρηση, όφειλα και να ενημερώσω τη σελίδα για την εξέλιξη τού θέματος και όχι φυσικά για να το "παίξω" ξύπνιος ή αβανταδόρος του Public όπως υπαινίσσεσαι...Αλλωστε περυσι τους είχα καταγγείλει για τον ίδιο λόγο στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών... Τώρα τήν εκδοχή -ή τον υπαινιγμό- κατά την οποία η επιχείρηση επέλεξε εμένα σαν "κράχτη" και μάλιστα "καλό" για τη σελίδα τους όπως αναφέρεις δεν μπόρεσα να την τεκμηριώσω όσο και αν προσπάθησα...Μήπως μπορείς -αν έχεις φυσικά τη καλή διάθεση και τον χρόνο- να με βοηθήσεις λίγο? φιλε zacharis1955 μαλλον παρεξηγησες τα οσα εγραψα. "παιζεις με τον πονο μας" εννοουσα οτι εγραψες το κειμενο με χιουμοριστικη διαθεση (για να ευθυμησουμε λιγο βρε αδερφε), αν και κατα βαθος πιστευω οτι καποιος γνωστος σου σε πηρε τηλ και σου εκανε πλακα οτι ειναι απο τα public γιαυτο και ζητησα να μας ενημερωσεις για την εξελιξη. "προτιμησαν εναν καλο κραχτη..." καμμια σχεση με σενα. εννοω οτι ενω ηξεραν (το public) οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα, επελεξαν να το βαλουν στη σελιδα τους, να γινει ντορος γυρω απο αυτους και την τοσο καλη προσφορα τους (οπως και εγινε). στο τελος να τους βρισουν μερικοι που δεν παρελαβαν αλλα οι χιλιαδες που μπηκαν στη σελιδα τους (και δεν ηθελαν να αγορασουν τηλεοραση)να πιστευουν οτι το public κανει καλες προσφορες. αν δεν υπηρχε το insomnia, ολοι μας μπορει να πιστευαμε οτι ειμαστε οι μοναδικοι που δεν παραλαβαμε, αρα τελικα να ηταν μια καλη διαφημιση για τα public. (ευτυχως ξεμπροστιαστηκαν,εγω τους ανεφερα οτι γνωριζα για ολες τις ακυρωσεις απο το insomnia) ελπιζω να σε καλυψα με τις απαντησεις μου ως προς τις προθεσεις μου. Υ.Γ. ελπιζω παντως να παραλαβεις την τηλεοραση ωστε να γινεις καλος "κραχτης" υπερ μας, οταν αναφερουμε την περιπτωση σου και απαιτησουμε και εμεις την τηλεοραση Υ.Γ.2 προσεξε στην παραλαβη να κανεις καλο ελεγχο, επειδη ο πωλητης μου ειπε οτι το μοντελο ειναι καταργημενο και δεν υπαρχουν αλλα, μηπως σου στειλουν καποια επιστροφη απο τα ελαχιστα που ειχαν.
zacharis1955 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 φιλε zacharis1955 μαλλον παρεξηγησες τα οσα εγραψα. "παιζεις με τον πονο μας" εννοουσα οτι εγραψες το κειμενο με χιουμοριστικη διαθεση (για να ευθυμησουμε λιγο βρε αδερφε), αν και κατα βαθος πιστευω οτι καποιος γνωστος σου σε πηρε τηλ και σου εκανε πλακα οτι ειναι απο τα public γιαυτο και ζητησα να μας ενημερωσεις για την εξελιξη. "προτιμησαν εναν καλο κραχτη..." καμμια σχεση με σενα. εννοω οτι ενω ηξεραν (το public) οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα, επελεξαν να το βαλουν στη σελιδα τους, να γινει ντορος γυρω απο αυτους και την τοσο καλη προσφορα τους (οπως και εγινε). στο τελος να τους βρισουν μερικοι που δεν παρελαβαν αλλα οι χιλιαδες που μπηκαν στη σελιδα τους (και δεν ηθελαν να αγορασουν τηλεοραση)να πιστευουν οτι το public κανει καλες προσφορες. αν δεν υπηρχε το insomnia, ολοι μας μπορει να πιστευαμε οτι ειμαστε οι μοναδικοι που δεν παραλαβαμε, αρα τελικα να ηταν μια καλη διαφημιση για τα public. (ευτυχως ξεμπροστιαστηκαν,εγω τους ανεφερα οτι γνωριζα για ολες τις ακυρωσεις απο το insomnia) ελπιζω να σε καλυψα με τις απαντησεις μου ως προς τις προθεσεις μου. Υ.Γ. ελπιζω παντως να παραλαβεις την τηλεοραση ωστε να γινεις καλος "κραχτης" υπερ μας, οταν αναφερουμε την περιπτωση σου και απαιτησουμε και εμεις την τηλεοραση Υ.Γ.2 προσεξε στην παραλαβη να κανεις καλο ελεγχο, επειδη ο πωλητης μου ειπε οτι το μοντελο ειναι καταργημενο και δεν υπαρχουν αλλα, μηπως σου στειλουν καποια επιστροφη απο τα ελαχιστα που ειχαν. OK φίλε κανένα πρόβλημα, απλώς όπως το έγραψες ("τελικα προτιμησαν ενα καλο κραχτη για τη σελιδα τους και ας τους βριζουν δεκαδες"...) φάνηκε κάπως σαν να υπονοείς ότι εγώ είμαι ο κράχτης εις βάρος όλων αυτών που κοροιδεύτηκαν, άποψη που τήν θεώρησα 100% άδικη αφου πολύ πιθανόν να ειμαι ίσως ο μόνος που τους είχα καταγγείλει πέρυσι για τον ίδιο λόγο στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών... Φυσικά και θα κάνω καλό έλεγχο στη παραλαβή γιατί δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη πλέον και θα σας ενημερώσω σχετικά....
orck Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Όσο συνεχίζετε να ασχολείστε με μεγάλα και "σοβαρά" καταστήματα, τόσο θα συνεχίζουν να παίζουνε με τη νοημοσύνη σας! Η λύση είναι μια και ουσιώδης. Πάψτε να αγοράζετε οτιδήποτε από όλα τα μεγάλα καταστήματα και τις δήθεν προσφορές τους. Ενισχύστε τα μικρά μαγαζιά που παλεύουν να κρατηθούν τίμια στην αγορά και να βγάλουν τα προς το ζείν. Αλλά η νοοτροπία των πολλών να προσελκύονται από φρου-φρού κι αρώματα της κάθε μεγάλης αλυσίδας, είναι και αυτή που δίνει τροφή για παρατυπίες στην κάθε αλυσίδα. Δε φταίει κανένας άλλος, παρά όσοι εμπιστεύονται τα λεφτά τους σε τέτοιους... Θα συμφωνουσα μαζι σου εαν τα μικρα καταστηματα παλευαν τιμια στην αγορα. Εχω καποιες ασχημες ιστοριες απο μικρα καταστηματα (απο ηλεκτρονικα μεχρι ρουχα και υπηρεσιες ακομη) οπου κοιτανε μονο την αρπαχτη.
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 γι αυτο φιλτραρεις τα παντα πριν αγορασεις. δε κοιτας μονο τιμη,αλλα και αξιοπιστια
zacharis1955 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά την παρέλαβα σήμερα... Επισυνάπτω και την απόδειξη...
Narayan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλό είναι να σβήσεις και τη διεύθυνση παράδοσης, καθώς δεν είναι δύσκολο για κάποιον να βρει και τα πλήρη στοιχεία σου που έχεις σβήσει από αυτήν.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δηλαδή μπορεί να πάνε να τον ληστέψουν κ να του πάρουν την TV?
GeorgT. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οχι ρε jason, δεν ειναι για αυτό αλλα μπορεί κάποιος π.χ να αγοράσει κάτι κ να το χρεώσει στο παλικάρι π.χ (+ άλλοι 100 τρόποι να κάνεις κάποια μαμουνια)
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 και μαμουνια δε μπορεις να κανεις σε εναν τυχαιο απο τους 5εκ που βρισκεις στοιχεια τους στο καταλογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.