vasman15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ακυρο και σε μενα...και ουτε λογος για αντικατασταση με αλλο μοντελο ....τελικα μονο η αλυσιδα dixons σεβεται το ονομα της και τον καταναλωτη...κριμα...
tiniakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 και σε εμένα παλαιότερα έχουν ακυρώσει και για αυτό το μικρομάγαζο τους έχει φάει κόκκινη κάρτα!!!
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μια από τα ίδια και σε μένα:τηλεφωνημα,ακύρωση παραγγελιας λόγω έλλειψης αποθέματος κλπ. Εγώ όμως επειδή είναι η δεύτερη φορά που μου ακυρώνουν παραγγελία για τον ίδιο λόγο τους πήρα στο 8011140000 και τους ξέχεσα κανονικά... Είμαι περίεργος αν υπάρχει κανείς που δεν του ακύρωσαν την παραγγελία...
johnny_ser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και σε μενα Ακυρο!!! Αν καποιος τη πηρε ας μας πει!!
power_ran Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγώ όμως επειδή είναι η δεύτερη φορά που μου ακυρώνουν παραγγελία για τον ίδιο λόγο τους πήρα στο 8011140000 και τους ξέχεσα κανονικά... Δε νομίζω να τους πείραξε και πολύ. Μάλλον εσύ εκτονώθηκες πάνω στον κυματοθράυστη που σήκωσε το τηλέφωνο και πληρώνεται για να ακούει τα χεσίδια. Πάντως σήμερα στο Mall δεν υπήρχε καμία τέτοια sony σε προσφορά. Είχε μόνο αρκετά κομμάτια από μια plasma Panasonic νομίζω.
deadp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επειδή λίγο έτριξα τα δόντια στον κο Σ...ου που πήρε τηλέφωνο (και κυρίως επειδή θα με φάνε ζωντανό αν δεν τους πάω τηλεόραση 37" με 299) μου πρότεινε μια LG στα 380 που είναι και χειρότερη από πλευράς specs... μου είπε ότι είναι και τιμή κόστους και καλά... Πάλι έπεσε το site τους.
Galaxy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άλλη μια ακύρωση και σε μένα . Δικαιολογιά καμία , μάλλον δεν είχαν ούτε 1 κομμάτι πιστεύω .
blademyc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επειδή λίγο έτριξα τα δόντια στον κο Σ...ου που πήρε τηλέφωνο (και κυρίως επειδή θα με φάνε ζωντανό αν δεν τους πάω τηλεόραση 37" με 299) μου πρότεινε μια LG στα 380 που είναι και χειρότερη από πλευράς specs... μου είπε ότι είναι και τιμή κόστους και καλά... Πάλι έπεσε το site τους. Ακριβώς το ίδιο μου είπαν μετά απο ζόρισμα οτι θα μου δώσουν σε τιμή κόστους 380 την LG... και μου ακυρώνουν την SONY. Προφανώς κανείς δεν παρέλαβε τηλεόραση και απλα μας εξαπάτησαν για ακόμα μια φορά... Τι προτείνετε έτσι θα τους αφήσουμε ? Εγω το πρωί θα πάρω στην προστασία καταναλωτή...
Narayan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κι εμένα ακριβώς τα ίδια μου είπαν. Εν τω μεταξύ η "τιμή κόστους" των €380 για την LG είναι μόλις €10 φθηνότερα από τα υπόλοιπα καταστήματα στον τσιγγούνη. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί τους, μου είχαν ακυρώσει και παλιότερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μία 50άρα Panasonic.
blademyc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγω έκανα καταγγελία κάντε και εσείς στο παρακάτω link Link
Konstantin77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 χαχαχαχα, την ειχα προτείνει σε αρκετους φιλους... παλι καλα που δεν ηθελε καποιος... ξεφτίλα!
manosfp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε εμένα ακόμα τίποτα... Παραγγειλα Σάββατο στις 5 το απόγευμα. Ακυρώθηκε κάποιου απο σας που παρήγγειλε πριν απο μένα; Sent from my iPhone using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.