Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να το πάρω = Apple MacBook Pro 13.3

kostas66100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apple MacBook Pro 13.3" 2.3GHz/4GB/320GB

Ήθελα να μου πείτε την γνώμη γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα έτσι ώστε να αποκτήσω αυτό το Laptop.

Αξίζει ή να περιμένω για το καινούργιο .

Δημοσ.

Ήθελα να μου πείτε την γνώμη γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα έτσι ώστε να αποκτήσω αυτό το Laptop.

αν το χρείαζεσαι παρτο αν δεν το χρείαζεσαι μην το παίρνεις.

πάντως ξανα λέμε.

πάντα θα βγαίνει κάτι καινούργιο, αν μπεις στο τριπάκι του περίμενε τότε το χασες το παιχνίδι.

η τεχνολογία προχωράει με γρήγορα βήματα, το πορτοφόλι μας όχι.

Δημοσ.

Αν θες να πας σε Macbook Pro, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το καλύτερο value for money της σειράς. Δυνατός επεξεργαστής, μεγάλη αυτονομία και ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα κατασκευής.

Αν παίζεις games να έχεις υπόψη σου ότι η Intel 3000 είναι λίγο αδύναμη και σε αυτό συντελούν οι κακοί drivers της Intel. Κατά τ' αλλα δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά.

Επίσης πολύ καλή πρόταση είναι και το καινούργιο base model του Macbook Air 13". Είναι πολύ κοντά σε τιμή με το MBP 13" και έχει και SSD.

Το καθένα έχει βέβαια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

Δημοσ.

Εγώ το θέλω κυρίως για εργασίες του Πανεπιστημίου μου. Επίσης καμιά επεξεργασία εικόνας σε photoshop, dreamweaver κανένα παιχνιδάκι όπως π.χ Pro Evolution 2012 .

Δημοσ.

Είναι ένα διαφορετικό λογισμικό που θα είναι νεο για εμένα που έχω το μεράκι και την διάθεση να το προσθέσω στην καθημερινότητα μου. Μια πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που δεν συγκρίνετε με άλλα !

Αλλά έχω αμφιβολίες άμα μπορεί αυτό το μηχάνημα να με ικανοποίηση σε θέματα όπως καμιά επεξεργασία εικόνας σε photoshop, κανένα dreamweaver , καμία μετατροπή video κανένα παιχνιδάκι όπως π.χ Pro Evolution 2012 .

:rolleyes:

Δημοσ.

Τα παιχνίδια είναι καλύτερο να τα ξεχάσεις με αυτό το μοντέλο. Όπως είπαν και οι παραπάνω η κάρτα γραφικών είναι για τα βασικά.

Δημοσ.

Είναι ένα διαφορετικό λογισμικό που θα είναι νεο για εμένα που έχω το μεράκι και την διάθεση να το προσθέσω στην καθημερινότητα μου. Μια πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που δεν συγκρίνετε με άλλα !

Αλλά έχω αμφιβολίες άμα μπορεί αυτό το μηχάνημα να με ικανοποίηση σε θέματα όπως καμιά επεξεργασία εικόνας σε photoshop, κανένα dreamweaver , καμία μετατροπή video κανένα παιχνιδάκι όπως π.χ Pro Evolution 2012 .

:rolleyes:

Αν δε σε νοιάζει τόσο πολύ,αν θα παίζεις τα πλείστα παιχνίδια(όπως το Pro Evolution 2012) σε πολύ χαμηλά γραφικά, τότε όπως σε βλέπω,το mac σου πάει γάντι!

Οποταν προχώρα άφοβα! ;)

Eκτος αν θες να περιμένεις το καινούριο,να δεις τι ψάρια πιάνει κ στα παιχνίδια ή να θυσιάσεις λίγο απο τη φορητοτητα,για να παίζεις σε καλύτερα γραφικά κάποια παιχνίδια και να πας σ'αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...