Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδάκια,έχω μια απόρροια το τελευταίο διάστημα,λοιπών,έχω το galaxy s ως εδώ καλά,το έχω περίπου 10 μήνες,κ σε οποιο φόρουμ κ αν μπω,όλοι λένε για την διάρκεια της μπαταρίας,τι διαολο γίνεται?αληλοδουλευομαστε???σχεδόν το σύνολο λέει οτι η μπαταρία του αντέχει στην χειρότερη περίπτωση μια ολόκληρη ημέρα,γελαω όταν ακούω να λένε μερικοί κ παραπάνω,απο καινούριο που το πήρα το ρημαδι μέχρι τώρα αν το βγάλω απο την μπριζα στης 8 το πρωί,το πολύ στης 12 το κινητό έχει πνευση τα λοισθια. Κ όλα αυτά με εντελώς νορμαλ χρήση.όσο δε το αγγιζω καπως αργεί να πέσει η μπαταρία,με το που θα ανοιξω 2 3 εφαρμογές κ χαζεψω λιγο αντε γεια,εφτάσα 70% κ αφήνοντας το ήσυχο κ ανοιγωντας το σχεδόν μόνο για να βλέπω τι ώρα είναι η μπαταρία φεύγει λες κ ανοιγεις βρύση. Το θέμα μου είναι,εγώ είμαι τόσο γκαντεμης η η άλλοι κομπαζουν για να την βγουν στους αλλους με το μήλο ότι τάχα μου έχουμε καλύτερη η ίδια διάρκεια μπαταρίας?

android.png

Δημοσ.

Στην ΑΡΧΗ ποσο σου κρατουσε η μπαταρια ; Τι χρηση του κανεις δεν μας λες ομως. Αυτα τα κινητα αν τα "παιζεις " συνεχεια η μπαταρια το πολυ πολυ να σου βγαλει 2-3 ωρες !!

Δημοσ.

Κλασικη μπαταριοφαγανα ειναι το δικτυο κινητης. Αν εισαι σε περιοχη - σπιτι κακου σηματος θα σου ρουφαει. Επισης ανοιχτο 3g = +50% παραπανω ρουφιγμα. Γι αυτο βλεπεις τοσο διαφορετικες αποψεις. Αν καποιος μενει καπου που εχει σημα καμπανα δεν θα του τρωει σχεδον καθολου. Καποιος που δεν εχει σημα τον $%@# την μπαταρια.

Επισης αν εχεις ανοιχτο το wifi χωρις να ειναι συνδεδεμενο καπου τρωει πολυ οπως και η οθονη σε max brightness τρωει πολυ.

Τελος με custom rom συνηθως βελτιωνετε η καταναλωση εως πολυ. Δεν δινεις περισσοτερες πληροφοριες για να σου δωσω περισσοτερες συμβουλες.

Στο κατω κατω οι 2 μπαταριες με φορτιστη εχουν 10€ στο ebay ^^

Δημοσ.

παιδια το ιδιο συμβαινει σεμενα σε htc desire hd αλλα και με αναβαθμισεις...εχω αναβαθμισει επεξεργαστη(απο 1γκιγκα σε 1.5 γκιγκα) ταχυτητα ιντερνετ(απο 7.8 μεγκαππς σε 20.1 μεγκαππς) και οθονη απο λσντ σε σουπερ αμολεντ....δεν ξερω τςρα αμα αυτο ειναι ενας λογος παραπανω να χαλαει μπαταρια :whistle: :rolleyes: :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σχετικά με το android και την κατανάλωση μπαταρίας, ως χρήστης HTC Desire HD με 4,3 ιντσες οθόνη δεν περίμενα πολλά πράγματα. Το πρωί το φόρτιζα το βράδυ ήταν το πολυ 5%. Μιλάμε πάντα με wifi ON,GPS ON (δεν καταναλώνει ενέργεια οταν δεν χρησιμοποιείται), φωτεινότητα στο Auto και sync ON.

Χθες ανακάλυψα στις ρυθμίσεις-τροφοδοσία μια επιλογή που λεει ενεργοποίηση ενεργειακής απόδοσης. δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει αλλά δεν εχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην λειτουργία του τηλεφώνου. Αυτό που παρατήρησα είναι θεαματική βελτίωση στην μπαταρία. Αυτή την στιγμή που γράφω έχω 40% μπαταρία και το κινητό είναι ανοιχτό 1ημέρα και 13 ώρες με ολα τα προηγουμενα που ειπα: ON.

Εαν εχει κάποιος περισσοτερες πληροφορίες για το τι κάνει καλό θα ηταν να μας τις πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...